INR

INR står för svensktillverkade duschlösningar och badrumsinredning i skandinavisk design som skapar förutsättningar för ett njutningsfullt och personligt badrum på ditt sätt.

Svensktillverkat

Alla möbler och duschväggar tillverkas i våra egna fabriker i Jönköping och Malmö. Se mer

Skräddarsytt

Hos oss kan du få din dusch och kommod på ditt sätt – skräddarsytt efter dina behov. Se mer

Hållbart

Vårt hållbarhetstänk innefattar både en produkt som håller länge och miljömedvetenhet i allt vi gör. Se mer

Lång garanti

Alla möbler och duschväggar kommer med 15 års garanti. Se mer

En tillbakablick

Sent åttiotal i en skånsk verkstad skapar två designentreprenörer glasväggar för kontor och hotell som efterfrågat lösningar som ännu inte finns. Firman med namnet Inredningsglas – allt oftare kallad INR – skakar liv i branschen. Snart är det inte bara proffsen som är beställare, utan även konsumenter som via utvalda återförsäljare kan handla kundanpassade glaslösningar – först i Sverige men snart som nordisk marknadsledare på dusch. Drygt tio år senare ger INRs innovativa design nytt liv åt svenska badrum, samtidigt som småländska Aspen tillverkar sina första badrumsmöbler. Genom högkvalitativa möbler med intelligenta detaljer får Aspen, likt INR, en explosiv tillväxt. Den gemensamma nämnaren är idén att tillfredsställa ett sug efter innovativ badrumsinredning, byggd kring nordisk designtradition – med modern twist.

INR och Aspen blir 2017 ett – under gemensamma namnet INR Iconic Nordic Rooms. Tillväxten fortsätter i hög takt och när bolaget tre år senare förvärvas av danska Dansani, blir koncernen Nordens största tillverkare av högkvalitativa badrumsmöbler och duschlösningar med Sverige, Norge, Finland och Danmark som huvudmarknader. Dusch- och möbeltillverkningen sker likt tidigare i produktionsanläggningarna i Malmö respektive Jönköping.

Nutid. I september 2023 tar INR ett nytt kliv och renodlar kommunikationen för att ännu bättre matcha den avskalade designen i produkterna och erbjudandet på marknaden. Nu heter vi INR igen.


Relaterade sidor

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer
Duschvägg Edge i Stone.

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer
INR Unleashead – en ’Match made in heaven’ för badrummets mest essentiella metaller

Unleashed

Den vibrerande kollektionen Unleashed ger dig ett färgmatchat koncept med borstade metaller för badrummets mest tongivande produkter.

Se mer