Badrum med plats för mer än mogna tankar

I parets badrum råder lugnet. Utan hemmavarande barn att ta hänsyn till kan detaljerna kring badrummet planeras utan stress – noggrant och med de egna behoven och rutinerna i första rummet. Här har vi en idé till ett harmoniskt badrum för två med fokus på funktion och äkta material.

Produkter: Kommod Grand Grip 140 / Spegelskåpet Stage 140 Plus / Tvättställsblandare Steel Voyage Low / Handdukstork Line / Krok Line / Duschvägg Arc 19 / Högskåp Grand Grip 40

Förnuft och känsla

Med endast två att ta hänsyn till i planeringen, kan fokus flyttas från optimering av varje centimeter till att välja inredning som talar till den inre känslan. Vi pratar givetvis om formgivning och material. Men förvaring är det svårt att få för mycket av – oavsett hur många man är i hushållet – och måste man verkligen välja mellan förnuft och känsla? Med en kommod med dubbla tvättställ och fyra lådor får du både och. Och i spegelskåpet har du just det där du behöver för morgonrutinen på praktiskt armlängds avstånd.

Grand Grip

Värmande toner

Mörkt trä och toner av brons och koppar ger värme till badrummet. Tillsammans utgör de en vacker mix av färger och finishar som berör och som känns lika inbjudande på morgonen som på kvällen. Duschglaset Bronze i 8 mm är unikt framtaget för duschväggarna i Arc Original, här tillsammans med beslagen i Brushed Bronze.

Arc Original

Skapa trivsel för dina sinnen genom att omge dig med föremål som känns, doftar och smakar gott.

Det brunbetsade ekfanérat Dark Oak kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som gör ytan extra tålig mot fukt och slitage.

Ljus och värme

Värme och belysning är viktiga ingredienser i badrummet och där triumferar handdukstorken Line som ger både och. Toppen på handdukstorken Line lyser blått när torken är igång, tillräckligt för att du ska slippa tända lampan på natten. Den uppvärmda handduken får du på köpet.

Line


Relaterade sidor

Viskan Shade 120 E med Edge 4

Familjens badrum

I det här reportaget fokuserar vi på smarta och tåliga lösningar som hjälper dig att skapa dina drömmars familjebadrum.

Se mer
Viskan Solid 60 i Light Sand

Citybadrummet

Citytjejens badrum ska rymma det mesta, helst allt, och här räknas varje centimeter.

Se mer

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender för skandinaviska badrum. Inspiration för dig som ska planera eller inreda badrum, eller som bara vill njuta av vackra badrum.

Se mer