A R C  O R I G I N A L

Arkitektens val med måttlösa möjligheter

Arc Original är vår mest anpassningsbara duschserie. Här får du fria glasytor i 8 mm tjocklek tillsammans med beslag i vår egen design och konstruktion i flera vackra finishar. Den fina glaskänslan ger en härlig rymd åt badrummet och med en måttbeställd lösning anpassar du enkelt Arc Original till formen på ditt badrum. Arc Original tillverkas i Sverige och kommer med 15 års garanti.

Detaljer

Glas

8 mm

Mått

Måttanpassas kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det.

Finishar

Krom Svart Brushed Stainless Brushed Brass Brushed Bronze

Skapa din egen dusch

Svensktillverkade Arc ger dig de bredaste möjligheterna på den nordiska duschmarknaden med totalt sjutton modeller för placering i hörna, nisch eller mitt på vägg. Modellerna med Plus i namnet går att måttbeställa upp till 2700 mm och ger en mycket exklusiv känsla. Prova dig fram i vår duschverkstad och hitta den perfekta lösningen för ditt badrum.

Kom igång och skapa


Alla duschväggar i Arc

Underhållsfria gångjärn

De unika Arc-gångjärnen som är i vår egen design och konstruktion håller det 8 mm tjocka glaset i ett säkert grepp. Gångjärnen är fjäderbelastade och underhållsfria och det finns möjligt att anpassa stängningspositionen med 90 grader åt båda hållen. Välj mellan fem vackra finishar i PVD-behandlad mässing.

Alla duschväggar i ARC

 

Timeless® är en permanent ytbehandling som skyddar mot avlagringar från till exempel vatten och tvålprodukter. Behandlingen förseglar glasets naturliga porer vilket underlättar avrinning och försvårar för smuts att få fäste. Våra glas

Möjligheternas duschserie

Arc Original är möjligheternas duschserie. Välj mellan sju sorters glas och fem finishar och skapa just den duschlösning som passar din stil. Titta gärna på kollektionen Unleashed som ger dig ett färgmatchat sortiment med borstade metaller till duschvägg, handdukstork och blandare.

Unleashed


Alla duschväggar i Arc

Brushed Bronze – en elegant finish i bronstoner med en Touch av koppar.

Brushed Stainless – en klassisk finish som andas tidlös design och exklusivitet.

Brushed Brass – en glödande varm finish som ger värme och liv till badrummet.

Skräddarsydd duschlösning

De allra flesta av lösningarna i Arc kan snedkapas eller skräddarsys efter dina önskemål. En enkel handskiss som du ger till närmaste återförsäljare räcker. Efter godkänd ritning bygger vi din unika duschlösning i vår duschfabrik i Malmö.

Skräddarsydd dusch

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Sätt din personliga prägel på duschlösningen

Våra duschväggar kan anpassas efter din personliga smak och stil på olika sätt. Botanisera bland alternativen och kom ett steg närmare din nya duschlösning.

Planera badrum

Visualisera ditt badrum

Planera och skapa din lösning i vår dusch- och möbelverkstad. Ta med underlaget till din återförsäljare för att lägga din order.

Se mer
Öppningsalternativ till våra duschlösningar.

Tillval dusch

Grepp och handtag

Till våra duschlösningar ingår ett av våra grepp eller handtag. I de flesta fall kan du välja ett annat om du föredrar det.

Se mer
Översikt glas till våra duschlösningar.

Tillval dusch

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Se och jämför våra olika glas.

Se mer
Duschskrapa T.

Duschserier

Tillval dusch

Våra duschväggar har som regel flera alternativ när det gäller glas, tillval och öppningsalternativ.

Se mer
Timeless® är en patenterad och permanent ytbehandling som gör ytan jämnare och lättare att hålla ren.

Tillval dusch

Timeless®

Timeless är en permanent ytbehandling som förseglar ytan vid härdningen och gör den jämnare och därmed lättare att hålla ren.

Se mer
Duschförvaring Nest, Case, Box och Pile.

Serier

Duschförvaring

Innovativa förvaringslösningar för duschutrymmet som trollar bort schampoflaskorna.

Se mer

Relaterade sidor

Duschserier

Arc Frame

Duschserie i 8 mm glas med en stilren skena i blankpolerad eller svartlackerad aluminium som ramar in duschupplevelsen. 

Se mer
Duschvägg Edge i Stone med glaset Sway.

Duschserier

Edge

Edge är en kompromisslös duschserie med sofistikerat inramade detaljer som imponerar på såväl design- som teknikälskaren.

Se mer
Epic. Tio millimeter glas och pivotbeslag andas exklusivitet.

Duschserier

Epic

I en utsökt förening av design och teknik erbjuder Epic de mest exklusiva duschlösningarna på marknaden. Här får du 10 millimeter glas fäst i pivotgångjärn som snurrar fjäderlätt runt sin egen axel.

Se mer