< >

VISKAN Classic

Tidlös möbeldesign med klassisk ramlucka

Romantiskt och vitt med mässingsgrepp eller maskulint och sobert med svarta detaljer och underbelysning? Du gör din VISKAN Classic till din egen genom att välja bland flera tvättställ, kulörer och grepp eller knopp som matchar din stil. Matcha med högskåp och väggskåp med ramlucka för en genomgående röd tråd i ditt nya badrum.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 cm

Alternativ

Tvättställ i porslin eller matt vit stenkomposit

Utföranden

Form och funktion

Vår mest tidlösa möbeldesign nu i uppgraderad skepnad såväl in- som utvändigt. De fullt utdragbara och mjukstängande Grass-lådorna gör dig knappast besviken nu eller om 15 år, och vår Organizer i vitpigmenterad ek hjälper dig att hålla ordning på småsakerna. Alla VISKAN förseglas med ytbehandlingen TX Top Extreme™ vilket garanterar dig en säker investering i både form och funktion, och inte minst en livslängd om minst 15 år.

Se alla VISKAN Classic

De fullt utdragbara Vionaro-lådorna med Soft-Close garanterar en ljudlös gång som håller i 15 år eller mer. Tvättställ i stenkomposit.

Hur vill du ha din VISKAN?

Med VISKAN finns alla möjligheter att skapa din helt egen möbel. Välj bland mängder av knoppar och handtag eller satsa på Push Tipmatic – marknadens bästa Push-låda. Lägg till ett eller flera av våra spännande pluspaket och få belysning under kommoder och dubbelt eluttag i nedre låda - färdigmonterat och klart vid leverans.

Se alla VISKAN Classic

Produkter

Välj mellan tvättställ i porslin och matt vit stenkomposit. Prova dig fram på produktens egen sida och skapa din egen favorit.

Kampanj

Ett komplett möbelpaket med kommoden VISKAN Grip 60 i Premium White med spegelskåpet STAGE 60. Gäller hos alla våra återförsäljare till och med 31 augusti 2022.

Till kampanjen

Kommod

VISKAN Classic 60

Den klassiska ramluckan i nätta 60 cm för en lantlig känsla. Välj mellan Premium White och valfri NCS för dig som vill skapa din egen personliga möbel, båda med vår nya, mycket tåliga TX Top Extreme™ ytbehandling som är anpassad efter det fuktiga utrymmet. 15 års garanti.

Vit NCS

Från 8 390 kr

Kommod

VISKAN Classic 80

Ramluckan i sin mest klassiska form med utanpåliggande lådfronter och många val när det gäller både handtag och grepp samt färg på kommoden. Invändigt får du marknadens bästa lådsystem med som håller i en evighet. 15 års garanti.

Vit NCS

Från 10 890 kr

Kommod

VISKAN Classic 100

Lantliga VISKAN Classic är en vacker kommod med den klassiska ramluckan för dig som drömmer om New England. Välj Premium White, valfri NCS eller en av våra utvalda Accent-kulörer och är extra vacker till VISKAN Classic. 15 års garanti.

Vit NCS

Från 13 190 kr

Kommod

VISKAN Classic 120

För familjen är kommoden med dubbla hoar guld värd eftersom flera i familjen kan göra sig i ordning samtidigt och dessutom få var sin låda för sina krämer och småsaker. Välj mellan slitstarkt vitt porslin och det slimmade matt vita Stenkomposit-tvättstället. 15 års garanti.

Vit NCS

Från 18 990 kr

Personalisera din VISKAN

Kommoderna i VISKAN Classic har en hög utrustningsnivå redan från början men du ångrar dig inte om du adderar ett eller flera tillval för att sätta din egen prägel. Vad sägs om ljus under kommoden eller praktiskt dubbelt eluttag i nedre låda för locktången?

Produkter

Hur vill du öppna din möbel? Med ett handtag, knopp eller kanske push? Välj bland mängder av snygga alternativ.

Öppningsalternativ

Låt badrummet spegla din personlighet fullt ut – få dina badrumsmöbler lackerade i en färg som du själv väljer eller välj en av våra sex utvalda.

Mer om NCS

På INR arbetar vi bara med de bästa naturmaterialen och kompositen för att ge produkten en så lång livscykel som möjligt. Det kallar vi hållbart.

Våra material

Din tvättställsblandare ger badrummet karaktär och är en viktig accent oavsett vilken du väljer. Komplettera med pop-up i samma finish.

Tvättställsblandare

Produkter

Den hårda och vattentåliga TX Top Extreme™-ytan kapslar in och skyddar. Ingår i priset på alla våra kommoder, spegelskåp och förvaringslösningar.

Läs mer

Komplettera med bottenventil Easy-Clean med vattenlås och gör veckostädningen till ett rent nöje. Bara lyft upp och skölj av.

Se mer

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Och lågt. Och djupt. Och grunt.

Matchande förvaring

Belysning under kommoden är ett tillval med hög WOW-faktor. Och så väldigt praktiskt nattetid.

Plus Ljus

Produkter

Vår praktiska, vändbara småförvaring ingår i två exemplar. Fyll upp hela lådan genom att beställa till fler – och glöm inte eluttaget.

Våra pluspaket

#ICONICBYME

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har också besökt

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer

Badrumsmöbler

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer

Planera

Planeringsverktyg

Möblera ditt badrum och anpassa din duschvägg med hjälp av våra planeringsverktyg.

Se mer