Svensktillverkade duschar med ikonisk design

På INR har vi ritat duschlösningar i 35 år och de allra flesta av våra duschar kan måttanpassas eller skräddarsys just så som du vill ha dem och oftast utan extra kostnad.

Här hittar du Nordens bredaste urval av duschar i fem serier – tillverkade i Sverige och med 15 års garanti.

E D G E

Ikonisk duschdesign utan kompromisser

Nisch - Hörna - Skärm

6 mm

Edge är en kompromisslös duschserie med sofistikerat inramade detaljer som imponerar på såväl design- som teknikälskaren. Bakom den slimmade designen finner du duschmekanik med en precision som saknar motstycke. Edge utgör duschvärldens gyllene snitt mellan design, funktion och teknik med en estetisk inramning – snäppet högre än standarden.

EDGE


Alla duschväggar i Edge

A R C

Arkitektens val med måttlösa möjligheter

Nisch - Hörna - Skärm - Mitt på vägg

8 mm

Arc Original är vår mest anpassningsbara duschserie. Här får du fria glasytor i 8 mm tjocklek tillsammans med beslag i vår egen design och konstruktion i flera vackra finishar. Den fina glaskänslan ger en härlig rymd åt badrummet och med en måttbeställd lösning anpassar du enkelt Arc Original till formen på ditt badrum. Önskar du motsvarande lösning med ram är det Arc Frame du ska titta på.

ARC Original   ARC Frame


Alla duschväggar i Arc

E P I C

Nordens mest exklusiva duschlösningar

Nisch - Hörna

I en utsökt förening av design och teknik erbjuder svensktillverkade Epic de mest exklusiva duschlösningarna på marknaden. Här får du 10 millimeter glas fäst i pivotgångjärn som snurrar 360° runt sin egen axel. Epic imponerar med sin tyngd och precision och lyfter uttrycket i ditt badrum till en helt ny nivå.

EPIC


Alla duschväggar i Epic

L I N C

Form och funktion i perfekt balans

Nisch - Hörna - Skärm - Mitt på vägg

6 mm

Svensktillverkade Linc Original är en duschserie i 6 mm härdat säkerhetsglas som skapar möjligheter för alla utrymmen tack vare sin överlägsna design och funktionalitet. Valmöjligheterna med Linc Original är närmast oändliga. Välj själv om du vill montera duschväggen på vanligt vis eller med vårt särskilda limkit Safe-Fix, utan att bryta tätskiktet. Önskar du en duschvägg med vikdörrar är det varianten Linc Flex du ska titta på.

Linc Original   Linc Flex


Alla duschväggar i Linc

B R I C

Nordens vackraste duschkabiner

6 mm

Bric ger extra frihet när du ska välja duschkabin. Bland våra fyra modeller finns alternativ för måttanpassning på höjden, skjutdörr eller pivotöppning samt flera glastyper att välja bland. Den genomarbetade insidan är fri från smutssamlande lister och med ett stabilt duschkar i gjutmarmor i botten. Baksidan på våra duschkabiner är i frostat glas för att dölja eventuella rör på väggen.

BRIC


Alla duschkabiner i Bric

 

Översikt glas till våra duschlösningar.
Produkter

T I L L V A L

Duschglas

Olika tjocklek, transparens och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant.

Våra glas

 

Timeless® är en patenterad och permanent ytbehandling som gör ytan jämnare och lättare att hålla ren.
Produkter

Timeless® är en permanent ytbehandling som skyddar mot avlagringar.

T I L L V A L

Personalisera din dusch

Med nya kollektionen Unleashed kan du välja bland glödande heta metaller till duscharna i ARC Original samt matchande blandare. Även för övriga duschserier finns många fina valmöjligheter när det gäller glas, finishar och öppningsalternativ.

Unleashed


Fler alternativ

 

T I L L V A L

Skräddarsydd duschlösning

Som Nordens duschspecialist sedan mer än 30 år tillbaka, sätter vi stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik duschlösning. En anpassning inom varje duschmodells måttintervall ingår i priset, och om du behöver anpassa duschen efter till exempel ett snedtak, så är det oftast inga problem. 

Skräddarsydd dusch

Låt inte udda vinklar begränsa dig i duschplanerna.

Relaterade sidor

Kampanjer

Duschkampanj

Duschhörna med takdusch och integrerad duschförvaring. Gäller till och med 31 augusti 2023 hos alla svenska återförsäljare.

 

Se mer
Duschvägg Edge 20 Plus med Sway. Handdukstork Bow.

Planera badrum

Guide: Så väljer du dusch

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Se mer

Hitta återförsäljare

Upplev, planera ochh köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning över hela landet.

Se mer