spegelskåp

SPEGELSKÅP

Med ett av våra spegelskåp får du smart förvaring med en ovanligt genomtänkt insida. Välj mellan rektangulära och runda spegelskåp med olika utrustningsnivå.

Se även speglar

REktangulära spegelskåp

Välj ett av våra rektangulära spegelskåp och få ett skåp med en ovanligt genomtänkt insida. Effektiv och dimbar LED-belysning och integrerad förstoringsspegel är några smarta detaljer som vi gärna nämner, och praktiskt eluttag är standard. Så att du alltid har din rakapparat eller tandborste redo och fulladdad.

Små badrumsskåp

Ett litet spegelskåp med LED-armatur i bredderna 40 och 55 cm. Spegelskåpet har många smarta finesser. Vad sägs om inbyggt eluttag, prylhållarmagnet, mjukstängande luckor med speglar på insidan samt? Spegelskåpet har ocskå en frostat grepplist nedtill för att dölja de många fingeravtrycken som blir vid öppning och stängning. Underbelysning finns som tillval.

Fler alternativ
Fler alternativ

Prylhållarmagnet
LED-belysning
Dolt eluttag
Dubbel spegel
Extra strömbrytare
Frostad nedre kant
Färdigmonterat
Prylhållarmagnet

Runda spegelskåp

Trendiga runda spegelskåp med spegel i diametern 60 cm med antingen öppen eller dold förvaring. Designad för att matcha kommoderna i serie AIR men fungerar förstås lika bra även till våra andra kommoder. Finns i vitt, vitpigmenterad ask och skiffergrått.

Designserie AIR

Öppen eller stängd förvaring?

Våra snygga och praktiska runda spegelskåp Ø60 i finns med både öppen och stängd förvaring. Välj mellan vänster- och högerhängd spegel.

SOLVIK Spegelskåp

Till den lantliga designserien SOLVIK har vi tagit fram ett spegelskåp som andas samma rustiga känsla och lantliga formspråk. Här får du ett praktiskt spegelskåp med lysrörsbelysning och knoppar i blank krom. Invändiga speglar, eluttag, överbelysning och prylhållarmagnet ingår som standard.

Designserie SOLVIK

andra har också tittat på

badrumsspeglar speglar

Badrumsmöbler

Speglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Läs mer
badrumsskåp för badrum

Badrumsmöbler

Badrumsskåp

Smarta fack, hyllor, lådor, hållare och gömmor i fina material lyfter din badrumsupplevelse till nya höjder.

Läs mer

Hitta butik

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer