Skräddarsydd
duschlösning

Välkommen till Nordens duschspecialist

På INR har vi designat och konstruerat skräddarsydda duschlösningar i snart 35 år och vi sätter stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik lösning – skapad på millimetern för just ditt badrum. Våra skräddarsydda duschlösningar ritas och konstrueras på vår designavdelning i Malmö i nära samarbete med våra återförsäljare som i sin tur håller i kontakten med dig. Efter godkänd ritning bygger vi din unika duschlösning i vår duschfabrik i Malmö.

Vi skiljer på tre typer av anpassningar:

  • Måttanpassad duschlösning
  • Snedkapad duschlösning
  • Skräddarsydd duschlösning

Scrolla ner för att läsa om var och en, och hitta den rätta lösningen för dig.

Måttanpassad duschlösning

De flesta av våra duschmodeller kan anpassas i bredd och ibland höjd. Detta är en anpassning som ingår i priset och som du kan göra på egen hand på respektive duschmodells produktsida, eller i Duschverkstan.

Våra duschväggar

Duschverkstan

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Snedkapad duschlösning

Många av våra ordinarie duschmodeller kan anpassas efter ett snedtak och har detta angivet på sin produktsida. För denna typ av lösningar behöver vi ta fram ett kostnadsfritt ritningsunderlag som du godkänner före produktion. Börja med en enkel skiss som du tar med till din återförsäljare. Scrolla nedåt för hur du går till väga samt några exempel.

Våra duschväggar

Så mäter du upp ett utrymme med snedtak

Mät upp duschutrymmet noggrant (alltid efter att eventuellt kakel är satt) och ta med måtten till din återförsäljare. Inom ett par dagar får du ett ritningsförslag som vår CAD-avdelning tagit fram, kostnadsfritt. Produktionstiden efter godkänd ritning är tre till fyra arbetsveckor.

Använd gärna vår måttagningsmanual för nisch med snedtak vänster eller höger.

Snedtak vänster

Snedtak höger

 

Skräddarsydd duschlösning

Sist men inte minst så har vi den helt skräddarsydda duschlösningen – skapad i din fantasi och anpassad efter just ditt badrums unika förutsättningar. Den här typen av skräddarsydd duschlösning kräver ett kostnadsfritt ritningsunderlag som du godkänner före produktion. Börja med en enkel skiss som du tar med till din återförsäljare som håller i kontakten med oss. Produktionstiden efter godkänd ritning är tre till fyra arbetsveckor.

Hitta återförsäljare

Måttlösa möjligheter med ARC.

Andra har tittat på

Översikt glas till våra duschlösningar.

Alternativ och tillval

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Se och jämför våra olika glas.

Se mer
duschväggar

Sortiment

Duschväggar

Filtrera bland våra duschväggar i sju serier och hitta en duschvägg som passar ditt badrum. Välj en modell för att ändra glas och finish. 

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer