PILE

CASE

NEST

< >

Duschförvaring

SLUTSNUBBLAT I DUSCHEN

En fulländad duschupplevelse kräver expertis inom såväl design som material och ordning. Nu lyfter vi bort alla flaskorna från golvet och upp på väggarna. Där placerar vi dem i snygga förvaringslösningar som rymmer allt – och som döljer mer än de visar. Vilken blir din personliga favorit: PILE, NEST eller CASE?

Detaljer

Typer

Monteras fristående eller integrerad i duschhörna

Färgalternativ

PILE

PILE är en duschförvaringslösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC och SYNC både vad gäller design och funktion. PILE är nämligen något så unikt som duschförvaring och väggprofil i ett och köps i samband med duschväggen. Först monterar du PILE och därefter duschdörren eller -väggen inuti väggprofilen. Resultatet blir en duschförvaring på duschens insida som med enkelhet slukar även den stora familjens alla schampo- och duschflaskor.

Mer om PILE

Matt vit

Äntligen PILE i Svart

En efterlängtad nyhet för 2020 är PILE i matt svart finish. Kombinera med någon av duschväggarna i LINC med svarta profiler.

Se vilka LINC som finns i svart

Slutsnubblat över schampoflaskorna på golvet med PILE, NEST eller CASE. Simsalabim så har du allting nära till hands, i en harmonisk och ordningsam miljö som är skön för ögat och som hjälper dig att slappna av  ytterligare. Vilken blir din personliga favorit?

Vår duschförvaring

  • Finns i flera färger och utföranden
  • Borrfri montering

CASE

Med sin stilrena design är duschförvaringen CASE lika snygg ensam som i grupp – i eller utanför duschen. Välj mellan matt svart, skiffergrå och vit finish med lucka i frostad akryl i motsvarande färg. Vill du inte borra i kaklet kan du limma upp väggskåpet med medföljande limningskit, en smidig monteringslösning som inte lämnar några spår efter sig, inte ens vid demontering.

Mer om CASE

NEST

NEST håller dina flaskor i tryggt förvar och väl dolda från omvärlden på väggen i eller utanför duschen. Vippa ut den frostade luckan för att öppna och få en bra överblick över dina duschprodukter. Botten är försedd med avrinningshål för enkel rengöring. Den är dessutom enkel att montera med INR Borrfri, så du slipper skruvhål i kaklet. Finns i matt svart, skiffergrått och vitt med lucka i frostad akryl. 

Mer om NEST

Fyra utvalda favoriter

Duschförvaring

PILE


PILE är en duschförvaringslösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC både vad gäller design och funktion. Först monterar du PILE och därefter duschdörren inuti väggprofilen. Kan limmas upp.

Finish
Blankpolerad Svart Mattborstad Vit
Pris från
2 990 kr

Duschförvaring

NEST


Ett väggskåp med fackindelad lucka för förvaring i duschen. Vippa ut den frostade luckan för att öppna och få en bra överblick över dina duschprodukter. Kan limmas upp.

Finish
Svart Grå Vit
Pris från
1 490 kr

Duschförvaring

CASE


Ett stilrent väggskåp med pivotupphängd lucka för förvaring av flaskor i duschen. CASE finns i flera snygga färger och kan limmas upp.

Finish
Svart Grå Vit
Pris från
990 kr

Duschförvaring

CASE


Ett stilrent väggskåp med pivotupphängd lucka för förvaring av flaskor i duschen. CASE finns i flera snygga färger och kan limmas upp.

Finish
Svart Grå Vit
Pris från
990 kr

Matcha din duschförvaring

Duschväggar

Handdukstorkar

Kommoder med tvättställ

BLACK EDITION

Följ den svarta tråden fullt ut i badrummet med handdukstork och blandare i svart.

Se mer

Andra har också besökt

Kampanjer

Duschkampanj

Sveriges mest prisvärda och hållbara premiumval på duschvägg, takdusch och förvaring. Gäller till och med 31 januari 2021.

 

Läs mer

Köpställen

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Läs mer