Kommod VISKAN Classic 120

Den bredaste kommoden i serien där den klassiska ramluckan ger charm och karaktär till en kvalitetsmöbel som kommer att ge dig mycket glädje under måga år framöver. Vår unika TX-lack är mycket tålig mot både fukt och stötar och invändigt ger dig lådsystemet från Grass Vionaro marknadens bästa lådor med Soft Close. VISKAN Classic finns i Premium White och valfri NCS och genom att välja greppet DEEP i matt vit, mässing eller krom förstärker du den lantliga känslan.

I sitt grundutförande ger dig VISKAN Classic mycket möbel för pengarna men varför inte utrusta den ytterligare med praktisk och effektfull LED-belysning under kommoden eller eluttag i nedre lådan. Kommoden levereras färdigmonterad och kommer med 15 års garanti.

Se längst ner på sidan för inspirationsbilder.

Ingår alltid

Dokument & Bilder

1/8

Kommod med Organizer. Kommod VISKAN Classic 120 med tvättställ i matt vit stenkomposit.

Ladda ner högupplösta bilder

2/8

Inga platta paket. Alla möbler från INR levereras helt färdigmonterade med all elektronik på plats.

Ladda ner högupplösta bilder

3/8

Marknadens bästa lådor från GRASS Vionaro. Lådsidorna i svart plåt är 13 mm breda och har en lastvikt på 40 kg. Här till VISKAN Grip 120.

Ladda ner högupplösta bilder

4/8

Marknadens bästa lådor från GRASS Vionaro. Lådsidorna i svart plåt är 13 mm breda och har en lastvikt på 40 kg. Här till VISKAN Grip.

Ladda ner högupplösta bilder

5/8

Praktisk vändbar Organizer i vitpigmenterad ek och svart borstad aluminium. 10 cm breda och följer med i 2-pack i alla kommoder.

Ladda ner högupplösta bilder

7/8

Tvättställ VISKAN i porslin

Ladda ner högupplösta bilder

8/8

Alla möbler från INR kan lackeras i valfri NCS-kulör eller i en av våra 6 accent-färger. Ytan behandlas med TX.

Ladda ner högupplösta bilder

< >