PILE

CASE

NEST

< >

Duschförvaring

Slutsnubblat i duschen

En fulländad duschupplevelse kräver expertis inom såväl design som material och ordning. Nu lyfter vi bort alla flaskorna från golvet och upp på väggarna. Där placerar vi dem i snygga förvaringslösningar som rymmer allt – och som döljer mer än de visar. Vilken blir din personliga favorit: PILE, NEST eller CASE?

Varianter

Detaljer

Typer

Monteras fristående eller integrerad i duschhörna

Färgalternativ

SUCCÉN PILE

PILE är en duschförvaringslösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC och SYNC både vad gäller design och funktion. Nykomlingen PILE är nämligen något så unikt som duschförvaring och väggprofil i ett och köps lämpligtvis i samband med duschväggen. Först monterar du PILE och därefter duschdörren eller -väggen inuti väggprofilen. Resultatet blir en duschförvaring på duschens insida som tack vare sin 2000 mm höjd och enkelhet slukar även den stora familjens alla schampo- och duschflaskor.

Mer om PILE

Välj mellan vit, blankpolerad och mattborstad aluminium. Samma finish som LINC.

Tack vare de flyttbara hyllplanen får du plats med även de största flaskorna.

  • Finns i flera färger och utföranden
  • Borrfri montering (NEST och CASE)
  • 5 års garanti

Slutsnubblat över schampoflaskorna på golvet med PILE, NEST eller CASE. Simsalabim så har du allting nära till hands, i en harmonisk och ordningsam miljö som är skön för ögat och som hjälper dig att slappna av  ytterligare. Vilken blir din personliga favorit?

Vår duschförvaring

CASE

I duschen såklart! Med sin stilrena design är duschförvaringen CASE lika snygg ensam som i grupp. Varför inte låta varje familjemedlem få sitt eget skåp till sina duschprodukter? CASE är tillverkat i aluminium, vilket gör det både hållbart och lättstädat. Välj mellan matt svart, skiffergrå och vit finish med lucka i frostad akryl i motsvarande färg. Vill du öppna luckan till höger eller vänster? Bestäm vid montering – CASE är vändbar för maximal flexibilitet. Du kan också limma upp väggskåpet med Borrfri, en smidig och skruvlös monteringslösning som inte lämnar några spår efter sig, inte ens vid demontering.

Mer om CASE

NEST

NEST håller dina flaskor i tryggt förvar och väl dolda från omvärlden på väggen i eller utanför duschen. Vippa ut den frostade luckan för att öppna och få en bra överblick över dina duschprodukter. Den fackindelade luckan lutar 45° i öppet läge och säkerställer att flaskorna inte faller ut. Botten är försedd med avrinningshål för enkel rengöring. Tack vare sin volym rymmer NEST hela familjens schampoflaskor. Den är dessutom enkel att montera med INR Borrfri, så du slipper skruvhål i kaklet. Finns i matt svart, skiffergrått och vitt med lucka i frostad akryl. 

Mer om NEST

Fyra utvalda favoriter

Duschförvaring

PILE


Slutsnubblat över flaskorna i duschen! Succén PILE är en duschförvaringslösning som monteras med duschlösningarna i LINC och SYNC. PILE finns i samma fyra finishar som LINC-seriens väggprofiler: blankpolerad, mattborstad, matt vit och matt svartlackerad aluminium.

Finish
Blankpolerad Mattborstad Vit
Pris från
2 790 kr

Duschförvaring

NEST


Ett väggskåp med vippbar, fackindelad lucka för förvaring i duschen. Vippa ut den frostade luckan för att öppna och få en bra överblick över dina duschprodukter.

Finish
Svart Grå Vit
Pris från
1 490 kr

Duschförvaring

CASE


Ett stilrent väggskåp med pivotupphängd lucka för förvaring av flaskor i duschen. Välj mellan svart, grå och vit finish med lucka i frostad akryl i motsvarande färg. Varför inte låta varje familjemedlem få sitt eget skåp till sina duschprodukter?

Finish
Svart Grå Vit
Pris från
990 kr

Duschförvaring

CASE


Ett stilrent väggskåp med pivotupphängd lucka för förvaring av flaskor i duschen. Välj mellan svart, grå och vit finish med lucka i frostad akryl i motsvarande färg. Varför inte låta varje familjemedlem få sitt eget skåp till sina duschprodukter?

Finish
Svart Grå Vit
Pris från
990 kr

Matcha din duschförvaring

Duschväggar

Handdukstorkar

Kommoder med tvättställ

BLACK EDITION

Följ den svarta tråden fullt ut i badrummet med handdukstork och blandare i svart.

Se mer

Mer inspiration

Kampanjer

Duschkampanj

Just nu erbjuder vi ett komplett duschpaket som förenar både design, kvalitet och bästa funktion – självklart till ett mycket fördelaktigt pris. 

 

Läs mer

Butiker

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer