ICONIC NORDIC ROOMS

Om INR

Vårt ursprung

Sent åttiotal i en skånsk verkstad skapar två designentreprenörer glasväggar för kontor och hotell som efterfrågat lösningar som ännu inte finns. Firman med namnet Inredningsglas skakar liv i branschen och bevisar att man är lika skickliga på att tillverka skräddarsydda, snedkapade glas som rätvinkliga i standardstorlekar. Snart är det inte bara proffsen som är beställare, utan även konsumenter som via utvalda återförsäljare kan handla kundanpassade glaslösningar – först i Sverige men snart i hela Norden.

Drygt tio år senare ger INRs innovativa design nytt liv åt svenska badrum, samtidigt som småländska Aspen tillverkar sina första badrumsmöbler. Genom färdigmonterade och högkvalitativa möbler med intelligenta detaljer får Aspen, likt INR, en explosiv tillväxt. Den gemensamma nämnaren är idén att tillfredsställa ett sug efter innovativ badrumsinredning, byggd kring nordisk designtradition – nu med en modern och kreativ twist. Idag för vi arvet vidare under ett gemensamt varumärke: INR – Iconic Nordic Rooms. 

INR ägs sedan 2010 av riskkapitalbolaget CapMan och några medarbetare i nyckelbefattningar. CapMan valde att förvärva de två ledande badrumsföretagen som båda startats av entreprenörer och utsetts till gasellföretag tack vare sin innovativa framtoning och personaliserade produkter av hög kvalitet. Kort därefter utvidgades koncernen även österut genom ett förvärv av den finska badrumsinredaren Sanka. Tillsammans utmanar vi den nordiska badrumsnormen. 

Personligt och uttrycksfullt med duschväggen EPIC 2 och kommoden GRAND i rosa NCS. Förvaring ur WETTERN-serien.

Vad vi tror på

I vår värld är varje människa unik. Därför är vår mission att utveckla badrumsinredning som får dig att känna stolthet över din egen stil. 

I ditt hem finns ett rum där livets viktiga förberedelser sker. Vi tror helhjärtat på att du får bäst utgångspunkt i en skön miljö som är en förlängning av dig själv, en plats som är en spegling av vem just du är.

Vår uppgift är att skapa rätt förutsättningar genom smarta, innovativa lösningar designade efter hur du vill börja din dag. Eller avsluta den, för den delen. På en plats där du verkligen trivs och får vara dig själv. I badrummet.

Välkommen till INR – Iconic Nordic Rooms. I vår värld finns det rum för fler olika personligheter. Låt din ta plats.

Konsument

INR Katalog

Bläddra i vår katalog, hämta i butik eller beställ via vårt formulär.

Läs mer

Om INR

Kvalitet

Noga utvald badrumsinredning av gedigen kvalitet betyder trygghet i det längre perspektivet.

Läs mer

Om INR

Svanenmärkt badrumsinredning

Svanenmärkt badrumsinredning sedan 2008. Idag är ca 80% av det vi tillverkar Svanenmärkt.

Läs mer