GRAND Classic 100 med LEVEL bänkskiva Raw Concrete. Tvättställsblandare SLEEK.
GRAND Classic 80 i Still Grey (S 4000-N) och spegel SCENE 80.
GRAND Classic 80 i NCS S 4005-G50Y.
GRAND Classic 120 i NCS S 7005-R80B och LOOX 90.
Kommod GRAND Classic 140 i NCS S 8005-R80B.
< >

GRAND Classic

Möbelserien för dig som lockas av ekot från förr

För dig som uppskattar äkta snickeridetaljer och lockas av ekot från förr är GRAND Classic det självklara valet. Den klassiska ramspegeln till de kärleksfullt designade, innanförliggande lådfronterna får vilken New England-fantast som helst att bli varm i hjärtat. Här får du den rustika, gammaldags touchen till en ultramodern möbel med smarta tillval såsom ljud, ljus och eluttag i de ovanligt rymliga lådorna med marknadens bästa Soft-Close-funktion.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 140 cm

Mått

Höjd: 570 mm
Djup: 450 mm

Utföranden

Vit NCS

Två varianter på tvättställ

Välj mellan helt tvättställ i porslin och bänkskiva med infällt tvättställ. I LEVEL kan vi presentera ett handplockat sortiment med vackra och tåliga bänkskivor i kvartskomposit med eller utan hål för blandare. Bänkskivorna är reptåliga och tack vare att materialet inte absorberar vätska är det ett bra alternativ till exempelvis natursten som i regel kräver stor försiktighet och dagligt underhåll när det utsätts för vatten och tvål. Till detta ett infällt tvättställ i matt svart eller vitt porslin.

Mer om Level


Material

Design och kvalitet

Satsa på en nutida ikon i badrummet och få en möbel av mästerlig kvalitet och banbrytande design i minsta beståndsdel. GRAND Classic lockar med sina fina funktioner och smäckra lådfronter dig som vill skapa ett badrum med en känsla av modern exklusivitet. Med den extremt vattentåliga ytbehandlingen TX Top Extreme™ på utsidan och lådor från Grass Vionaro på insidan får du en möbel som andas kvalitet från insidan och ut.

Se alla GRAND Classic

Personalisera din möbel

Våra kommoder har en hög utrustningsnivå från början men du ångrar dig inte om du adderar ett eller flera tillval för att sätta din egen prägel. Vad sägs om sensorstyrd belysning eller ett dubbelt eluttag i nedre låda?

Öppningsalternativ till våra badrumsmöbler.
Produkter

Låt badrummet spegla din personlighet fullt ut – få dina badrumsmöbler lackerade i en färg som du själv väljer. Eller välj en av våra fem särskilt utvalda Accent-färger.

NCS

På INR arbetar vi bara med de bästa naturmaterialen och kompositen för att ge produkten en så lång livscykel som möjligt. Det kallar vi hållbart.

Våra material

Alla möbler kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och stötar.
Produkter

Den hårda och vattentåliga TX Top Extreme™-ytan kapslar in och skyddar. Ingår i priset på alla våra kommoder, spegelskåp och förvaringslösningar.

Top Extreme™

Komplettera med bottenventil Easy-Clean med vattenlås och gör veckostädningen till ett rent nöje. Bara lyft upp och skölj av.

Easy-Clean

#ICONICBYME

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har tittat på

Planera

Digitala verktyg

Skapa ditt ikoniska badrum i Möbelverkstan och Duschverkstan. Ta med underlaget till din återförsäljare.

Se mer
Alla våra speglar och spegelskåp.

Serier

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer

Hitta återförsäljare

Upplev, planera ochh köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning över hela landet.

Se mer