< >

ARC Original

Vår mest anpassnings­bara duschserie

Med ARC Original får du fria glasytor i 8 mm tjocklek tillsammans med våra vackra beslag i krom, mässing eller matt svart finish. Den fina glaskänslan ger en härlig rymd åt badrummet och med en måttbeställd lösning anpassar du enkelt ARC till formen på ditt badrum. Eftersom ARC Original saknar tätningslister som standard är ett korrekt golvfall extra viktigt. Önskar du en duschlösning med skena är det lösningarna i systerserien ARC Frame du ska titta på.

Detaljer

Glas

8 mm

Mått

Måttanpassas kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det.

Gångjärn och beslag

Exklusiv känsla

Svensktillverkade ARC ger dig de bredaste möjligheterna på den nordiska duschmarknaden med totalt 16 modeller för placering i hörna, nisch eller mitt på vägg. Modellerna med Plus i namnet går att måttbeställa upp till 2700 mm. 

Se alla ARC

Timeless® är en permanent ytbehandling som skyddar mot avlagringar från till exempel vatten och tvålprodukter. Behandlingen förseglar glasets naturliga porer vilket underlättar avrinning och försvårar för smuts att få fäste.

Läs mer

Kostnadsfri anpassning

De allra flesta av lösningarna i ARC måttanpassas och snedkapas kostnadsfritt efter dina önskemål. En enkel handskiss som du ger till närmaste återförsäljare räcker. Vi återkommer med en CAD-ritning, kostnadsfritt.

Skräddarsydd dusch

Mässing

Mässing är en vacker metall som håller över tid, åldras med fin patina och som behåller sin exklusiva look under många år framöver. Beslagen finns också i blank krom och matt svart finish.

Se alla ARC 

Duschhörna

ARC 12 Original

En duschhörna med två invikningsbara dörrar i 8 mm glas. Måttanpassas kostnadsfritt inom angivna intervall. Anpassas enkelt efter just dina mått.

Matte Black Brushed Brass Brushed Stainless Brushed Bronze Chrome

Från 17 490 kr

Duschhörna

ARC 15 Original

Duschhörna med en fast vägg och en mindre vägg med dörr i 8 mm glas. Måttanpassas kostnadsfritt inom angivna intervall. Anpassas enkelt efter just dina mått.

Chrome Brushed Brass Brushed Stainless Brushed Bronze Matte Black

Från 41 590 kr

Duschvägg

ARC 4 Original

En fast vägg och en dörr i 8 mm glas. Måttanpassas kostnadsfritt inom angivna intervall. Anpassas enkelt efter just dina mått.

Chrome Brushed Brass Brushed Stainless Brushed Bronze Matte Black

Från 23 790 kr

Personalisera din dusch

De flesta av våra duschväggar kan du anpassa efter din personliga smak på olika sätt. Botanisera bland alternativen och kom ett stort steg närmare din egen ikoniska duschlösning.

 

Skapa din ikoniska duschlösning i Duschverkstan

Öppna och stäng dörrarna och ta en titt från andra sidan. Spara din färdiga lösning och ta med till en återförsäljare.

Öppna Duschverkstan

Produkter

Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant.

Våra glas

Rakt, snett eller med urtag i glaset? Som duschtillverkare sedan 30 år tillbaka sätter vi ära i ett skapa en duschlösning som passar till just ditt badrum.

SKräddarsydd dusch

Ett grepp eller handtag ingår när du köper din dusch. Se vilka alternativ du har att välja bland.

Grepp och handtag

#iconicbyme

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har också besökt

Serier

Takduschar

Snygga takduschar som matchar våra duschväggar såväl design- som kvalitetsmässigt.

Se mer

Serier

Duschförvaring

Innovativa förvaringslösningar för duschutrymmet som trollar bort schampoflaskorna.

Se mer

Serier

Handdukstorkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. 

Se mer