A R C  F R A M E

Duschserien som ramar in känslan

Arc Frame kombinerar Arc Original-beslagen med en praktisk och estetisk skena i blankpolerad eller matt svart aluminium som hjälper till att hålla vattnet på rätt sida av glaset. Här får du fria glasytor i 8 mm tjocklek som ger härlig rymd åt badrummet och de allra flesta av lösningarna i Arc Frame måttanpassas och snedkapas kostnadsfritt efter dina önskemål.

Detaljer

Glas

8 mm

Mått

Måttanpassas kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det.

Gångjärn och beslag

	
Blankpolerad Svart

Skapa din egen dusch

Svensktillverkade Arc Frame erbjuder totalt elva modeller för placering i hörna, nisch eller mitt på vägg. Modellerna med Plus i namnet går att måttbeställa upp till 2700 mm och ger en mycket exklusiv känsla. Prova dig fram i vår duschverkstad och hitta den perfekta lösningen för ditt badrum.

Kom igång och skapa


Alla duschväggar i Arc Frame

Underhållsfria gångjärn

De unika Arc-gångjärnen som är i vår egen design och konstruktion håller det 8 mm tjocka glaset i ett säkert grepp. Gångjärnen är fjäderbelastade och underhållsfria och det finns möjligt att anpassa stängningspositionen med 90 grader åt båda hållen. Välj mellan fem vackra finishar i PVD-behandlad mässing.

Alla Arc Frame

 

Två staglösningar

Arc 20 Frame är en fristående vägg med skena längs med golv och vägg som håller vattnet på rätt sida av glaset. Välj mellan beslag i 90 grader eller ett vertikalt beslag som fästs i taket.

Alla Arc Frame

Timeless® är en permanent ytbehandling som skyddar mot avlagringar från till exempel vatten och tvålprodukter. Behandlingen förseglar glasets naturliga porer vilket underlättar avrinning och försvårar för smuts att få fäste. Våra glas

Duschhörnor med ram

I serien finns flera måttanpassade duschhörnor som alla ger en ombonad känsla och håller nere stänket tack vare skenorna mot golv och vägg. Alla erbjuder samma stora möjligheter när det gäller glas och finishar.

Alla Arc Frame

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Sätt din personliga prägel på duschlösningen

Våra duschväggar kan anpassas efter din personliga smak och stil på olika sätt. Botanisera bland alternativen och kom ett steg närmare din nya duschlösning.

Planera badrum

Visualisera ditt badrum

Planera och skapa din lösning i vår dusch- och möbelverkstad. Ta med underlaget till din återförsäljare för att lägga din order.

Se mer
Öppningsalternativ till våra duschlösningar.

Tillval dusch

Grepp och handtag

Till våra duschlösningar ingår ett av våra grepp eller handtag. I de flesta fall kan du välja ett annat om du föredrar det.

Se mer
Duschskrapa T.

Duschserier

Tillval dusch

Våra duschväggar har som regel flera alternativ när det gäller glas, tillval och öppningsalternativ.

Se mer
Översikt glas till våra duschlösningar.

Tillval dusch

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Se och jämför våra olika glas.

Se mer
Timeless® är en patenterad och permanent ytbehandling som gör ytan jämnare och lättare att hålla ren.

Tillval dusch

Timeless®

Timeless är en permanent ytbehandling som förseglar ytan vid härdningen och gör den jämnare och därmed lättare att hålla ren.

Se mer
Skräddarsydd duschvägg Arc 4 Original i Brushed Stainless. Air Wood Unlimited.

Tillval dusch

Skräddarsydd duschvägg

Som Nordens duschspecialist sedan 35 år tillbaka, sätter vi stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik duschlösning.

Se mer

Relaterade sidor

Duschserier

Arc Original

Arc Original är vår mest anpassningsbara duschserie. Här får du fria glasytor i 8 mm tjocklek med beslag i flera finishar. 

Se mer
Duschvägg Edge i Stone med glaset Sway.

Duschserier

Edge

Edge är en kompromisslös duschserie med sofistikerat inramade detaljer som imponerar på såväl design- som teknikälskaren.

Se mer
Epic. Tio millimeter glas och pivotbeslag andas exklusivitet.

Duschserier

Epic

I en utsökt förening av design och teknik erbjuder Epic de mest exklusiva duschlösningarna på marknaden. Här får du 10 millimeter glas fäst i pivotgångjärn som snurrar fjäderlätt runt sin egen axel.

Se mer