Duschkabin BRIC 4.
Duschkabin BRIC 5 med kommod VISKAN Solid 60 i Premium White, Spegelskåp STAGE och LINE handdukstorkar.
< >

BRIC Duschkabiner

Nordens vackraste duschkabiner

BRIC ger extra frihet när du ska välja duschkabin. Bland våra fyra modeller finns alternativ för måttanpassning på höjden, skjutdörr eller pivotöppning samt flera glastyper att välja bland. Den genomarbetade insidan är fri från smutssamlande lister och med ett stabilt duschkar i gjutmarmor i botten. Baksidan på våra duschkabiner är i frostat glas för att dölja eventuella rör på väggen.

Detaljer

Storlekar

70x90, 80x90, 90x90, 100x100 cm

Typer

Duschkabiner med eller utan integrerad termostadblandare med takdusch

Profiler

Vit

Pivotdörrar

BRIC bjuder på duschkabiner med extra mycket glas och marknadens största öppningsmått på hela 800 mm tack vare pivotgångjärnen. Välj mellan Klarglas och populära Strimma samt mellan grepp och handtag. Välj även om du vill ha duschpanelen med blandare och tak- och handdusch från Mora eller endast duschset.

SE alla BRIC

Duschkaret är tillverkat i stabil gjutmarmor med hjul och avtagbar front för att underlätta städning.

Tack vare de lyxiga pivotupphängda dörrarna i 6 mm glas ger BRIC dig ett extra generöst öppningsmått. Fronten är avtagbar vilket förenklar rengöring.

Skjutdörrar

BRIC 2 och 3 med skjutdörrar ger en mer traditionell duschkabinkänsla. Välj om du vill ha din duschkabin med duschpanel med integrerad takdusch och duschblandare från Mora eller endast duschset. BRIC 2 kan du justera i höjdled 1800–2140 – perfekt i sommarstugan eller under snedtaket.

Se alla BRIC

Personalisera din dusch

De flesta av våra duschväggar kan du anpassa efter din personliga smak på olika sätt. Botanisera bland alternativen och kom ett stort steg närmare din egen ikoniska duschlösning.

Alternativ och tillval

 

 

Rakt, snett eller med urtag i glaset? Som duschtillverkare sedan 30 år tillbaka sätter vi ära i ett skapa en duschlösning som passar till just ditt badrum.

SKräddarsydd dusch

Översikt glas till våra duschlösningar.
Produkter

Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant.

Våra glas

Öppningsalternativ till våra duschlösningar.
Produkter

Hur vill du öppna duschen?

Ett grepp eller handtag ingår som regel när du köper din dusch. Vilka alternativ som gäller för just din duschlösning hittar du på duschmodellens egen sida.

Öppningsalternativ

Andra har tittat på

Serier

Handdukstorkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. 

Se mer
Duschförvaring NEST, CASE, BOX och PILE.

Serier

Duschförvaring

Innovativa förvaringslösningar för duschutrymmet som trollar bort schampoflaskorna.

Se mer

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Om duschkabiner från INR

Om du är på jakt efter en duschkabin tror vi inte att du kommer att bli besviken när du tittar vidare bland vårt sortiment av svensktillverkade, högkvalitativa duschkabiner. Vi har duschkabiner med antingen skjutdörr eller exklusiva pivotdörrar i flera glastyper, bland annat det populära halvfrostade glaset Strimma.

Termen 'Duschkabin' används ibland felaktigt när en 'duschvägg' eller 'duschhörna' egentligen avses, det vill säga en duschlösning utan kar. I en regelrätt 'duschkabin' duschar du i ett duschkar omsluten av flera väggar med antingen en skjutdörr eller en eller två slagdörrar.

En duschkabin är den förmodligen mest traditionella duschlösningen som finns och är ibland till och med den enda lösningen för ett badrum som saknar det tillräckliga golvfallet för att installera en duschvägg eller om badrummet inte klarar av större mängder fukt (om du till exempel har lagt ett trägolv). En duschkabin ger även andra oväntade fördelar som att de frostade bakre väggarna döljer eventuella rör.

Duschkabinen har fått oförtjänt dåligt rykte på senare år kan vi tycka - kanske på grund av billiga duschkabiner som kommit in på marknaden med en konstruktion som kan vara svår att hålla riktigt ren och fräsch och som saknar den viktiga stabiliteten i karet för att det ska kännas tryggt och behagligt att duscha.

Om du väljer en duschkabin från vår serie BRIC kan du vara trygg i att du investerat i en duschkabin av absolut högsta kvalitet och med så få smutssamlande detaljer som möjligt. I vår kabinserie BRIC har vi fyra riktigt gedigna duschkabiner i två grundvarianter - duschkabin med skjutdörr med eller utan integrerad termostatblandare och duschpanel, och så de lyxigare varianterna med pivotdörrar som ger ett öppningsmått på hela 800 mm och riktigt stora glasytor i 6 mm tjocklek. Den senare varianten av duschkabin ger dig också möjlighet att välja mellan klarglas och populära halvfrostade Strimma. Samtliga fyra duschkabiner har ställbara fötter (säkrar stabiliteten vid ojämnt golv) finns i flera populära mått och om du har behov av en duschkabin med lägre höjd så kan vi tipsa om BRIC 2 går att måttanpassa på höjden.

Och så var det ju det där med rengöring. Tack vare vårt fokus på de stora glasytorna har våra designers konstruerat duschkabinerna så att de har så få smutssamlande detaljer som möjligt. En normal veckostädning håller din duschkabin ren och fräsch under många år framöver, och om du vid behov vill rengöra mer grundligt så är det inga problem eftersom fronten är avtagbar.

Vilken duschkabin väljer du? Läs mer på länken nedan och hitta din favorit!

Till våra duschkabiner