V I S K A N  S O L I D

Tidlös möbeldesign i sin bästa form någonsin

En klassiker i badrummet – nu i sin bästa och mest tåliga form någonsin och med ovanligt genomtänkta detaljer både på insidan och utsidan. Svensktillverkade VISKAN Solid bjuder på mängder av storlekar, flera tvättställ och gott om tillvalsmöjligheter.

Detaljer

Bredder

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Mått

Höjd: 490 mm
Djup: 345 mm

Färger

Vit Grå Svart NCS

Skapa din egen möbel

VISKAN Solid erbjuder klassisk möbeldesign med mängder av valmöjligheter som du smidigt utforskar i Möbelverkstan. Börja med att välja en kommod i rätt bredd för ditt badrum. Fundera över om du önskar kommoden i vitt, grått eller i en färg som du själv väljer. Se hur intrycket förändras beroende på vilket av de två tvättställen du väljer: porslin eller stenkomposit.

Kom igång och skapa


Se alla VISKAN Solid

Kvalitet och funktion

Kvalitetsmässigt kan du förvänta dig det bästa. De prisbelönta och mjukstängande lådorna från Grass Vionaro har en perfekt, stabil gång och håller i en evighet. De båda varianterna på tvättställen likaså. Alla VISKAN kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage i 15 år eller mer.

Alla VISKAN Solid

Möbelpaket

Komplett möbelpaket med kommoden VISKAN Grip 60 i Premium White med spegelskåpet STAGE 60. Gäller hos alla våra återförsäljare till och med 31 augusti 2023.

Till kampanjen

Hemma hos

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Personalisera din möbel

Våra kommoder har en hög utrustningsnivå från början men du ångrar dig inte om du adderar ett eller flera tillval för att sätta din egen prägel. Vad sägs om sensorstyrd belysning eller ett dubbelt eluttag i nedre låda?

Skapa din ikoniska badrumsmöbel i Möbelverkstan

Öppna lådan, tänd ljuset och ta en titt från ovan. Spara din färdiga lösning och ta med till en återförsäljare.

Öppna Möbelverkstan

Komplettera med bottenventil Easy-Clean med vattenlås och gör veckostädningen till ett rent nöje. Bara lyft upp och skölj av.

Easy-Clean

Alla möbler kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och stötar.
Produkter

Den hårda och vattentåliga TX Top Extreme™-ytan kapslar in och skyddar. Ingår i priset på alla våra kommoder, spegelskåp och förvaringslösningar.

Top Extreme™

Öppningsalternativ till våra badrumsmöbler.
Produkter

Andra har tittat på

Hitta återförsäljare

Upplev, planera ochh köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning över hela landet.

Se mer

Planera

Digitala verktyg

Skapa ditt ikoniska badrum i Möbelverkstan och Duschverkstan. Ta med underlaget till din återförsäljare.

Se mer
Alla våra speglar och spegelskåp.

Serier

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer