Badrum med doft av cappuccino

Om du lever och bor mitt i storstadens brus, kan en plats där du när som helst kan trycka på paus-knappen och ägna dig åt ditt eget privata välbefinnande, vara högt efterlängtad. Låt ditt nya badrum bli den privata sfär där du kan tanka energi och varva ner, och låt den spegla din personlighet så långt som möjligt. Lägg gärna en stund på att utforska rådande trender och stilar men lyssna alltid inåt och följ den riktning som din intuition visar. Vägen till många år av njutning och välbefinnande börjar här.

Produkter

Kommod Grand Solid 100 / Spegel LOOX 90 / Duschvägg Epic 1 Plus / Takduschset Eease / Handdukstork Line / Högskåp Twin

En dusch värd namnet

Paret som inredde detta badrum gick in för att unna sig det allra bästa och att maxa sin njutning på alla plan. De föll för duschserie EPIC och valde en Epic-duschlösning med 10 mm glas och pivotbeslag infällda i golv och tak. Inne i duschen kan de skölja undan vardagens stress och varva ner inför natten. Eller helt enkelt ladda om inför en kväll med vänner på stan.

EPIC

När du planerar ditt nya badrum, tänk just så "Vad är viktigt för mig?" och välj färger och material som hjälper dig att varva ner och att hitta ditt inre lugn – vare sig det är starka kulörer, monokromt i svart och vitt eller som här i naturnära toner. Följer du din intuition och lyssnar inåt uppnår du bästa resultat och maximerar din njutning under många år framöver.

I Saras och Fredriks våning i Stockholm har naturens egna färgval fått breda ut sig med nyanser av cappuccino, kaki och dämpade gyllene toner som fanbärande kulörer. De valde att behålla originalgolvet – ett klassiskt fiskbensparkett – eftersom det ger värme och den personliga touchen som är så viktig för paret. Och vi förstår resonemanget. Golvet är helt fantastiskt!

Inredning i NCS

I sekelskifteslägenhet i Stockholm är alltigenom inredd i naturnära toner och självklart skulle badrummet följa i samma anda. Och med fokus på det allra bästa inom badrumsinredning. Den rymliga kommoden Grand Solid i 100 cm bredd och högskåpet i samma serie lät de lackera i NCS S 4005-Y20R vilken också kommer igen i färgvalet på de långsmala handdukstorkarna Line, som alltid står redo med en uppvärmd handduk till hands efter duschen eller badet.

Grand Solid

Handdukstork Line i NCS.


Relaterade sidor

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender för skandinaviska badrum. Inspiration för dig som ska planera eller inreda badrum, eller som bara vill njuta av vackra badrum.

Se mer

Badrums­trender 2024

Starka accenter, monokromt och neutralt eller skandinavisk retro? Detta gäller i badrummet under året.

Se mer

Hemma hos

Här tar vi ett stort kliv in i några av våra kunders vardag. Ta del av deras story och låt dig inspireras av deras erfarenheter.

Se mer