blandare för badrum

Blandare för badrum

Blandare till duschen och kommoden

Våra blandare är särskilt utvalda för att matcha designen på våra duschväggar och kommoder. Titta gärna lite extra på våra nya blandare med borstad finish i stainless, brass och bronze. Alla våra blandare är typgodkända och anpassade för nordiska badrum.

Jämför takduschar

Filtrera på

Rensa filter

0 produkter visas

Takduschar

Kampanjpris på svart takduschset

Exklusiva Steel Pleasure 2 i rostfritt stål med PVD-yta i Ultra Matte Black.

Se mer

Produktnyhet

Unleashed

Släpp lös din kreativitet och skapa ditt ikoniska badrum med borstade metaller på blandare, dusch och handdukstork.

Se mer

Relaterade sidor

Takduschset Steel Pleasure 2.

Serier

Takduschar

Snygga takduschar som matchar våra duschväggar såväl design- som kvalitetsmässigt.

Se mer
Tvättställsblandare Steel Voyage i Brushed Bronze.

Serier

Tvättställs­blandare

Din tvättställsblandare ger badrummet karaktär och är en viktig accent oavsett vilken modell du väljer. Matcha med pop-up i samma finish för röd tråd.

Se mer

Om INR

Iconic Nordic Rooms

INR står för premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida – skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år. 

Se mer

Blandare för badrum

Ta god tid på dig när du väljer din blandare för badrum. Om du väljer rätt blandare kommer den att förstärka skönheten hos kommoden samtidigt som du får en produkt som håller för många år av användning. Titta gärna på våra blandare för badrum i matt svart och polerad mässing, framtagna för att harmoniera med de svarta knopparna och handtagen i våra tre möbelserier, samt med beslagen i samma finish i duschserie Arc.

När det gäller blandare för badrum till duschen har vi flera varianter. Med våra kvalitetssäkrade takduschar med Mora Technology Inside styr du temperatur och flöde med beprövad precision och massor med stil. Blandare för badrum med vred, taksilar och handduschar anpassade för att matcha din duschvägg oavsett om du väljer kantiga Arc eller rundade Linc.. Välj trefunktionshandduschen med pulserande stråle för en extra skön duschupplevelse.