< >

ARC Frame

Rama in känslan

ARC Frame kombinerar ARC Original-beslagen med en praktisk och estetisk skena i blankpolerad eller matt svart aluminium som hjälper till att hålla vattnet på rätt sida av glaset. Här får du fria glasytor i 8 mm tjocklek som ger härlig rymd åt badrummet och de allra flesta av lösningarna i ARC Frame måttanpassas och snedkapas kostnadsfritt efter dina önskemål.

Detaljer

Tjocklek på glas

8 mm

Mått

Måttanpassas kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det.

Gångjärn och beslag

Plus med extra höjd

ARC Frame i hörna ger en inramad duschupplevelse som är både estetiskt avskalad och praktisk då den smarta ARC Frame-skenan håller vattnet på rätt sida av väggen. Modellerna med Plus i namnet kan du dessutom måttbeställa upp till 2 700 mm höjd, vilket ger en mycket vacker och lyxig duschlösning.

Alla ARC Frame

Skenan i blankpolerad eller matt svartlackerad aluminium ramar in och hindrar vattnet från att söka sig utanför duschen.

Skärma av

ARC 20 Frame är en fristående vägg med skena längs med golv och vägg som håller vattnet på rätt sida av glaset. Välj mellan beslag i 90 grader som på bilden eller ett vertikalt beslag som fästs i taket. Önskar du en lösning som går hela vägen upp till taket är det modellerna med Plus i namnet du ska titta på.

Alla ARC Frame

I den breda nischen passar en skjutdörr i glas bra. ARC Skjutdörr finns i bredd från 900–2000 mm med verktikalt handtag och profiler i blankpolerad aluminium.

ARC Skjutdörr

En egen duschlösning

Alla duschglas i ARC Frame måttanpassas på millimetern efter ditt badrums mått. Detta möjliggör för en helt unik dusch- elle bastulösning med stora möjligheter att sätta din egen prägel vad gäller glas och detaljer. Välj mellan sju olika glas i 8 mm tjocklek.

Skräddarsydd dusch

Personalisera din dusch

De flesta av våra duschväggar kan du anpassa efter din personliga smak på olika sätt. Botanisera bland alternativen och kom ett stort steg närmare din egen ikoniska duschlösning.

 

Skapa din ikoniska duschlösning i Duschverkstan

Öppna och stäng dörrarna och ta en titt från andra sidan. Spara din färdiga lösning och ta med till en återförsäljare.

Öppna Duschverkstan

Rakt, snett eller med urtag i glaset? Som duschtillverkare sedan 30 år tillbaka sätter vi ära i ett skapa en duschlösning som passar till just ditt badrum.

SKräddarsydd dusch

Produkter

Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant.

Våra glas

Ett grepp eller handtag ingår när du köper din dusch. Se vilka alternativ du har att välja bland.

Grepp och handtag

#iconicbyme

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har också besökt

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender och inspiration för badrum – skapat för dig som är i färd med att planera och inreda ett nytt badrum.

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer

Planera

Goda råd vid badrums­planering

När du ska planera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat guider, tips och checklistor som vi tror att du kan att ha nytta och glädje av i din badrumsplanering. 

Se mer