ICONIC NORDIC ROOMS

Här hittar du inte allt till badrummet

Men eventuellt kan du komma att förälska dig i några av de lösningar som ska visa sig vara ett par av ditt livs bästa investeringar. En investering i ditt hem, i många år av problemfri användning och – givetvis – i ditt högst privata välbefinnande.

Hos oss på INR hittar du skräddarsydda duschlösningar, badrumsinredning och accessoarer med Nordens främsta kvalitet och med ett hantverk i detaljerna som både syns och känns. Möbler som tåler ett och annat: En våt handduk på fel ställe och en skvätt rödvin på bänkskivan på lördagskvällen. Och så duschväggarna som vi anpassar på millimetern efter ditt duschutrymme. Ja, lösningar som tillåter att du ’Care Less’ helt enkelt. Så att du kan lägga ditt fokus vid allt det andra – det som stunderna i badrummet egentligen syftar till att förbereda dig för. Livet utanför badrummet.

Våra designserier

Låt din personlighet ta plats

I ditt hem finns ett rum där livets viktiga förberedelser sker och vår uppgift är att för detta rum skapa de rätta förutsättningarna genom smarta, innovativa lösningar designade efter hur du vill börja din dag. Eller avsluta den, för den delen. På den plats där du verkligen trivs och får vara dig själv. I badrummet. Välkommen till INR – Iconic Nordic Rooms. I vår värld finns det rum för fler olika personligheter. Låt din ta plats.

Våra designserier

Vårt ursprung

Sent åttiotal i en skånsk verkstad skapar två designentreprenörer glasväggar för kontor och hotell som efterfrågat lösningar som ännu inte finns. Firman med namnet Inredningsglas skakar liv i branschen och bevisar att man är lika skickliga på att tillverka skräddarsydda, snedkapade glas som rätvinkliga i standardstorlekar. Snart är det inte bara proffsen som är beställare, utan även konsumenter som via utvalda återförsäljare kan handla kundanpassade glaslösningar – först i Sverige men snart i hela Norden.

Drygt tio år senare ger INRs innovativa design nytt liv åt svenska badrum, samtidigt som småländska Aspen tillverkar sina första badrumsmöbler. Genom färdigmonterade och högkvalitativa möbler med intelligenta detaljer får Aspen, likt INR, en explosiv tillväxt. Den gemensamma nämnaren är idén att tillfredsställa ett sug efter innovativ badrumsinredning, byggd kring nordisk designtradition – nu med en modern och kreativ twist. Idag för vi arvet vidare under ett gemensamt varumärke: INR – Iconic Nordic Rooms. 

INR ägs sedan 2010 av riskkapitalbolaget CapMan och några medarbetare i nyckelbefattningar. CapMan valde att förvärva de två ledande badrumsföretagen som båda startats av entreprenörer och utsetts till gasellföretag tack vare sin innovativa framtoning och personaliserade produkter av hög kvalitet. Kort därefter utvidgades koncernen även österut genom ett förvärv av den finska badrumsinredaren Sanka. Tillsammans utmanar vi den nordiska badrumsnormen. 

Konsument

INR Katalog 2019

Bläddra i vår katalog, hämta i butik eller beställ via vårt formulär.

Läs mer

Om INR

TX Top Extreme™

TX-behandlingen ingår i priset när du köper någon av våra kommoder, badrumsspeglar eller badrumsförvaringslösningar från 2019.

Läs mer

Om INR

Kvalitet och 'Care Less'

Kvalitetssystemet Care Less följer som en röd tråd genom alla våra produktgrupper. Här ser du ett urval av dessa produkter och funktioner.

Läs mer