Svensktillverkade badrumsmöbler i skandinavisk design

Dina badrumsmöbler sätter stilen i badrummet och spelar en viktig roll i dina dagliga rutiner. Därför har vi tänkt till lite extra både på utsidan och insidan. Utforska våra tre möbelserier och ta reda på vilken som passar dig bäst: flexibla Air, rymliga Grand eller grunda Viskan. Till alla våra badrumsmöbler finns matchande förvaring och spegelskåp – designat och tillverkat i Sverige med 15 års garanti.

Alla kommoder

 

badrumsmobler faner

Air Wood

60 / 80 / 100 / 120 / 160 + Unlimited

Vår mest genomarbetade möbel och lika äkta som den ser ut med sina detaljer och fingerskarvade sidoförvaring i massiv ek. Här möter småländsk hantverkstradition det moderna livets krav på funktion när du skapar din egen möbel. Välj mellan elva färdiga kombinationer eller skapa din egen möbel med Air Unlimited genom att kombinera fria units med måttanpassad bänkskiva.

Om serien

badrumsmöbler i ek

Air Wood 100 A i Natural Oak.

Air Wood 120 D i Black Oak.

Kommodens höjd 350 mm, djup 450 mm.

vita badrumsmöbler

Air Solid 

60 / 80 / 100 / 120 / 160 + Unlimited

Svävande lätt men på samma gång rymlig. Air Solid står för minimalistisk perfektion med stringenta linjer mellan lådfronter och luckor. Välj mellan elva färdiga kombinationer eller skapa din egen möbel med Air Unlimited genom att kombinera fria units i vitt eller valfri NCS med måttanpassad bänkskiva.

Om serien

Air Solid 80 i Sand.

Air Solid 120 A i Forest.

Kommodens höjd 350 mm, djup 450 mm.

Grand: Störst och rymligast med fronter i tre utföranden

Grand är vår rymligaste möbelserie och bjuder på det bästa av funktion och kvalitet med stora valmöjligheter både på utsidan och insidan. Kommoderna finns i bredd från 60 cm till mycket rymliga 140 cm med fyra lådor och dubbla hoar för familjebadrummet. Lådorna är både högre och djupare än de övriga seriernas. Grand finns i tre utföranden: Grand Solid, Grand Grip och Grand Classic med två tvättställsvarianter – heltäckande porslinstvättställ eller bänkskiva med infällt tvättställ.

 

badrumsmöbler tvättställ

Grand Solid

60 / 80 / 100 / 120 / 140

Den släta luckan till Grands innanförliggande lådor skapar ett symmetriskt uttryck med raka linjer mellan lådor och gavlar. Grand Solid finns i tre vackra, äkta fanér som ger en taktil känsla när du drar handen över ytan: Natural Oak, Dark Oak och Black Oak. Möbeln finns också i vitt och Accent/NCS.

Om serien

små badrumsmöbler

Grand Solid 60 i Premium White.

badrum vit möbel

Kommodens höjd 570 mm, djup 450 mm.

badrumsmöbler med grepplist

Grand Grip

60 / 80 / 100 / 120 / 140

Grand Grip får sitt harmoniska och balanserade uttryck tack vare det elegant infrästa greppet där lådorna möts. Grand Grip finns i tre vackra träfanér som ger en taktil känsla när du drar handen över ytan: Natural Oak, Dark Oak och Black Oak. Möbeln finns också i vitt och Accent/NCS.

Om serien

Stora badrumsmöbler

Grand Grip 140 i Dark Oak.

badrumsmöbler i mörkt trä

Kommodens höjd 570 mm, djup 450 mm.

badrumsmöbler med ramlucka

Grand Classic

60 / 80 / 100 / 120 / 140

I Grand Classic får du den klassiska ramluckan i modern skandinavisk kontext tack vare de innanförliggande fronterna. En möbeldesign som för tankarna till New England. Uttrycket i Grand Classic ändras med dina val. I vitt med grepp i krom skapar du en lantlig känsla medan samma möbel i en mörk kulör ger en stramare och mer urban känsla, gärna ihop med svarta detaljer.

