Bric

Fyra funktionella duschkabiner i 6 mm glas med sinsemellan unika egenskaper när det gäller storlek, höjd, öppning, glas och blandare. Gemensamt har de det stabila karet och fördelarna med den helt täta duschupplevelsen som en duschkabin ger.

Storlekar

70x90, 80x90, 90x90, 100x100 cm

Varianter

Duschkabiner med eller utan integrerad termostatblandare med takdusch.

Finish

Vit

Funktion i fokus

Bric sätter funktionen i fokus. Kombinationen av väggar och dörrar med tätningslister mellan ger en omslutande duschupplevelse med ett stabilt kar i gjutmarmor med ställbara fötter och avtagbar front som underlättar vid städning.

Skjutdörrar

Modellerna 2 och 3 kommer med en skjutdörr som du monterar med öppning åt antingen höger eller vänster. Fronten är i klart glas och bakväggarna frostade.

Integrerad blandare

Bric 3 och 4 har integrerad blandare med tak- och handdusch från Mora. Till de andra modellerna köper du blandaren separat men duschset ingår.

Valfri höjd

Om takhöjden är lägre än normalt kan du välja att höjdanpassa Bric 2 mellan 1800–2120 mm ovankant ram. Utöver detta har karet ställbara ben om underlaget skulle vara ojämnt

Duschkabiner med pivotdörrar

Modellerna 4 och 5 har pivotupphängda dörrar vilket ger ett ovanligt stort öppningsmått och en lyxigare känsla. Välj mellan Clear och Streak med två breda frostade fält mitt på. Bakväggarna är i frostat glas. Det runda greppet Circle följer med som standard.

Alla Bric


Välj och skapa din dusch

Bric finns i flera vanliga storlekar och med gott om valmöjligheter. Välj en modell för att komma igång och skapa din duschlösning.


Alternativ och tillval

De flesta av våra duschlösningar erbjuder gott om alternativ och möjligheter för anpassningar på olika sätt. Se över alternativen och kom ett steg närmare din nya duschlösning.

Duschglas

Alla våra duschglas är härdade, vilket gör dem betydligt starkare än vanligt glas. Här kan du läsa mer om vilka alternativ vi erbjuder. Se mer

Öppningsalternativ

Ett grepp eller handtag ingår som regel när du köper din dusch. Ta reda på vilka alternativ som finns för just din duschmodell. Se mer

Material

Vi arbetar endast med de bästa naturmaterialen och kompositen med omtanke om miljön som en självklar del i vårt utvecklingsarbete. Se mer

Bottenlister ingår som standard.

Servicekit

Duschväggarnas magnet- och tätningslister är enkla att byta. Servicekit finns att köpa hos din närmaste återförsäljare. Se mer


Relaterade sidor

Duschhörna Linc Angel Flex med duschförvaring Nest.

Linc Flex

Vik ihop när du kliver in. Vik ut för att stänga till. Duschserien Linc Flex skapades för att spara plats i det lilla badrummet. 

Se mer
Det patenterade Linc-lyftgångjärnet.

Linc Original

Duschserie i 6 mm glas som skapar möjligheter för alla utrymmen tack vare sin enastående smarta konstruktion. I Linc Original hittar vi ett par av våra mest älskade lösningar.

Se mer

Arc Original

Arc Original är vår mest anpassningsbara duschserie. Här får du fria glasytor i 8 mm tjocklek med beslag i flera finishar. 

Se mer

Om duschkabiner från INR

Om du är på jakt efter en duschkabin tror vi inte att du kommer att bli besviken när du tittar vidare bland vårt sortiment av svensktillverkade, högkvalitativa duschkabiner. Vi har duschkabiner med antingen skjutdörr eller exklusiva pivotdörrar i flera glastyper, bland annat det populära halvfrostade glaset Streak.

En duschkabin är den förmodligen mest traditionella duschlösningen som finns och är ibland till och med den enda lösningen för ett badrum som saknar det tillräckliga golvfallet för att installera en duschvägg eller om badrummet inte klarar av större mängder fukt (om du till exempel har lagt ett trägolv). En duschkabin ger även andra oväntade fördelar som att de frostade bakre väggarna döljer eventuella rör.

Duschkabinen har fått oförtjänt dåligt rykte på senare år kan vi tycka - kanske på grund av billiga duschkabiner som kommit in på marknaden med en konstruktion som kan vara svår att hålla riktigt ren och fräsch och som saknar den viktiga stabiliteten i karet för att det ska kännas tryggt och behagligt att duscha.

Om du väljer en duschkabin från vår serie Bric kan du vara trygg i att du investerat i en duschkabin av absolut högsta kvalitet och med så få smutssamlande detaljer som möjligt. I Bric hittar du fyra gedigna duschkabiner i två grundvarianter - duschkabin med skjutdörr med eller utan integrerad termostatblandare och duschpanel, och så de lyxigare varianterna med pivotdörrar som ger ett öppningsmått på hela 800 mm och riktigt stora glasytor i 6 mm tjocklek. Den senare varianten av duschkabin ger dig också möjlighet att välja mellan klarglas och populära halvfrostade Strimma. Samtliga fyra duschkabiner har ställbara fötter (säkrar stabiliteten vid ojämnt golv) finns i flera populära mått och om du har behov av en duschkabin med lägre höjd så kan vi tipsa om Bric 2 går att måttanpassa på höjden.

Och så var det ju det där med rengöring. Tack vare vårt fokus på de stora glasytorna har våra designers konstruerat duschkabinerna så att de har så få smutssamlande detaljer som möjligt. En normal veckostädning håller din duschkabin ren och fräsch under många år framöver, och om du vid behov vill rengöra mer grundligt så är det inga problem eftersom fronten är avtagbar.