< >

AIR

Badrumsmöbler med svävande känsla

AIR bjuder på en mäktig, svävande känsla som får hela badrummet att kännas luftigt och lätt. Här förenas marknadens högsta kvalitet på hantverk och material, och bäst av allt – det är du själv som skapar resultatet. Se några utvalda modeller och upptäckt vilka möjligheter som finns att sätta din personliga prägel på AIR, både i och utanför lådan.

Detaljer

Bredder

60 - 90 - 120 - 150 - 180 cm

Alternativ

Välj mellan tre bänkskivor och två varianter på tvättställ

Utföranden

Modulbaserad frihet

AIR med sina lådmoduler om 30 respektive 60 cm kan kombineras i elva varianter med total bredd från 60 till 180 cm. Välj mellan flera vackra kulörer eller valfri NCS och kombinera med en av våra tre lyxiga bänkskivor i Corian® eller Dekton®. Föredrar du runt eller semirunt tvättställ och vill du ha det placerat till vänster eller höger? Valet är helt och hållet ditt.

Se alla AIR

AIR 150 J i Premium White med bänkskiva i Corian® Designer White och läderögla. En av många vackra kombinationer som serien låter dig skapa.

Design och kvalitet

Vår mest exklusiva möbelserie AIR bjuder på mycket mer än ett attraktivt utseende. De handplockade bänkskivorna i Corian® respektive Dekton® är inte bara ljuvliga att se och känna på – de är också extremt tåliga. I kombination med sliktstarkt, äkta porslin i tvättstället samt stommar och lådor förseglade med vår unika ytbehandling TX Top Extreme™ ger AIR dig en badrumsmöbel som håller för det mesta i dess väg – i hela 15 år eller mer.

Se alla AIR

AIR 120 F i NCS S 9000-N med bänkskiva i Corian® Designer White och tillval PUSH Tipmatic. Önskar du din bänkskiva utan blandarhål löser vi det.

Kommod

AIR 60 A

AIR i sin nättaste form, endast 60 bred, för det lilla badrummet men med samma mästerliga kvalitet som de större kommoderna i serien och med stora möjligheter att skapa din egen unika kommod.

Vit Grå Ask NCS

Från 4 490 kr

Kommod

AIR 90 C

Med en 60- och en 30-låda får du gott om förvaring under den vackra bänkskivan i Corian® eller Dekton® med det runda eller semirunda tvättstället placerat till vänster.

Vit Grå Ask NCS

Från 8 190 kr

Kommod

AIR 120 F

När AIR får breda ut sig kommer designen till sin fulla rätt. Här får du två lika breda lådor som du kan få i tre utföranden som alla är lika vackra, slittåliga och silkeslena under fingertopparna.

Vit Grå Ask NCS

Från 9 190 kr

Kommod

AIR 150 J

För det större badrummet erbjuder AIR dig två kommoder i bredden 150 cm med en centrerad 30-låda och två 60-lådor på vardera sida och där du väljer själv hur du vill placera tvättstället.

Vit Grå Ask NCS

Från 12 890 kr

Personalisera din AIR

Kommoderna i AIR har en hög utrustningsnivå redan från början men du ångrar dig inte om du adderar ett eller flera tillval för att sätta din egen prägel. Vad sägs om sensorstyrd belysning i lådan, dubbelt eluttag eller vårt vackra smyckeskrin i svartbetsad ek?

Corian® Designer White

Ett sammetslent och samtidigt extremt hållbart kompositmaterial med en smuts- och bakterieavvisande yta tack vare att materialet saknar porer.

Dekton® Tundra

Ett sofistikerat kompositmaterial med lätt marmorliknande men helt jämn yta. Extremt reptåligt och behöver aldrig ytbehandlas på nytt.

Dekton® Sirius

Ett sofistikerat kompositmaterial med strukturerad, svart yta. Extremt reptåligt och behöver aldrig ytbehandlas på nytt.

Välj mellan runt och semirunt tvättställ i porslin. Vattenlås ingår men den öppna bottenventilen köper du separat.

Välj bland läckra och praktiska tillval: Plus Ljus, Plus Ström och Plus Smyckeskrin i två lager med lock.

Pluspaket

Låt badrummet spegla din personlighet fullt ut – få dina badrumsmöbler lackerade i en färg som du själv väljer eller välj en av våra sex utvalda.

Mer om NCS

Produkter

Hur vill du öppna din möbel? Med ett handtag, knopp eller kanske push? Välj bland mängder av snygga alternativ.

Öppningsalternativ

Hemma hos

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har också besökt

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender och inspiration för badrum – skapat för dig som är i färd med att planera och inreda ett nytt badrum.

Se mer