Badrumsskåp

Låt våra badrumsskåp och förvaringslösningar med funktionella fack, hyllor, lådor, hållare och gömmor i fina material lyfta badrumsupplevelsen till nya höjder. Stort och smått får plats på ett sätt som känns självklart och enkelt. Precis som det ska vara.

Söker du egentligen spegelskåp?
Se då här!

Högskåp med hel front

Låt behoven styra när du väljer något av våra badrumsskåp i bredderna 30, 40 och 50 cm. Varje badrumsskåp kan beställas i ett av tre inredningsalternativ – från basalternativet med hyllplan i glas, till det fullutrustade högskåpet med lådor, dörrfack och sminklådor. Välj bland flera olika färger, lacker, valfri NCS-färg eller varför inte med helspegel?

HÖGSKÅP 30

B/H/D 300/1600/400 mm

Välj mellan tre utrustningsnivåer. Finns även i en grund variant, 30 cm djup.

Alla högskåp

Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

HÖGSKÅP 40

B/H/D 400/1600/400 mm

Välj mellan tre utrustningsnivåer

Alla högskåp

HÖGSKÅP 50

B/H/D 500/1600/400 mm

Välj mellan tre utrustningsnivåer

Alla högskåp

Badrumsskåp & Väggskåp i olika storlekar

Lådor och hyllor i är det svårt att få för mycket av i badrummet. Välj mellan barumsskåp olika varianter och avgör själv om du vill stänga till helt eller bjuda på ett vackert blickfång i en öppen hylla. Våra väggskåp finns i många storlekar och utföranden från helvitt, ek och svart ek till valfri NCS.

Fler alternativ

Väggskåp 30x72 i NCS

Fler alternativ

Väggskåp 30x120

Fler alternativ

Öppen eller stängd förvaring?

Spegelförvaring med inbyggd WOW-faktor

Du vill ha gott om förvaring i ditt badrumsskåp men behålla rymden, eller hur? Lösningen är en av våra spegelförvaringar. Sväng upp spegeln och upptäck den smarta insidan som alltid bjuder på ett överraskat leende. Här ryms förvånansvärt mycket – en välkommen nyhet om du längtar efter mer utrymme. Välj detta badrumsskåp i enkel eller dubbel variant, och flera utföranden. Och som grädde på moset kan du få den i din egen favoritfärg.

Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Fler alternativ

WETTERN FÖRVARING

Väljer du badrumsinredning ur stilistiska WETTERN kan du njuta av fantastiska kombinationsmöjligheter när det kommer till badrumsskåp. Ta god tid på dig och komponera en vägg eller två med liggande och stående element i olika storlekar, samt med eller utan lucka med push-funktion.

Designserie WETTERN

BADRUMSSKÅP FRÅN INR

Rätt typ av badrumsskåp med smarta lådor, fack och hyllor är viktigare än vad man tror när man planerar och inreder sitt nya badrum. Badrumsskåp och högskåp är faktiskt den typen av badrumsinredning som flest personer ångrar att de inte investerade i mer under sin badrumsrenovering. Så utforska möjligheterna väl och köp hellre fler än färre. Vilken typ av badrumsskåp fungerar bäst för dig? I vårt sortiment har vi många olika typer av förvaring för badrum med ett eller flera skåp som kan falla dig i smaken; högskåp, väggskåp och så förstås det klassiska spegelskåpet. 

 ­

De flesta  av våra badrumsskåp är utrustade med smarta detaljer såsom LED-belysning, mjukstängande luckor och lådor m m. Och om du är ute efter ett badrumsskåp i en annan färg än den ordinarie så är det heller inga problem. Vi lackerar våra badrumsskåp i regnbågens alla färger - och fler därtill; alla som ryms på NCS-skalan närmare bestämt. Så den enda frågan som återstår - vilket badrumsskåp är mest rätt för dig och dina behov? Lever du i ett enmanshushåll eller är ni flera som ska samsas om utrymmet i skåpet?

mer inspiration

Sortiment

Badrumsförvaring

Utforska vår badrumsförvaring och hitta ett skåp som matchar din kommod och dina förvaringsbehov. Välj en modell för att ändra utförande. 

Läs mer

Alternativ för badrumsmöbler

Valfri NCS

Gå all in med din personlighet – låt oss lackera din badrumsinredning i din favoritfärg!

Läs mer

Iconic Dots

Duschförvaring

Innovativa förvaringslösningar för duschutrymmet som trollar bort schampoflaskorna.

Läs mer