Tvättställs­blandare

Din tvättställsblandare ger badrummet karaktär och är en viktig accent oavsett vilken modell du väljer. Matcha med pop-up i samma finish för en genomgående röd tråd i badrummet. Alla våra tvättställsblandare är konstruerade och testade för att du ska kunna njuta av många års problemfri användning.

SLEEK

Med sitt vackra formspråk och ovansidan i krom, vitt eller svart ger SLEEK en lekfull men samtidigt lyxig touch till ditt badrum. Blandaren finns i hög och låg variant – den låga i en helt matt vit och matt svart variant. Låt färgvalen i badrummet vägleda dig till vilken du väljer. 

Krom - Vit - Svart

Se alla

POSH

För dig som tycker att blandaren gärna får synas lite extra har vi tagit fram POSH. Vinkla och vrid på greppet och se hur vattnet flödar i en mjukt och stilfull båge. POSH är det självklara valet för dig som drar åt det lantliga hållet eller bara söker en självsäker blandare i retro-stil.

Krom - Mässing

Se alla

STRICT

STRICT lockar med raka linjer och skarpa hörn. En modern tvättställsblandare med lite extra attityd som passar kommoder med lite stramare uttryck. Matcha med en takduschen EASE i duschen.

Krom - Svart

Se alla

CASUAL

CASUAL blandar runda och strama linjer på ett sätt som smälter in. En riktig allround tvättställsblandare som passar till de flesta stilar.

Krom

Se alla

Tvättställsblandare

SLEEK

Med sitt vackra formspråk och ovansidan i krom, vitt eller svart ger SLEEK en lekfull men samtidigt lyxig touch till hela ditt badrum. SLEEK finns också i en helt matt vit och matt svart variant.

Krom Svart Vit

Från 2 790 kr

Tillbehör

Vattenlås Pop-up Easy-Clean

Vattenlås med Easy-Clean och pop-up – för tvättställ med överfyllnadshål

Från 690 kr

Tvättställsblandare

STRICT

En tvättställsblandare med kantigt uttryck i krom eller matt svart finish. Ett självklart val för dig som föredrar den strama linjen i badrummet och passar kantigheten i duschväggarna i serierna ARC och EPIC utmärkt.

Krom Svart

Från 3 190 kr

Tvättställsblandare

POSH

Eleganta POSH drar till sig uppmärksamhet varhelst den placeras och är det självklara valet för dig som drar åt det lantliga hållet eller bara söker en självsäker blandare i retro-stil.

Mässing Krom

Från 3 190 kr

Andra har också besökt

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Badrumsmöbler

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer