blandare för badrum

Blandare för badrum

Blandare till duschen och kommoden

Våra blandare är särskilt utvalda för att matcha designen på våra duschväggar och kommoder. Titta gärna lite extra på våra nya blandare med borstad finish i stainless, brass och bronze. Alla våra blandare är typgodkända och anpassade för nordiska badrum.

Jämför takduschar   Tvättställsblandare

Filtrera på

Rensa filter

0 produkter visas

Nyhet

Unleashed

Släpp lös din kreativitet och skapa ditt ikoniska badrum med borstade metaller på blandare, dusch och handdukstork.

Upptäck

Om blandare för badrum från INR

Ta god tid på dig när du väljer din blandare för badrum. Om du väljer rätt blandare kommer den att förstärka skönheten hos kommoden samtidigt som du får en produkt som håller för många år av användning. Titta gärna på våra blandare för badrum i matt svart och polerad mässing, framtagna för att harmoniera med de svarta knopparna och handtagen i våra tre möbelserier, samt med beslagen i samma finish i duschserierna ARC och TRAC.

När det gäller blandare för badrum till duschen har vi flera varianter. Med våra kvalitetssäkrade takduschar med Mora Technology Inside styr du temperatur och flöde med beprövad precision och massor med stil. Blandare för badrum med vred, taksilar och handduschar anpassade för att matcha din duschvägg oavsett om du väljer kantiga ARC och TRAC eller rundade LINC och SYNC. Välj trefunktionshandduschen med pulserande stråle för en extra skön duschupplevelse.

Andra har tittat på

Serier

Takduschar

Snygga takduschar som matchar våra duschväggar såväl design- som kvalitetsmässigt.

Se mer
tvättställsblandare

Serier

Tvättställs­blandare

Din tvättställsblandare ger badrummet karaktär och är en viktig accent oavsett vilken modell du väljer. Matcha med pop-up i samma finish för röd tråd.

Se mer

Hitta återförsäljare

Upplev, planera ochh köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning över hela landet.

Se mer