Kommod AIR 150 i 'Slate Grey' med tvättställsblandare SLEEK och spegel LOOX 70. Duschvägg ARC 20 Frame med takdusch MIST och handdukstorken BOW.
ARC Skjutdörr i Klarglas. Kommod VISKAN Grip 80 i 'Black Oak'. Spegel TOUCH 80.
< >

ARC Frame

Rama in känslan

ARC Frame kombinerar ARC Original-beslagen med en praktisk och estetisk skena i blankpolerad eller matt svart aluminium som hjälper till att hålla vattnet på rätt sida av glaset. Här får du fria glasytor i 8 mm tjocklek som ger härlig rymd åt badrummet och de allra flesta av lösningarna i ARC Frame måttanpassas och snedkapas kostnadsfritt efter dina önskemål.

Detaljer

Tjocklek på glas

8 mm

Mått

Måttanpassas kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det.

Gångjärn och beslag

	
Blankpolerad Svart

Plus med extra höjd

ARC Frame i hörna ger en inramad duschupplevelse som är både estetiskt avskalad och praktisk då den smarta ARC Frame-skenan håller vattnet på rätt sida av väggen. Modellerna med Plus i namnet kan du dessutom måttbeställa upp till 2 700 mm höjd, vilket ger en mycket vacker och lyxig duschlösning.

Alla ARC Frame

Skenan i blankpolerad eller matt svartlackerad aluminium ramar in och hindrar vattnet från att söka sig utanför duschen.

Skärma av

ARC 20 Frame är en fristående vägg med skena längs med golv och vägg som håller vattnet på rätt sida av glaset. Välj mellan beslag i 90 grader som på bilden eller ett vertikalt beslag som fästs i taket. Önskar du en lösning som går hela vägen upp till taket är det modellerna med Plus i namnet du ska titta på.

Alla ARC Frame

I den breda nischen passar en skjutdörr i glas bra. ARC Skjutdörr finns i bredd från 900–2000 mm med verktikalt handtag och profiler i blankpolerad aluminium.

ARC Skjutdörr

En egen duschlösning

Alla duschglas i ARC Frame måttanpassas på millimetern efter ditt badrums mått. Detta möjliggör för en helt unik dusch- elle bastulösning med stora möjligheter att sätta din egen prägel vad gäller glas och detaljer. Välj mellan sju olika glas i 8 mm tjocklek.

Skräddarsydd dusch

Bastuglas från ARC-serien löser vi enkelt. Börja med en enkel skiss som du tar med till din återförsäljare.

Personalisera din dusch

De flesta av våra duschväggar kan du anpassa efter din personliga smak på olika sätt. Botanisera bland alternativen och kom ett stort steg närmare din egen ikoniska duschlösning.

Alternativ och tillval

 

 

Skapa din ikoniska duschlösning i Duschverkstan

Öppna och stäng dörrarna och ta en titt från andra sidan. Spara din färdiga lösning och ta med till en återförsäljare.

Kom igång och skapa

Rakt, snett eller med urtag i glaset? Som duschtillverkare sedan 30 år tillbaka sätter vi ära i ett skapa en duschlösning som passar till just ditt badrum.

SKräddarsydd dusch

Översikt glas till våra duschlösningar.
Produkter

Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant.

Våra glas

Öppningsalternativ till våra duschlösningar.
Produkter

Hur vill du öppna duschen?

Ett grepp eller handtag ingår som regel när du köper din dusch. Vilka alternativ som gäller för just din duschlösning hittar du på duschmodellens egen sida.

Öppningsalternativ

#iconicbyme

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har tittat på

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till INR och vår värld av trender och inspiration för badrum – för dig som ska planera eller inreda badrum.

Se mer

Hitta återförsäljare

Upplev, planera ochh köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning över hela landet.

Se mer

Planera

Goda råd vid badrums­planering

När du ska planera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat guider, tips och checklistor som vi tror att du kan att ha nytta och glädje av i din badrumsplanering. 

Se mer