lantliga badrum

Lantligt badrum

Möbler och inredning för badrum i lantlig stil

Många drömmer om ett badrum i rustik eller lantlig stil och söker badrumsinredning som passar till detta. I det lantliga badrummet är möbler och inredning med ramlucka ett givet inslag – gärna tillsammans med naturliga material och finishar som går åt mässing och brons. Färgskalan går nästan alltid i vitt eller créme och jordtoner i det lantliga badrummet.

 

Lantliga badrumsmöbler med moderna tillval

Till badrummet i lantlig stil passar en kommod med klassisk ramlucka och skålhandtag bäst. Till detta en blandare som förstärker stilen. Den klassiska ramluckan finns i två utföranden – Grand Classic med innanförliggande front och så Viskan Classic med vanlig utanpåliggande front. Välj bland bredder från 40 upp till 140 cm med många fina handtagsalternativ och tillval så som sensorstyrd belysning under kommoden och i övre låda. Välj mellan tvättställ i porslin eller bänkskiva med infällt tvättställ.

GRAND Classic


Möbelserier

Badrumsmöbler

Grand Classic

För dig som uppskattar äkta snickeridetaljer och lockas av ekot från förr. Här får du den rustika touchen till en ultramodern badrumsmöbel. 

Se mer

Badrumsmöbler

Viskan Classic

Lantligt vitt eller maskulint med svarta detaljer och underbelysning? Här får du tidlös möbeldesign med ramlucka i vitt eller NCS.

Se mer
Grand Solid 100 med snedkapad duschhörna Arc 13 Original.

Badrums­inspiration

Badrum mellan himmel och hav

Bland kobbar och skär på den svenska västkusten i Bohusläns fantastiska skärgård, finner vi Evas hus och hennes drömbadrum.

Se mer

Två varianter på tvättställ

Till alla kommoder i Grand kan du välja mellan helt tvättställ i porslin och bänkskiva med infällt tvättställ. I Level kan vi presentera ett handplockat sortiment med vackra och tåliga bänkskivor i kvartskomposit med eller utan hål för blandare. Bänkskivorna är reptåliga och tack vare att materialet inte absorberar vätska är det ett bra alternativ till exempelvis natursten som i regel kräver stor försiktighet och dagligt underhåll när det utsätts för vatten och tvål. Till detta ett infällt tvättställ i matt svart eller vitt porslin.

Mer om Level


Material

lantligt badrum

Badrumsmöbler i NCS

Ta chansen att få din kommod, ditt spegelskåp och ditt högskåp lackerat i en av 2050 krispiga kulörer på NCS standardkarta. Eller välj en av designerns fem handplockade Accent-kulörer. I vår möbelverkstad kan du enkelt se hur de olika kulörerna ter sig på din valda kommod. Uppge önskad NCS-kod vid beställning.

Accent / NCS


Möbelverkstan

Relaterade sidor

Om INR

Iconic Nordic Rooms

INR står för premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida – skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år. 

Se mer

Tillval möbler

Accent / NCS

Låt din personlighet ta plats – beställ din möbel i valfri NCS.  Eller välj en av designerns handplockade Accent-kulörer – särskilt utvalda för badrummet.

Se mer
Spegel Scene med ställbar sidobelysning.

Serier

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer