Arc Frame

En inramad variant av duschserien Arc Original med samma fina glaskänsla i 8 mm tjocklek kompletterad med en aluminiumlist. Listen ger serien en stramare känsla som många söker och så sluter den helt tätt vilket är ett stort plus om golvfallet brister. Välj bland flera modeller för hörna och nisch där plusmodellerna går att få hela vägen till taket.

Glas

8 mm

Mått

Måttanpassas kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det.

Finishar

	
Blankpolerad Svart

Stram elegans

Arc Frame bygger på Arc Original men med en aluminiumlist som håller tätt mot golv, vägg och tak. Listen ger serien en stramare känsla som många söker och så sluter den helt tätt vilket är ett stort plus om golvfallet brister.

Plusmodeller

Duschmodellerna med plus i namnet måttanpassas på höjden upp till 2700 mm vilket ger en imponerande duschlösning.

Takstag

Arc 20 Frame är en av seriens mest populära lösningar. Duschväggen kommer med stag mot väggen men du kan också välja ett stag som fästs i taket. Med Arc 20 Frame Plus får du en glaslösning som går hela vägen upp till taket.

Arc håller högsta kvalitet på såväl glas som metall. Duschglasen skräddarsys och härdas i Småland och monteras sedan för hand i vår duschverkstad i Malmö.

Hållbar kvalitet

Arc Frame håller högsta kvalitet på såväl glas som metall. Duschglasen skräddarsys och härdas i Småland och monteras sedan för hand i vår duschverkstad i Malmö.

Skapa din dusch i vår duschverkstad

I vår duschverkstad skapar du enkelt din duschlösning. Börja med måtten och välj sedan glas, finish och eventuella öppningsalternativ. Testa att öppna och stänga dörrarna för att se hur mycket plats lösningen tar. Spara underlaget och ta med till en återförsäljare som hjälper dig att komma vidare.

Kom igång och skapa

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.


Välj och skapa din dusch

Arc Frame finns  flera modeller för placering i hörna och nisch. Här är ett urval. Välj en modell för att komma igång och skapa din duschlösning i vår duschverkstad.

Alla Arc Frame


Alternativ och tillval

De flesta av våra duschlösningar erbjuder gott om alternativ och möjligheter för anpassningar på olika sätt. Se över alternativen och kom ett steg närmare din nya duschlösning.

Skräddarsydd duschlösning

Se vilka möjligheter vi erbjuder inom skräddarsydda duschlösningar. Ta chansen att skapa en lösning anpassad för just ditt utrymme. Se mer

Öppningsalternativ

Ett grepp eller handtag ingår som regel när du köper din dusch. Ta reda på vilka alternativ som finns för just din duschmodell. Se mer

Duschglas

Alla våra duschglas är härdade, vilket gör dem betydligt starkare än vanligt glas. Här kan du läsa mer om vilka alternativ vi erbjuder. Se mer

Material

Vi arbetar endast med de bästa naturmaterialen och kompositen med omtanke om miljön som en självklar del i vårt utvecklingsarbete. Se mer

Duschskrapor

Ta för vana att torka av glaset efter duschen så försvårar du för kalk och andra restämnen att få fäste. Välj bland två smarta och snygga alternativ. Se mer

Duschförvaring

Komplettera duschutrymmet med rymlig förvaring för flaskor och annat. Välj bland flera snygga alternativ. Se mer

Bottenlister ingår som standard.

Servicekit

Duschväggarnas magnet- och tätningslister är enkla att byta. Servicekit finns att köpa hos din närmaste återförsäljare. Se mer


Relaterade sidor

Arc Original

Arc Original är vår mest anpassningsbara duschserie. Här får du fria glasytor i 8 mm tjocklek med beslag i flera finishar. 

Se mer
Duschvägg Edge i Stone med glaset Sway.

Edge

Edge är en kompromisslös duschserie med sofistikerat inramade detaljer som imponerar på såväl design- som teknikälskaren.

Se mer

Epic

I en utsökt förening av design och teknik erbjuder Epic de mest exklusiva duschlösningarna på marknaden. Här får du 10 millimeter glas fäst i pivotgångjärn som snurrar fjäderlätt runt sin egen axel.

Se mer