A R C  O R I G I N A L

Arkitektens val med måttlösa möjligheter

Svensktillverkade ARC Original är vår mest anpassningsbara duschserie. Här får du fria glasytor i 8 mm tjocklek tillsammans med mässingsbeslag i flera vackra finishar. Den fina glaskänslan ger en härlig rymd åt badrummet och med en måttbeställd lösning anpassar du enkelt ARC Original till formen på ditt badrum.

Detaljer

Glas

8 mm

Mått

Måttanpassas kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det.

Finish

Krom Svart Brushed Stainless Brushed Brass Brushed Bronze

Skapa din egen dusch

Svensktillverkade ARC ger dig de bredaste möjligheterna på den nordiska duschmarknaden med totalt 16 modeller för placering i hörna, nisch eller mitt på vägg. Modellerna med Plus i namnet går att måttbeställa upp till 2700 mm och ger en mycket exklusiv känsla. Prova dig fram i Duschverkstan och hitta den perfekta lösningen för ditt badrum.

Kom igång och skapa


Se alla ARC

U N L E A S H E D

Släpp lös kreativiteten i badrummet

Unleashed ger dig ett på pricken färgmatchat och komplett koncept med vibrerande borstade metaller för badrummets allra mest tongivande produkter: duschvägg, takdusch, handdukstork och tvättställsblandare.

Unleashed

Kostnadsfri anpassning

De allra flesta av lösningarna i ARC måttanpassas och snedkapas kostnadsfritt efter dina önskemål. En enkel handskiss som du ger till närmaste återförsäljare räcker. Vi återkommer med en CAD-ritning, kostnadsfritt.

Skräddarsydd dusch

Timeless® är en permanent ytbehandling som skyddar mot avlagringar från till exempel vatten och tvålprodukter. Behandlingen förseglar glasets naturliga porer vilket underlättar avrinning och försvårar för smuts att få fäste.

Våra glas

Personalisera din dusch

De flesta av våra duschväggar kan du anpassa efter din personliga smak på olika sätt. Botanisera bland alternativen och kom ett stort steg närmare din egen ikoniska duschlösning.

Alternativ och tillval

 

 

Skapa din ikoniska duschlösning i Duschverkstan

Öppna och stäng dörrarna och ta en titt från andra sidan. Spara din färdiga lösning och ta med till en återförsäljare.

Kom igång och skapa

Översikt glas till våra duschlösningar.
Produkter

Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant.

Våra glas

Rakt, snett eller med urtag i glaset? Som duschtillverkare sedan 30 år tillbaka sätter vi ära i ett skapa en duschlösning som passar till just ditt badrum.

SKräddarsydd dusch

Öppningsalternativ till våra duschlösningar.
Produkter

Hur vill du öppna duschen?

Ett grepp eller handtag ingår som regel när du köper din dusch. Vilka alternativ som gäller för just din duschlösning hittar du på duschmodellens egen sida.

Öppningsalternativ

Hemma hos

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har tittat på

Duschvägg EDGE i Stone.

Serier

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer

Planera

Guide: Så väljer du duschvägg

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Se mer
Skräddarsydd duschvägg ARC 4 Original i Brushed Stainless. AIR Wood Unlimited.

Alternativ och tillval

Skräddarsydd duschvägg

Som Nordens duschspecialist sedan 35 år tillbaka, sätter vi stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik duschlösning.

Se mer