Om TX Top Extreme™

Vad vill du kunna förvänta dig av din badrumsinredning? Att den ska hålla länge, givetvis. Tyvärr är det inte alltid en självklarhet. Därför utvecklade vi TX Top Extreme™ – en ytbehandling som kapslar in och håller träytorna skarvfria och därmed ogenomträngliga för fukt. Detta samtidigt som den är mycket tålig mot stötar och det dagliga slitaget. Under minst de 15 år som vår garanti utlovar.

TX Top Extreme™-behandlingen ingår i priset när du köper någon av våra kommoder, badrumsspeglar eller badrumsförvaringslösningar.

Produkter

Vad är TX Top Extreme?

Ytbehandlingen TX Top Extreme™ är framtagen i ett tätt samarbete mellan INR och en av världens ledande lacktillverkare. I målbeskrivningen fanns att utveckla en ytbehandling som skulle klara av den tuffa badrumsmiljön i minst 15 år. Det lyckades vi med.

Historien bakom

Vilka produkter har TX Top Extreme?

Alla utvändiga träytor på kommoder, spegelskåp och förvaring i INRs sortiment från 2019. Din möbel sprutlackeras med TX Top Extreme™ vilket ger en inkapslad produkt helt utan skarvar. Den förseglade ytan är stenhård och silkeslen på samma gång.

Våra möbelserier

Vad gör TX Top Extreme så unikt?

Den hårda och vattentåliga ytan kapslar in och skyddar. Den gör ytan fukttålig många gånger det normala och stöttålig upp till det dubbla.

INR är ensamma om TX Top Extreme™ i Norden.

Ta reda på mer

Andra har också besökt

Om INR

Garanti

Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig hela 15 års garanti på både dusch och möbler.

Se mer

Om INR

Vår kvalitet

Att det är detaljerna som gör det märker du när du med kritiskt öga granskar våra produkter i sömmarna. Ingenting vi gör eller utvecklar lämnas åt slumpen.

Se mer

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer