Grand Classic

Grand är vår rymligaste möbelserie och bjuder på det bästa av funktion och kvalitet med stora valmöjligheter både på utsidan och insidan. I Grand Classic får du den klassiska ramluckan i modern skandinavisk kontext tack vare de innanförliggande fronterna. Grand Classic tillverkas i Sverige och kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage under minst 15 år.

Mått

60 / 80 / 100 / 120 / 140 cm

Höjd: 570 mm
Djup: 450 mm

Färger

Vit NCS

Högskåp

I serien finns matchande förvaring med möjlighet till eluttag för exempelvis hårfönen. Högskåpen går även att få med eller utan lådor. Högskåpet Twin kommer med dubbelsidig spegeldörr. Upptäck

Småförvaring

Lådinredning i svart aluminium och naturlig ek som håller småsakerna på plats. Vänd på den för praktisk förvaring av sminkpennor och tandborstar. 2-pack. Komplettera med fler.

Skapa din möbel i vår möbelverkstad

I vår möbelverkstad bygger du din kommod och utrustar den med de tillval du önskar: belysning i och under kommoden, dubbelt eluttag och så förstås en blandare och bottenventil i matchande stil. Välj till förvaring och en snygg spegel och du har kommit en god bit på väg mot att möblera ditt nya badrum.

Kom igång och skapa

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.


Välj och skapa din möbel

Uttrycket i Grand Classic ändras med dina val. I vitt med grepp i krom skapar du en lantlig känsla medan samma möbel i mörka färger ger en stramare och mer urban känsla, gärna ihop med svart detaljer och med tillvalspaketet Plus Light. Välj skålhandtaget Deep eller knoppen Bell.

Alla Grand Classic


Tvättställ i två varianter

Välj mellan helt tvättställ i porslin och bänkskiva med infällt tvättställ i matt vitt eller svart porslin, Level. Bänkskivorna tillverkas i kvartskomposit med eller utan hål för blandare och är mycket tåliga. Eftersom materialet inte absorberar vätska är det ett bra alternativ till natursten som i regel kräver stor försiktighet och dagligt underhåll när det utsätts för vatten och tvål.

Våra material


Tillval

Extrautrusta din möbel med ett eller flera tillval: stämningsgivande, sensorstyrd belysning i och under kommoden samt praktiskt eluttag. Småförvaring i två exemplar ingår i varje övre låda. Komplettera med fler.

Plus Light

Sensorstyrd belysning under kommod och i övre låda. Fadar upp när du kommer in i rummet. 3000 K, 150–530 Lm. Justera tid och avstånd som du vill.

Accent / NCS

Få din kommod, spegelskåp och högskåp lackerat i en av 2050 vackra kulörer på NCS standardkarta. Eller välj en av designerns fem handplockade Accent-kulörer. Accent / NCS

Vattenlås Easy-Clean

Bara lyft upp, skölj av och sätt tillbaka igen. Finns i variant för tvättställ med och utan överfyllnadshål. Blandare och bottenventiler


Relaterade sidor

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer
badrumsskåp

Badrumsskåp

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Utforska våra svensktillverkade badrumsskåp som vi utrustat med hyllor och lådor och dolda eluttag som tillval.

Se mer