Spegelskåp

Med ett spegelskåp från INR får du smart förvaring ovanför kommoden med en ovanligt genomtänkt insida. Effektiv LED-belysning, eluttag, prylhållarmagnet och invändiga speglar ingår som standard och det finns många fler tillval att välja bland. Alla våra spegelskåp är tillverkade i Sverige och särskilt anpassade för fuktiga miljöer.

Rektangulära spegelskåp

Ett svensktillverkat spegelskåp med invändiga speglar och många finesser såsom prylhållarmagnet och eluttag. Kopplas till rummets strömbrytare. Lägg till förstoringsspegel och underbelysning för ett fullutrustat och lyxigt spegelskåp. Spegelskåpet finns i flera färger och är särskilt anpassat för fuktiga miljöer.

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Se alla

Spegelskåp STAGE
80 - 100 - 120 cm

Spegelskåp STAGE
60 cm

Runda spegelskåp

HALO och HALOMORE är svensktillverkade spegelskåp som helt eller delvis döljs av en rund spegel med diametern 60 cm. Effektfull över- och underbelysning i LED ingår som standard och likaså förstoringsspegeln på spegelns insida samt den fiffiga prylhållarmagneten för pincett och andra småsaker. Kopplas till rummets strömbrytare. Spegelskåpet finns i flera färger och är särskilt anpassat för fuktiga miljöer.

Ø60

Se alla

Spegelskåp

STAGE 40

Vårt minsta spegelskåp i 40 cm bredd med en dörr som du vid beställning anger om du vill öppna åt höger eller vänster. TX Top Extreme™, eluttag, prylhållarmagnet och spegel på luckans insida ingår. 15 års garanti.

Vit Grå Svart NCS

Från 5 890 kr

Kampanjvara

Spegelskåp

STAGE 60

Ett 60 cm brett spegelskåp med två dörrar. Här har du ett spegelskåp som verkligen levererar. Ingår som standard gör nämligen både den extremt vatten- och stöttåliga TX Top Extreme™-ytbehandlingen, eluttag i skåpets övre högra hörn och mycket mer. 15 års garanti.

Vit Grå Ek Svart NCS

Från 7 190 kr

Spegelskåp

HALOMORE Ø60

Ett 80 cm brett spegelskåp där drygt halva bredden döljs av en trendig och snygg rund spegel med diametern 60 cm. Som spegelskåpet HALO och mer, helt enkelt. 15 års garanti.

Vit Grå Ask NCS

Från 10 490 kr

Spegelförvaring

HIDE

Smart helfigurspegel som avslöjar fem rymliga fack på dörrens insida för förvaring av dina ansiktskrämer eller nycklar och småsaker om du väljer att placera HIDE i hallen.

Vit Grå Svart NCS

Från 5 390 kr

Andra har också besökt

Badrumsmöbler

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer

Badrumsmöbler

Badrumsskåp

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Utforska våra svensktillverkade badrumsskåp som vi utrustat med hyllor och lådor och dolda eluttag som tillval.

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer

Att tänka på när du ska välja nytt spegelskåp

Det finns en del saker att tänka på när du ska välja ditt nya spegelskåp. Design, storlek och att hitta ett riktigt snyggt spegelskåp är förstås viktigt, men tänk också på vilka funktioner du önskar. Se nedan hur vi tänker kring våra svensktillverkade spegelskåp.

Varför välja spegelskåp?

Kanske funderar du över om du vill ha ett spegelskåp eller en vanlig spegel. Det finns för- och nackdelar med båda. Medan en vanlig spegel kanske ger ett något luftigare intryck så erbjuder ett spegelskåp värdefull förvaring bakom luckorna - något du aldrig kan få för mycket av i ditt badrum. Det finns också andra fördelar som till exempel eluttag och andra smarta finesser.

Spegelskåp med smarta funktioner

Ett eluttag i spegelskåpet klarar du dig knappast utan. Att kunna ladda rakapparaten eller tandborsten direkt i skåpet medan du sover eller är på jobbet är guld värt. En annan smart sak med våra spegelskåp är prylhållarmagneten där du kan fästa pincetten eller hårnålarna. Välj gärna till en förstoringsspegel som du fäster på luckans insida.

Färg och form på spegelskåp

Tänker du dig ett fyrkantigt spegelskåp eller ett runt spegelskåp? Runda speglar har aldrig varit trendigare än nu och de finns faktiskt som spegelskåp med. Fundera också över om du vill ha ditt spegelskåp i samma färg eller fanér som din kommod eller om du föredrar ett vitt spegelskåp.

Spegelskåp med belysning

Belysning i spegelskåpet är A och O. Välj ett spegelskåp som har både ovanbelysning- och underbelysning så får du ett riktigt snyggt spegelskåp som också är funktionellt. Det är praktiskt att inte behöva tända i taket på kvällen utan att låta spegelskåpet stå för belysningen.

Svensktillverkade spegelskåp

Många spegelskåp tillverkas utomlands vilket inte behöver vara fel men det blir betydligt svårare att ha full koll på hela produktionskedjan. Välj ett svensktillverkat spegelskåp - det tjänar miljön på och även du själv i längden, även om det initialt kanske kostar lite mer.

Spegelskåp med lång garanti

Det är värt att tänka på hur lång garantitid ditt nya spegelskåp har. I den fuktiga badrumsmiljön bör du välja ett tåligt spegelskåp som garanterar att hålla under många år framöver och som kommer med lång garanti.