lantliga badrum

Lantligt badrum

Möbler och inredning för badrum i lantlig stil

Många drömmer om ett badrum i rustik eller lantlig stil och söker badrumsinredning som passar till detta. I det lantliga badrummet är möbler och inredning med ramlucka ett givet inslag – gärna tillsammans med naturliga material och finishar som går åt mässing och brons. Färgskalan går nästan alltid i vitt eller créme och jordtoner i det lantliga badrummet.

 

Lantliga badrumsmöbler med moderna tillval

Till badrummet i lantlig stil passar en kommod med klassisk ramlucka och skålhandtag bäst. Till detta en blandare som förstärker stilen. Den klassiska ramluckan finns i två utföranden – Grand Classic med innanförliggande front och så Viskan Classic med vanlig utanpåliggande front. Välj bland bredder från 40 upp till 140 cm med många fina handtagsalternativ och tillval så som sensorstyrd belysning under kommoden och i övre låda. Välj mellan tvättställ i porslin eller bänkskiva med infällt tvättställ.

GRAND Classic


Möbelserier

Grand Classic

Med Grand Classic får du den klassiska ramluckan i modern skandinavisk kontext tack vare de innanförliggande fronterna.

Se mer
Grand Solid 100 med snedkapad duschhörna Arc 13 Original.

Badrum mellan himmel och hav

Bland kobbar och skär på den svenska västkusten i Bohusläns fantastiska skärgård, finner vi Evas hus och hennes drömbadrum.

Se mer

Tvättställ i två varianter

Välj mellan helt tvättställ i porslin och bänkskiva med infällt tvättställ i matt vitt eller svart porslin, Level. Bänkskivorna tillverkas i kvartskomposit med eller utan hål för blandare och är mycket tåliga. Eftersom materialet inte absorberar vätska är det ett bra alternativ till natursten som i regel kräver stor försiktighet och dagligt underhåll när det utsätts för vatten och tvål.

Våra material

lantligt badrum

Badrumsmöbler i NCS

Ta chansen att få din kommod, ditt spegelskåp och ditt högskåp lackerat i en av 2050 krispiga kulörer på NCS standardkarta. Eller välj en av designerns fem handplockade Accent-kulörer. I vår möbelverkstad kan du enkelt se hur de olika kulörerna ter sig på din valda kommod. Uppge önskad NCS-kod vid beställning.

Accent / NCS


Möbelverkstan

Relaterat

Grand Grip får sitt harmoniska och balanserade uttryck tack vare det elegant infrästa greppet.

INR

Svensktillverkade duschlösningar och badrumsinredning i skandinavisk design som skapar förutsättningar för ett njutningsfullt och personligt badrum på ditt sätt.

Se mer

Accent / NCS

Låt din personlighet ta plats – beställ dina badrumsmöbler i valfri NCS. Eller välj en av designerns handplockade Accent-kulörer – särskilt utvalda för badrummet.

Se mer

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer