Form, funktion och medvetna val på liten yta

Hemma hos tjejen i 30-årsåldern kommer inget över tröskeln av en slump. Miljömedvetenheten är central och varje föremål handplockas för sin unika form, funktion och känsla. Här samsas äkta och hållbara material med lång livslängd med personliga loppisfynd som gärna berättar sin egen historia.

Produkter: Kommod Viskan Solid 60 / Spegel Slot / Duschvägg Edge 20 / Tvättställsblandare Steel Voyage Low med bottenventil

Duschglas med retrokänsla

Med de egna rutinerna och behoven i fokus handplockas varje objekt och hon blandar gärna in loppisfynd eller föremål som hon själv har skapat för att få till den rätta känslan. Duschväggen Edge är ett utmärkt exempel på när form, funktion och känsla samverkar. Det räfflade glaset, som för tankarna till 60- och 70-talet, sätter stilen i rummet samtidigt som det skyler den som duschar.

Edge

Hållbara material

Miljömedvetenheten är central och inget köps bara för att köpas. Materialen är äkta och har valts tillsammans med en önskan och förhoppning om att de ska hålla länge. Svensktillverkat porslin är både hållbart och äkta och det självklara valet av tvättställ till badrumsinredning av hög kvalitet. Till detta den svensktillverkade kommoden Viskan Solid 60 i kulören Sand, ton i ton med väggen.

Viskan Solid

Var sak på sin plats

Att badrumsinredningen är rymlig och erbjuder gott om plats för förvaring av ansiktsmasker, krämer och smink är helt avgörande. Den dagliga hudvårdsrutinen morgon och kväll tar sin tid och kräver sitt utrymme i lådorna. Med kommoden följer praktisk småförvaring som hjälper till att hålla ordning. Vänd på metalldelen och avslöja skåror för penslar och sminkpennor. Klicka på länken för fler bra tips för små badrum.

Tips för små badrum

 


Relaterade sidor

Grand Grip 140 i Dark Oak med duschvägg Arc 19 Original.

Parets badrum

Här ser vi ett harmoniskt badrum för två med fokus på funktion och äkta material i produkter med skandinavisk design.

Se mer
Viskan Shade 120 E med Edge 4

Familjens badrum

I det här reportaget fokuserar vi på smarta och tåliga lösningar som hjälper dig att skapa dina drömmars familjebadrum.

Se mer

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender för skandinaviska badrum. Inspiration för dig som ska planera eller inreda badrum, eller som bara vill njuta av vackra badrum.

Se mer