Grand Walnot™.

Marknadens kraftigaste ytbehandling

Vad vill du kunna förvänta dig av din badrumsinredning? Att den ska hålla länge, givetvis. Tyvärr är det inte alltid en självklarhet. Därför utvecklade vi TX Top Extreme™ – en ytbehandling som kapslar in och håller träytorna skarvfria och därmed ogenomträngliga för fukt. Detta samtidigt som den är mycket tålig mot stötar och det dagliga slitaget. Under minst de 15 år som vår garanti utlovar.

Grand Walnot™.

TX Top Extreme™

Ytbehandlingen TX Top Extreme™ är framtagen i ett samarbete mellan INR och en av världens ledande lacktillverkare. I målbeskrivningen fanns att utveckla en ytbehandling som skulle klara av den tuffa badrumsmiljön i minst 15 år. Det lyckades vi med. Den hårda och vattentåliga ytan kapslar in och skyddar. Den gör ytan fukttålig många gånger det normala och stöttålig upp till det dubbla. INR är ensamma om TX Top Extreme™ i Norden.

TX Top Extreme™-behandlingen ingår i priset när du köper en av våra kommoder, spegelskåp eller badrumsförvaringslösningar.

Badrumsmöbler


Relaterat

Air Wood i Dark Oak. Dold innerlåda bakom hel front.

Trä och fanér

Våra möbler tillverkas av MDF som lackeras alternativt kläs i ekfanér, betsas och slutligen omsluts med ytbehandlingen TX Top Extreme.

Se mer

Garanti

Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig hela 15 års garanti på både dusch och möbler.

Se mer
Viskan tvättställ i porslin

Kvalitet

Med egen tillverkning av möbler och duschväggar har vi full kontroll på hela produktionskedjan samtidigt som det möjliggör ett effektivt miljöarbete.

Se mer