Om serien

lantliga badrumsmöbler

Grand Classic 80 i Sand.

badrumsmöbler med bänkskiva

Kommodens höjd 570 mm, djup 450 mm.

Viskan: Balanserad form och funktion med fronter i tre utföranden

Funktionella Viskan har en välbalanserad design och erbjuder optimal förvaring i alla storlekar, från 40 cm med lucka till 120 cm med fyra lådor. Med sitt något grundare djup än övriga serier är Viskan det optimala valet för det mindre badrummet. Välj mellan flera utföranden, tvättställ och tillval som hjälper dig att skapa en möbel för just ditt badrum. Viskan finns i tre utföranden: Viskan Solid, Viskan Grip och Viskan Shade med tvättställ i två varianter.

badrumsmöbler och tvättställ

Viskan Solid

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

De släta luckorna skapar lugn och förstärker den tidlösa och funktionella möbeldesignen. Välj till ett av våra vackra grepp eller knoppar och sätt din personliga prägel. Viskan Solid finns i Premium White, Still Grey, Light Sand, Black Oak och Accent/NCS.

Om serien

badrumsmöbler i sand

Viskan Solid 60 i Light Sand.

badrumsmöbler öppen låda

Viskan Grip

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Viskan Grips rena linjer och tydliga karaktär sätts av grepplisten i aluminium som både förstärker designen och gör möbeln extra tålig. Grepplisten kommer i samma kulör som möbeln. Serien finns i Premium White, Light Sand, Still Grey och träfanéret Black Oak.

Om serien

badrumsmöbler i svart ek

Viskan Grip 60 i Black Oak.

badrumsmöbler med grepplist

Kommodens höjd 490 mm, djup 425 mm. Kommoderna i 40/50 är 345 mm djupa.

badrumsmöbler med ram

Viskan Shade

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Designidén bakom Viskan Shade är en modern take på den klassiska ramluckan. Runt lådfronterna sitter en smäcker ram som sätter karaktär genom det svaga skuggspelet som uppstår när ljuset faller på. Serien finns i Premium White och Accent/NCS.

Om serien

badrumsmöbler med fyra lådor

Viskan Shade 120 E i Forest.

tvättställ till badrumsmöbler

120-tvättstället i Stenkomposit går att få med enkelho till höger eller vänster.

Relaterade sidor


Grepp och handtag

Knoppar och handtag sätter karaktär på din kommod. Ta god tid på dig att känna efter innan du tar ditt beslut.

Se mer

Accent / NCS

Låt din personlighet ta plats – beställ din möbel i valfri NCS. Eller välj en av designerns handplockade Accent-kulörer – särskilt utvalda för badrummet.

Se mer
Tvättställsblandare Steel Voyage i Brushed Bronze.

Tvättställs­blandare

Din tvättställsblandare ger badrummet karaktär och är en viktig accent oavsett vilken modell du väljer. Matcha med pop-up i samma finish för röd tråd.

Se mer
badrumsskåp

Badrumsskåp

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Utforska våra svensktillverkade badrumsskåp som vi utrustat med hyllor och lådor och dolda eluttag som tillval.

Se mer

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer

Spegelskåp

Med ett av våra spegelskåp får du smart förvaring med en ovanligt genomtänkt insida. Välj mellan rektangulära och runda spegelskåp med olika utrustningsnivå.

Se mer

Att välja badrumsmöbler

Här kommer våra 5 bästa tips när du ska välja badrumsmöbler.

1. Välj kvalitet

Välj badrumsmöbler och badrumsinredning av hög kvalitet. Kvalitetsskillnaderna mellan olika varumärken och badrumsmöbler är stora och vill du att dina möbler ska hålla så kommer det att kosta lite mer än om du går till DIY-handeln. I det långa loppet är det värt det.

2. Välj badrumsmöbler med TX Top Extreme™

Att dina badrumsmöbler ska hålla i många år tar du nog för givet men eftersom badrumsmiljön är så väldigt utsatt för fukt och dagligt slitage bör du investera i inredning som är särskilt anpassad för våtrum och fuktiga miljöer. Risken för fuktskador är annars hög. Kvalitet och motståndskraft mot fukt är något som vi har lagt stort fokus på. Vi har låtit ta fram den unika ytbehandlingen TX Top Extreme™ som kapslar in produkten och gör den många gånger tåligare mot fukt och stötar än motsvarande badrumsmöbler på marknaden. TX Top Extreme™ ingår i priset för samtliga våra badrumsmöbler, badrumsskåp och spegelskåp och garanterar en livslängd om minst 15 år – den längsta i sitt slag.

3. Välj svensktillverkade badrumsmöbler

En annan aspekt som är värd att ta i beaktning när du ska välja badrumsmöbler är ursprunget. Vid sidan av den kvalitetskänsla som svensktillverkat ger så innebär det full koll på hela produktionskedjan; från design till installerad produkt. Det innebär bra arbetsförhållanden vid tillverkningen och det innebär minimal påfrestan på miljön tack vare korta transportavstånd.

4. Välj badrumsmöbler med lång garanti

I stundens hetta, vem bryr sig egentligen om ifall dina badrumsmöbler kommer med 5 eller 15 års garanti? För många av oss är både 5 och 15 år så avlägset att det knappast spelar någon roll. Men tiden går fort och då kan det vara skönt att veta att dina badrumsmöbler håller ett bra tag till.

5. Välj badrumsmöbler i din egen stil och färg

Den vanligaste färgen på badrumsmöbler i nordiska hem är vit. Vita badrumsmöbler är både snyggt och passar till de flesta väggkulörer. Men du som vill ha en kommod eller ett badrumsskåp som ingen annan har vill vi gärna tipsa om möjligheten att beställa dina badrumsmöbler i valfri NCS-kulör. Möblerna lackeras även invändigt med den valda kulören och givetvis förseglas ytan med TX Top Extreme för extra lång livslängd.

Vanliga frågor och svar om badrumsmöbler

Vad ska jag tänka på när jag väljer badrumsmöbler?

Satsa på så mycket förvaring som möljigt när du väljer badrumsmöbler. Den största kommoden som du kan få plats med brukar vara det bästa valet. Och om ni är flera som samsas om ytan är det skönt och praktiskt att ha dubbla hoar.

Vad kostar nya badrumsmöbler?

Kostnaden för nya badrumsmöbler varierar med kvalitet, ursprung, storlek och material. Priset är generellt en god vägledning för kvalitet och hållbarhet. En vanlig storlek på kommod till ett mindre badrum är 60 cm och då bör du räkna med att kostnad på 10 000-15 000 kr om du söker kvalitet.

Hur länge ska badrumsmöbler hålla?

Oftast vill man att badrumsmöblerna ska hålla minst 10 år, allra helst 15. Men hållbarheten på badrumsmöbler varierar mycket beroende på ursprung, pris och kvalitet. Svensktillverkade badrumsmöbler brukar vara en garant för lång hållbarhet och titta gärna lite extra på den utlovade garantitiden om du vill att dina badrumsmöbler ska hålla länge.

Finns det badrumsmöbler i färg?

Ja. Du kan välja vilken kulör du vill på NCS-standardkarta när du beställer dina badrumsmöbler. Möblerna lackeras både utvändigt och invändigt med din valda kulör och du kan få förvaring i samma färg. Utanpå färgen förseglas våra badrumsmöbler med ytbehandlingen TX Top Extreme som skyddar mot fukt och stötar under 15 år eller mer.

Var kan jag hitta små badrumsmöbler?

I sortimentet har vi badrumsmöbler från 40 cm och uppåt. De allra minsta kommoderna kommer ofta med lucka istället för lådor för att optimera den invändiga ytan så mycket som möjligt. Välj mellan flera olika utföranden på luckan.