VISKAN Classic 80 i NCS S 7005-R80B med spegel LOOX 70.
VISKAN Classic 60 i NCS S 3010-R90B.
VISKAN Classic 60 med spegelskåp STAGE 60.
VISKAN Classic 100 med spegel SCENE 100.
VISKAN Classic 120 i NCS S 3010-G10Y med spegelskåp STAGE 120.
Kommod VISKAN Classic 120 i 'Premium White' med grepp DEEP. Tvättställsblandare POSH. Spegel LOOX 90.
< >

VISKAN Classic

Tidlös möbeldesign med klassisk ramlucka

Romantiskt och vitt med mässingsgrepp eller maskulint och sobert med svarta detaljer och underbelysning? Du gör din VISKAN Classic till din egen genom att välja bland flera tvättställ, kulörer och grepp eller knopp som matchar din stil. Matcha med högskåp och väggskåp med ramlucka för en genomgående röd tråd i ditt nya badrum.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 cm

Mått

Höjd: 490 mm
Djup: 345 mm

Utföranden

Vit NCS

Form och funktion

Vår mest tidlösa möbeldesign nu i uppgraderad skepnad såväl in- som utvändigt. De fullt utdragbara och mjukstängande Grass-lådorna gör dig knappast besviken nu eller om 15 år, och vår Organizer i vitpigmenterad ek hjälper dig att hålla ordning på småsakerna. Alla VISKAN förseglas med ytbehandlingen TX Top Extreme™ vilket garanterar dig en säker investering i både form och funktion, och inte minst en livslängd om minst 15 år.

Se alla VISKAN Classic

Hur vill du ha din VISKAN?

Med VISKAN finns alla möjligheter att skapa din helt egen möbel. Välj bland mängder av knoppar och handtag eller satsa på Push Tipmatic – marknadens bästa Push-låda. Lägg till ett eller flera av våra spännande pluspaket och få belysning under kommoder och dubbelt eluttag i nedre låda - färdigmonterat och klart vid leverans.

Se alla VISKAN Classic

Tvättställ VISKAN i porslin.
Produkter

Välj mellan tvättställ i porslin och matt vit stenkomposit. Prova dig fram på produktens egen sida och skapa din egen favorit.

Möbelpaket

Komplett möbelpaket med kommoden VISKAN Grip 60 i Premium White med spegelskåpet STAGE 60. Gäller hos alla våra återförsäljare till och med 31 augusti 2023.

Till kampanjen

Personalisera din VISKAN

Kommoderna i VISKAN Classic har en hög utrustningsnivå redan från början men du ångrar dig inte om du adderar ett eller flera tillval för att sätta din egen prägel. Vad sägs om ljus under kommoden eller praktiskt dubbelt eluttag i nedre låda för locktången?

Öppningsalternativ till våra badrumsmöbler.
Produkter

Låt badrummet spegla din personlighet fullt ut – få dina badrumsmöbler lackerade i en färg som du själv väljer. Eller välj en av våra fem särskilt utvalda Accent-färger.

NCS

På INR arbetar vi bara med de bästa naturmaterialen och kompositen för att ge produkten en så lång livscykel som möjligt. Det kallar vi hållbart.

Våra material

Alla möbler kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och stötar.
Produkter

Den hårda och vattentåliga TX Top Extreme™-ytan kapslar in och skyddar. Ingår i priset på alla våra kommoder, spegelskåp och förvaringslösningar.

Top Extreme™

Komplettera med bottenventil Easy-Clean med vattenlås och gör veckostädningen till ett rent nöje. Bara lyft upp och skölj av.

Easy-Clean

Belysning under kommoden är ett tillval med hög WOW-faktor. Och så väldigt praktiskt nattetid.

Plus Ljus

Organizer i Natural Oak och svart borstad aluminium. 10 cm breda och följer med i 2-pack i alla kommoder. Komplettera med fler.
Produkter

Vår praktiska, vändbara småförvaring ingår i två exemplar. Fyll upp hela lådan genom att beställa till fler – och glöm inte eluttaget.

Våra pluspaket

#ICONICBYME

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har tittat på

Hitta återförsäljare

Upplev, planera ochh köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning över hela landet.

Se mer
Alla våra speglar och spegelskåp.

Serier

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer

Planera

Digitala verktyg

Skapa ditt ikoniska badrum i Möbelverkstan och Duschverkstan. Ta med underlaget till din återförsäljare.

Se mer