Badrumsskåp som håller

Alla våra badrumsskåp kommer med 15 års garanti vilket ger dig många år av bekymmersfri användning samtidigt som du månar om miljön. Alla våra badrumsskåp sprutlackeras med vår särskilda ytbehandling, TX Top Extreme, som är extremt tålig mot både fukt och stötar.

Väggskåp VISKAN Solid 120

Väggskåp VISKAN Solid 120 i NCS

Små badrumsskåp

Höjd: 72 och 120 cm
Bredd: 30 cm
Djup: 20 cm

Premium White, Still Grey, Black Oak
och valfri NCS

Alla väggskåp

Väggskåp VISKAN Classic 72

Smart
spegelförvaring

Bredd: 33 cm
Höjd: 162/164 cm
Djup: 11 cm

Premium White, Still Grey, Black Oak
och valfri NCS

Spegelförvaring

HIDE i Premium White

Högskåp VISKAN Classic 30
i NCS med ramspegel

Smala badrumsskåp

Bredd: 30 cm
Höjd: 160 cm
Djup: 30 cm

Premium White, Still Grey, Black Oak
och valfri NCS

Alla smala högskåp

Högskåp VISKAN Solid 30
med infräst grepp

Badrumsskåp i fanér

Bredd: 40 cm
Höjd: 160 cm
Djup: 40 cm

Black Oak och Nordic Oak

Högskåp

Högskåp VISKAN Solid 40 i Black Oak

Innanförliggande ramspegel på GRAND Classic

HÖGSKÅP

30 - 40

Premium White och valfri NCS

ALLA HÖGSKÅP

Högskåp GRAND Solid 40 i Nordic Oak

Badrumsskåp i nordisk ek

GRAND Solid

Bredd: 40 cm
Höjd: 160 cm
Djup: 40 cm

Premium White, Nordic Oak, Black Oak
och valfri NCS

GRAND Solid

Badrumsskåp för en skönare morgon

Rätt typ av badrumsskåp med smarta lådor, fack och hyllor är viktigare än vad man tror när man planerar och inreder sitt nya badrum. Badrumsskåp och högskåp är faktiskt den typen av badrumsinredning som flest personer ångrar att de inte investerade i mer under sin badrumsrenovering. Så utforska möjligheterna väl och köp hellre fler än färre. Vilken typ av badrumsskåp fungerar bäst för dig? I vårt sortiment har vi många olika typer av förvaring för badrum med ett eller flera skåp som kan falla dig i smaken; högskåp, väggskåp och så förstås det klassiska spegelskåpet.

De flesta av våra badrumsskåp är utrustade med smarta detaljer såsom LED-belysning, mjukstängande luckor och lådor m m. Och om du är ute efter ett badrumsskåp i en annan färg än den ordinarie så är det heller inga problem. Vi lackerar våra badrumsskåp i regnbågens alla färger - och fler därtill; alla som ryms på NCS-skalan närmare bestämt.

Badrumsskåp som håller

Om du invetserar i badrumsskåp från INR kan du vila tryggt i att produkten kommer att hålla. Alla våra badrumsskåp kommer med 15 års garanti vilket ger dig många år av bekymmersfri användning samtidigt som du månar om miljön. Alla våra badrumsskåp sprutlackeras med vår särskilda ytbehandling, TX Top Extreme, som är extremt tålig mot både fukt och stötar.

Badrumsskåp för små badrum

Söker du badrumsskåp för små badrum har du hittat rätt. I vårt sortiment har vi badrumsskåp för både stora och små badrum. Vi börjar vid 40 cm och jobbar oss upp till 140. Och när det gäller badrumsskåp för montering på väggen så kan du välja bland både rymliga högskåp och mindre väggskåp. Alla våra badrumsskåp är skapade med maximal förvaring i åtanke. Och ordning och reda givetvis. I många av våra badrumsskåp ingår smarta lådor för småförvaring.

Belysning i ditt badrumsskåp

Belysning under ditt badrumsskåp eller kommod är både praktiskt och snyggt och finns som tillval till de flesta av våra lösningar. Till de flesta av våra högskåp, kommoder och badrumsskåp kan du dessutom välja till ett dolt eluttag vilket håller kabeltrasslet väl dolt från omvärlden.

Du hittar våra badrumsskåp hos våra återförsäljare

Badrumsskåp från INR måste upplevas. Gör ett besök hos en av våra ca 300 återförsäljare som finns över hela landet och känn och kläm på våra produkter.

Andra har också besökt

Sortiment

Förvaring

Utforska vår badrumsförvaring och hitta ett skåp som matchar din kommod och dina förvaringsbehov. Välj en modell för att ändra utförande. 

Läs mer

Alternativ för badrumsmöbler

INR Accent

Få din badrumsmöbler lackerad i din favoritfärg eller välj en av våra 6 accent-kulörer. Alltid med vår tåliga TX-lack.

Läs mer

Iconic Dots

Duschförvaring

Innovativa förvaringslösningar för duschutrymmet som trollar bort schampoflaskorna.

Läs mer