< >

Tvättställsblandare

Våra Tvättställsblandare

Din tvättställsblandare ger badrummet karaktär och är en viktig accent oavsett vilken modell du väljer. Ta god tid på dig att utforska våra tvättställsblandare i kromat, svart och vitt utförande. Varje tvättställsblandare är konstruerad och testad för att du ska kunna njuta av många års problemfri användning.

Vilken tvättställsblandare blir din personliga favorit?

Detaljer

Varianter

En fristående, hög tvättällsblandare och fyra låga

Finish

SLEEK

Tvättställsblandaren SLEEK låter dig leka med både färg och form så att du kan matcha dina övriga färg- och inredningsval. Välj ovansida i svart, vitt eller helkromat utförande.

SLEEK finns i både hög och låg variant.

Mer om SLEEK

POSH

Tvättställsblandaren POSH låter vattnet flöda i en stilfull båge och sätter stark karaktär på badrummet. Välj mellan mässing och klassiskt helkromat utförande.

Mer om POSH

STRICT

STRICT lockar med raka linjer och skarpa hörn. En modern tvättställsblandare med lite extra attityd som passar kommoder med lite stramare uttryck till exempel designserierna GRAND Solid och VISKAN Solid och Grip.

Mer om STRICT

CASUAL

CASUAL blandar runda och strama linjer på ett sätt som smälter in. En riktig allround tvättställsblandare som passar till de flesta stilar.

Mer om CASUAL

Tvättställsblandare

SLEEK

Med sitt vackra formspråk och ovansidan i krom, vitt eller svart ger SLEEK en lekfull men samtidigt lyxig touch till hela ditt badrum. SLEEK finns också i en helt matt vit och matt svart variant.

Krom Svart Vit

Från 2 690 kr

Tvättställsblandare

CASUAL

Med sin klassiska design passar CASUAL bra till alla våra kommoder och fyller sin funktion med bravur. En riktig allround-blandare som fungerar i de flesta sammanhang och stilar.

Krom

Från 1 990 kr

Tvättställsblandare

STRICT

En tvättställsblandare med kantigt uttryck i krom eller matt svart finish. Ett självklart val för dig som föredrar den strama linjen i badrummet och passar kantigheten i duschväggarna i serierna ARC och EPIC utmärkt.

Krom Svart

Från 2 990 kr

Tvättställsblandare

POSH

Eleganta POSH drar till sig uppmärksamhet varhelst den placeras och är det självklara valet för dig som drar åt det lantliga hållet eller bara söker en självsäker blandare i retro-stil.

Mässing Krom

Från 2 990 kr

Andra har också besökt

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Läs mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer

Planera

Badrums­planering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer