Spegelskåp

Med ett spegelskåp från INR får du smart förvaring ovanför kommoden med en ovanligt genomtänkt insida. Effektiv LED-belysning, eluttag, prylhållarmagnet och invändiga speglar ingår som standard och det finns många fler tillval att välja bland. Alla våra spegelskåp är tillverkade i Sverige och särskilt anpassade för fuktiga miljöer.

Rektangulära spegelskåp

Ett svensktillverkat spegelskåp med invändiga speglar och många finesser såsom prylhållarmagnet och eluttag. Kopplas till rummets strömbrytare. Lägg till förstoringsspegel och underbelysning för ett fullutrustat och lyxigt spegelskåp. Spegelskåpet finns i flera färger och är särskilt anpassat för fuktiga miljöer.

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Se alla

Spegelskåp STAGE
80 - 100 - 120 cm

Spegelskåp STAGE
60 cm

Runda spegelskåp

HALO och HALOMORE är svensktillverkade spegelskåp som helt eller delvis döljs av en rund spegel med diametern 60 cm. Effektfull över- och underbelysning i LED ingår som standard och likaså förstoringsspegeln på spegelns insida samt den fiffiga prylhållarmagneten för pincett och andra småsaker. Kopplas till rummets strömbrytare. Spegelskåpet finns i flera färger och är särskilt anpassat för fuktiga miljöer.

Ø60

Se alla

Spegelskåp

STAGE 40

Vårt minsta spegelskåp i 40 cm bredd med en dörr som du vid beställning anger om du vill öppna åt höger eller vänster. TX Top Extreme™, eluttag, prylhållarmagnet och spegel på luckans insida ingår. 15 års garanti.

Vit Grå Svart NCS

Från 5 290 kr

Kampanjvara

Spegelskåp

STAGE 60

Ett 60 cm brett spegelskåp med två dörrar. Här har du ett spegelskåp som verkligen levererar. Ingår som standard gör nämligen både den extremt vatten- och stöttåliga TX Top Extreme™-ytbehandlingen, eluttag i skåpets övre högra hörn och mycket mer. 15 års garanti.

Vit Grå Ek Svart NCS

Från 6 390 kr

Spegelskåp

HALOMORE Ø60

Ett 80 cm brett spegelskåp där drygt halva bredden döljs av en trendig och snygg rund spegel med diametern 60 cm. Som spegelskåpet HALO och mer, helt enkelt. 15 års garanti.

Vit Grå Ask NCS

Från 9 390 kr

Spegelförvaring

HIDE

Smart helfigurspegel som avslöjar fem rymliga fack på dörrens insida för förvaring av dina ansiktskrämer eller nycklar och småsaker om du väljer att placera HIDE i hallen.

Vit Grå Svart NCS

Från 4 890 kr

Andra har också besökt

Badrumsmöbler

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer

Badrumsmöbler

Badrumsskåp

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Utforska våra svensktillverkade badrumsskåp som vi utrustat med hyllor och lådor och dolda eluttag som tillval.

Se mer

Köpställen

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer