När varje centimeter räknas

Det lilla badrummet ska rymma det mesta, om inte allt, och här räknas varje centimeter. På begränsad yta blir funktionen extra viktig, och gränsen mellan badrummet och det övriga hemmet suddas ut. Här samlas tjejen i 30-årsåldern med vännerna inför en utekväll eller på morgonen tillsammans med pojkvännen. Välkommen in i ett badrum för den trend- och hållbarhetsmedvetna där inget avgörs av slumpen.

Produkter: Kommod Viskan Solid 60 / Spegel Slot / Duschvägg Edge 20 / Tvättställsblandare Steel Voyage Low och bottenventil

Form. Funktion. Känsla.

Här kommer inget över tröskeln av en slump. Med de egna rutinerna och behoven i fokus handplockas varje objekt för sin unika form, funktion och känsla. Här finns också en förkärlek för föremål som kan berätta sin egen historia. Hon blandar gärna in loppisfynd eller föremål som hon själv har skapat för att få till den rätta känslan.

Duschväggen Edge är ett utmärkt exempel på när form, funktion och känsla samverkar. Det räfflade glaset, som för tankarna till 60- och 70-talet, sätter stilen i rummet samtidigt som det skyler den som duschar.

Edge

Hållbara material

Miljömedvetenheten är central och inget köps bara för att köpas. Materialen är äkta och har valts tillsammans med en önskan och förhoppning om att de ska hålla länge. Svensktillverkat porslin är både hållbart och äkta och det självklara valet av tvättställ till badrumsinredning av hög kvalitet. Till detta den svensktillverkade kommoden Viskan Solid 60 i kulören Sand, ton i ton med väggen.

Viskan Solid

Smarta förvaringslösningar skapar ordning och ger en trivsam känsla till det lilla badrummet.

Var sak på sin plats

Att badrumsinredningen är rymlig och erbjuder gott om plats för förvaring av ansiktsmasker, krämer och smink är helt avgörande. Den dagliga hudvårdsrutinen morgon och kväll tar sin tid och kräver sitt utrymme i lådorna. Med kommoden följer praktisk småförvaring som hjälper till att hålla ordning. Vänd på metalldelen och avslöja skåror för penslar och sminkpennor. Klicka på länken för fler bra tips för små badrum.

Tips för små badrum

 


Relaterade sidor

Grand Grip 140 i Dark Oak med duschvägg Arc 19 Original.

Parets badrum

Här ser vi ett harmoniskt badrum för två med fokus på funktion och äkta material i produkter med skandinavisk design.

Se mer
Viskan Shade 120 E med Edge 4

Familjens badrum

Här är en idé till ett badrum som med fokus på smarta och tåliga lösningar kan hjälp dig som ska inreda ett badrum för en hel familj.

Se mer
inspiration badrum 2023

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender för skandinaviska badrum. Inspiration för dig som ska planera eller inreda badrum, eller som bara vill njuta av vackra badrum.

Se mer