Badrumsskåp

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Och lågt. Och djupt. Och grunt. Hur tänker du? Välj bland våra funktionella väggskåp och högskåp som vi utrustat med hyllor och lådor samt dolt eluttag som tillval.

För spegelskåp – klicka här

 

Viskan Solid

I möbelserien VISKAN Solid väljer du bland högskåp och väggskåp i flera storlekar med lådor, invändig spegel och eluttag som tillval till högskåpen. Dörren öppnar du med det stilrena infrästa greppet i sidan och du väljer själv om du vill ha den monterad till vänster eller höger. Alla skåpen har vår fukt- och stöttåliga TX-lack som standard oavsett färg och utförande och kommer med 15 års garanti.

Möbelserie VISKAN Solid

Produkter

Väggskåp

72 - 120

Premium White, Still Grey, Black Oak
och valfri NCS

Alla väggskåp

Produkter
Produkter
Produkter

HÖGSKÅP

30 - 40

Premium White, Still Grey, Black Oak
och valfri NCS

Alla högskåp

VISKAN GRIP

Högskåpen i VISKAN Grip finns i två bredder: 30 och 40. Båda har den karakteristiska gripplisten GRIP i matt vit, matt gå eller svart borstad finish och du väljer själv om du vill ha dörren monterad till vänster eller höger. Alla skåpen har vår fukt- och stöttåliga TX-lack som standard oavsett färg och utförande och kommer med 15 års garanti.

Möbelserie VISKAN Grip

Produkter

HÖGSKÅP

30 - 40

Premium White, Still Grey, Black Oak
och valfri NCS

ALLA HÖGSKÅP

Produkter

VISKAN CLASSIC

I möbelserien VISKAN Classic med sin klassiska ramspegel väljer du bland högskåp och väggskåp i flera storlekar med lådor, invändig spegel och eluttag som tillval till högskåpen. Dörren öppnar du med det stilrena infrästa greppet i sidan och du väljer själv om du vill ha den monterad till vänster eller höger. Alla skåpen har vår fukt- och stöttåliga TX-lack som standard oavsett färg och utförande och kommer med 15 års garanti.

Möbelserie VISKAN Classic

Produkter

VÄGGSKÅP

72 - 120

Premium White och valfri NCS

ALLA VÄGGSKÅP

Produkter
Produkter

HÖGSKÅP

30 - 40

Premium White och valfri NCS

ALLA HÖGSKÅP

GRAND SOLID

Till vackra högskåp 40 i möbelserie GRAND Solid kan du välja lådor, invändig spegel och eluttag. Välj bland flera vackra grepp och handtag eller push, och glöm inte att ange om du vill ha dörren monterad till vänster eller höger. Alla skåpen har vår fukt- och stöttåliga TX-lack som standard oavsett färg och utförande och kommer med 15 års garanti.

GRAND Solid

Produkter
Produkter

HÖGSKÅP

40

Premium White, Nordic Oak, Black Oak
och valfri NCS

ALLA HÖGSKÅP

GRAND CLASSIC

Till vackra högskåp 40 i möbelserie GRAND Classic kan du välja lådor, invändig spegel och eluttag. Välj bland flera vackra grepp och handtag eller push, och glöm inte att ange om du vill ha dörren monterad till vänster eller höger. Alla skåpen har vår fukt- och stöttåliga TX-lack som standard oavsett färg och utförande och kommer med 15 års garanti.

GRAND Classic

Produkter
Produkter

HÖGSKÅP

40

Premium White och valfri NCS

ALLA HÖGSKÅP

Spegelförvaring

Du vill ha gott om förvaring i ditt badrumsskåp men behålla rymden, eller hur? Lösningen är en av våra spegelförvaringar. Sväng upp spegeln till HIDE och upptäck den smarta insidan som alltid bjuder på ett överraskat leende. Här ryms förvånansvärt mycket – en välkommen nyhet om du längtar efter mer utrymme. Eller satsa på AIR spegelförvaring med förvaring bakom spegelglaset.

Se vår spegelförvaring

SPEGELFÖRVARING

För färgutföranden, se respektive produkt

ALL SPEGELFÖRVARING

Produkter

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Produkter

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

BADRUMSSKÅP FRÅN INR

Rätt typ av badrumsskåp med smarta lådor, fack och hyllor är viktigare än vad man tror när man planerar och inreder sitt nya badrum. Badrumsskåp och högskåp är faktiskt den typen av badrumsinredning som flest personer ångrar att de inte investerade i mer under sin badrumsrenovering. Så utforska möjligheterna väl och köp hellre fler än färre. Vilken typ av badrumsskåp fungerar bäst för dig? I vårt sortiment har vi många olika typer av förvaring för badrum med ett eller flera skåp som kan falla dig i smaken; högskåp, väggskåp och så förstås det klassiska spegelskåpet. 

 ­

De flesta  av våra badrumsskåp är utrustade med smarta detaljer såsom LED-belysning, mjukstängande luckor och lådor m m. Och om du är ute efter ett badrumsskåp i en annan färg än den ordinarie så är det heller inga problem. Vi lackerar våra badrumsskåp i regnbågens alla färger - och fler därtill; alla som ryms på NCS-skalan närmare bestämt. Så den enda frågan som återstår - vilket badrumsskåp är mest rätt för dig och dina behov? Lever du i ett enmanshushåll eller är ni flera som ska samsas om utrymmet i skåpet?

Mer inspiration

Sortiment

Förvaring

Utforska vår badrumsförvaring och hitta ett skåp som matchar din kommod och dina förvaringsbehov. Välj en modell för att ändra utförande. 

Läs mer

Alternativ för badrumsmöbler

INR Accent

Få din badrumsmöbler lackerad i din favoritfärg eller välj en av våra 6 accent-kulörer. Alltid med vår tåliga TX-lack.

Läs mer

Iconic Dots

Duschförvaring

Innovativa förvaringslösningar för duschutrymmet som trollar bort schampoflaskorna.

Läs mer