lantliga badrum

Badrumsmöbler för Lantliga badrum

Den lantliga inredningsstilen gick från att vara en trend till en stil att räkna med på lång sikt. Många är vi som drömmer om ett hem som flirtar med sekelskiftesromantiken och där lantliga badrum givetvis är ett måste. Här har vi samlat ett par lantliga badrum och inspiration för dig som söker badrumsinredning i New England-stil.

Badrumsmöblerna i GRAND Classic blir ett perfekt val för dig som vill inreda lantligt i ditt nya badrum!

Designat för lantliga badrum

För dig som uppskattar äkta snickeridetaljer och lockas av ekot från förr är GRAND Classic det självklara valet. Den klassiska ramspegeln till de kärleksfullt designade, innanförliggande lådfronterna får vilken New England-fantast som helst att bli varm i hjärtat. Här får du den rustika, gammaldags touchen till en ultramodern möbel med smarta tillval såsom ljud, ljus och eluttag i de ovanligt rymliga lådorna med marknadens bästa Soft-Close-funktion.

Mer om GRAND Classic

GRAND Classic-kommoderna finns i bredder upp till 140 cm med tvättställ i porslin. Matcha med POSH blandare och SPOT knoppar i mässing.

Den klassiska ramspegeln

En klart gammaldags och lantlig touch ger badrumsmöbeln med den klassiska ramspegeln. GRAND Classic i Still Grey med handtag DEEP i Matt svart. Alla GRAND-kommoder kan fås med innovativa och njutbara detaljer såsom LED-belysning under möbeln och inuti låda, mjukstängande lådor och mängder av andra smarta tillval.

Mer om GRAND Classic

Lantliga sommarstuge­idyller

Inget reportage om lantliga badrum utan att nämna sommarstugan! Må den vara belägen i skärgården eller i de småländska skogarna - ett har de ofta gemensamt, nämligen den lantliga känslan. Och inte sällan i kombination med tätskikt som kanske inte klarar av hur mycket väta som helst. En duschkabin kan då vara ett bra alternativ. Här ser vi duschkabinen BRIC 4 som med sina pivotupphängda dörrar och stora, välvda glas spelar i en klass för sig i duschkabin-ligan.

Mer om BRIC

Mer inspiration

Badrums­inspiration

Mässing i badrummet

Nu erbjuder vi alla våra ARC-duschväggar samt LINE handdukstork i den härliga gyllene finishen som vi alla älskar!

Läs mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer

Badrums­inspiration

Vita badrum

Här har vi samlat ett par vita badrum som du kan låta dig inspireras av om det är vitt, vitt, vitt som står på just din önskelista. Vllket av dessa vita badrum föredrar du?

Läs mer