G R A N D  C L A S S I C

Ultramodern badrumsmöbel med rustik känsla

Här är serien för dig som lockas av ekot från förr. Med Grand Classic får du den rustika, gammaldags touchen till en ultramodern möbel med smarta tillval såsom sensorstyrd belysning och eluttag i de ovanligt rymliga lådorna. Serien tillverkas i Sverige och kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage under minst 15 år.

Detaljer

Mått

60 / 80 / 100 / 120 / 140 cm

Höjd: 570 mm

Djup: 450 mm

Tvättställsalternativ

Helt tvättställ i porslin.

Bänkskiva med infällt tvättställ i porslin.

Färger

Vit NCS

Skapa din egen möbel

Satsa på en nutida ikon i badrummet och få en möbel av mästerlig kvalitet och banbrytande design i minsta beståndsdel. Grand lockar med sina fina funktioner och smäckra lådfronter dig som vill skapa ett badrum med en känsla av modern exklusivitet. Med den extremt vattentåliga ytbehandlingen TX Top Extreme™ på utsidan och lådor från Grass Vionaro på insidan får du en möbel som andas kvalitet från insidan och ut.

Kom igång och skapa


Alla kommoder i Grand

Två varianter på tvättställ

Till alla kommoder i Grand kan du välja mellan helt tvättställ i porslin och bänkskiva med infällt tvättställ. I Level kan vi presentera ett handplockat sortiment med vackra och tåliga bänkskivor i kvartskomposit med eller utan hål för blandare. Bänkskivorna är reptåliga och tack vare att materialet inte absorberar vätska är det ett bra alternativ till exempelvis natursten som i regel kräver stor försiktighet och dagligt underhåll när det utsätts för vatten och tvål. Till detta ett infällt tvättställ i matt svart eller vitt porslin.

Mer om Level


Material

Bänkskivorna Clamshell, Plain white, Raw Concrete och Raven. Matcha med tvättställ i matt vitt eller svart porslin. Mer om Level

De prisvinnande lådorna från Grass Vionaro kommer hela vägen ut ur kommoden och har lika perfekt gång idag som om 15 år. Antiglidmattor och småförvaring följer med i två exemplar i den övre lådan. Komplettera med fler.

Strålande tillval

När du satt formen på kommoden är det dags att fundera över tillvalen. Det dubbla eluttaget i nedre låda är ett populärt tillval som underlättar i vardagen. Belysning som styrs av rörelsedetektor i övre låda och under kommoden är ett annat.

Pluspaket


Fler lysande innovationer

Badrumsmöbler i NCS

Ta chansen att få din kommod, ditt spegelskåp och ditt högskåp lackerat i en av 2050 krispiga kulörer på NCS standardkarta. Eller välj en av designerns fem handplockade Accent-kulörer. I vår möbelverkstad kan du enkelt se hur de olika kulörerna ter sig på din valda kommod. Uppge önskad NCS-kod vid beställning.

Accent / NCS


Möbelverkstan

Matchande förvaring

I serien finns matchande förvaring i flera storlekar och varianter med möjlighet till eluttag för till exempelvis hårfönen. Högskåpen går även att få med eller utan lådor. Helt nytt är högskåpet Twin med dubbelsidig spegeldörr. Prova dig fram i vår möbelverkstad.

Badrumsskåp


Möbelverkstan

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Sätt din personliga prägel på möbeln

Våra kommoder har en hög utrustningsnivå från början men du ångrar dig inte om du adderar ett eller flera tillval för att sätta din egen prägel. Vad sägs om sensorstyrd belysning eller ett dubbelt eluttag i nedre låda?

Planera badrum

Visualisera ditt badrum

Planera och skapa din lösning i vår dusch- och möbelverkstad. Ta med underlaget till din återförsäljare för att lägga din order.

Se mer
Öppningsalternativ till våra badrumsmöbler.

Tillval möbler

Grepp och handtag

Knoppar och handtag sätter karaktär på din kommod. Ta god tid på dig att känna efter innan du tar ditt beslut.

Se mer

Tillval möbler

Level

LEVEL är ett stilrent alternativ till kommoderna i GRAND med infällt tvättställ till ett handplockat sortiment bänkskivor med eller utan blandarhål tillverkade i kvartskomposit.

Se mer

Tillval möbler

Accent / NCS

Låt din personlighet ta plats – beställ din möbel i valfri NCS.  Eller välj en av designerns handplockade Accent-kulörer – särskilt utvalda för badrummet.

Se mer
Plus Power ger dig dubbelt eluttag (220 V) i nedre låda till höger.

Tillval möbler

Pluspaket

Belysning i och under kommoden och eluttag i lådan är ett väldigt uppskattat tillval som är både praktiskt och snyggt.

Se mer
badrumsskåp

Serier

Badrumsskåp

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Utforska våra svensktillverkade badrumsskåp som vi utrustat med hyllor och lådor och dolda eluttag som tillval.

Se mer

Om INR

TX Top Extreme™

Ytbehandlingen ingår i priset när du köper någon av våra kommoder, badrumsspeglar eller badrumsförvaringslösningar från 2019.

Se mer

Relaterade sidor

badrumsmöbler grand solid

Badrumsmöbler

Grand Solid

Serien lockar med sina fina funktioner och smäckra lådfronter dig som vill skapa ett badrum med en känsla av modern exklusivitet.

Se mer
badrumsmöbler grand grip

Badrumsmöbler

Grand Grip

Elegant möbelserie med infälld grepplist i flera finishar. Får vi föreslå ett av våra vackra ekfanér eller varför inte valfri NCS?

Se mer

Badrumsmöbler

Viskan Classic

Lantligt vitt eller maskulint med svarta detaljer och underbelysning? Här får du tidlös möbeldesign med ramlucka i vitt eller NCS.

Se mer