GRAND Solid 100 med Plus Ljus – underbelysning – och stämningsskapande spegeln LOOX 90.

Cappuccino

Det personliga badrummet – ditt välbefinnande börjar här

Om du lever och bor mitt i storstadens brus, kan en plats där du när som helst kan trycka på paus-knappen och ägna dig åt ditt eget privata välbefinnande, vara högt efterlängtad. Låt ditt nya badrum bli den privata sfär där du kan tanka energi och varva ner, och låt den spegla din personlighet så långt som möjligt. Lägg gärna en stund på att utforska rådande trender och stilar men lyssna alltid inåt och följ den riktning som din intuition visar. Vägen till många år av njutning och välbefinnande börjar här.

I Saras och Fredriks våning i Stockholm har naturens egna färgval fått breda ut sig med nyanser av cappuccino, kaki och dämpade gyllene toner som fanbärande kulörer. De valde att behålla originalgolvet – ett klassiskt fiskbensparkett – eftersom det ger värme och den personliga touchen som är så viktig för paret. Och vi förstår resonemanget. Golvet är helt fantastiskt!

När du planerar ditt nya badrum, tänk just så "Vad är viktigt för mig?" och välj färger och material som hjälper dig att varva ner och att hitta ditt inre lugn – vare sig det är starka kulörer, monokromt i svart och vitt eller som här i naturnära toner. Följer du din intuition och lyssnar inåt uppnår du bästa resultat och maximerar din njutning under många år framöver.

Badrummets motsvarighet till Ferrarin heter EPIC. Här i formen av en EPIC 1 Plus med infällt beslag i golv och tak.

EPIC – en dusch värd namnet

Paret som gick in för att unna sig det allra bästa och maxa sin njutning på alla plan ville förstås ha en EPIC-duschlösning med 10 mm glas och pivotbeslag infällda i golv och tak. Inne i duschen kan de skölja undan vardagens stress och varva ner inför natten. Eller helt enkelt ladda om inför en kväll med vänner på stan.

Utforska EPIC

GRAND i 'Cappuccino'

I sekelskifteslägenhet i Stockholm är alltigenom inredd i naturnära toner och självklart skulle badrummet följa i samma anda, ville Sara och Fredrik. Och med fokus på det allra bästa inom badrumsinredning, givetvis. Den rymliga kommoden GRAND Solid i 100 cm bredd och högskåpet i samma serie lät de lackera i nyansen ’Cappuccino’ (NCS S 4005-Y20R) vilken också kommer igen i färgvalet på de långsmala handdukstorkarna LINE, som alltid står redo med en uppvärmd handduk till hands efter duschen eller badet.

Utforska GRAND Solid

Rum för dygnets alla timmar

Ett annat av parets mål med badrummet var att det skulle fungera lika bra kvällstid som på morgonen. Under vinterhalvårets alla mörka timmar och efter en lång dag på jobbet ville Sara och Fredrik veta att återhämtning och stilla njutning i ett stämningsbelyst badrum väntade hemmavid. Med tillvalet Plus Ljus till kommoden och den bakbelysta runda spegeln LOOX uppnådde de just det resultat de önskade – ett personligt inrett badrum för dygnets alla timmar.

Upptäck våra speglar

Saras bästa tips

Satsa på färger och inredning som du vet hjälper dig att snabbt koppla bort vardagens stress. När jag sitter på tunnelbanan hem är det badrummet jag längtar hem till allra mest.

Andra har tittat på

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Konsument

INR Katalog 2023

Bläddra i vår katalog, hämta i butik eller beställ via vårt formulär. Du har den i brevlådan inom några dagar.

Se mer

Hitta återförsäljare

Upplev, planera ochh köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning över hela landet.

Se mer