< >

VISKAN Solid

Tidlös möbeldesign i sin bästa form någonsin

En klassiker i badrummet – nu i sin bästa och mest tåliga form någonsin och med ovanligt genomtänkta detaljer både på insidan och utsidan. Möbelserie VISKAN finns i tre utföranden – Solid, Grip och Classic – och har något för alla oavsett om du drar åt det minimalistiska eller lantliga hållet. Invändigt bjuder alla VISKAN på samma fina funktioner som gör din morgon extra njutbar.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 cm

Alternativ

Tvättställ i porslin eller matt vit stenkomposit

Färgalternativ

Form och funktion

Vår mest tidlösa möbeldesign nu i uppgraderad skepnad såväl in- som utvändigt. De fullt utdragbara och mjukstängande Grass-lådorna gör dig knappast besviken nu eller om 15 år, och vår Organizer i vitpigmenterad ek hjälper dig att hålla ordning på småsakerna. Alla VISKAN förseglas med ytbehandlingen TX Top Extreme™ vilket garanterar dig en säker investering i både form och funktion, och inte minst en livslängd om minst 15 år.

Se alla VISKAN Solid

De fullt utdragbara lådorna med Soft-Close garanterar en ljudlös gång som håller i 15 år eller mer. Tvättställ i stenkomposit.

Hur vill du ha din VISKAN?

Med VISKAN finns alla möjligheter att skapa din helt egen möbel. Välj bland flera kulörer och tvättställ,  knoppar och handtag eller satsa på Push Tipmatic – marknadens bästa Push-låda. Lägg till ett eller flera av våra spännande pluspaket och få belysning under kommoden och dubbelt eluttag i nedre låda - färdigmonterat och klart vid leverans.

Se alla VISKAN Solid

Välj mellan tvättställ i porslin och matt vit stenkomposit. På bilden det klassiska porslinstvättstället som är både vackert och tåligt.

Våra material

Kampanj

Ett komplett möbelpaket med kommoden VISKAN Grip 60 i Premium White med spegelskåpet STAGE 60. Gäller hos alla våra återförsäljare till och med 31 augusti 2022.

Till kampanjen

Kommod

VISKAN Solid 60

I den mest populära bredden och med en design som aldrig går ur tiden ser vi VISKAN Solid 60 med två rymliga och fullt utdragbara lådor som håller i en evighet. Vår mest köpta kommod, nu med den nya och extremt tåliga TX Top Extreme™ ytbehandling. 15 års garanti.

Vit Grå Svart NCS

Från 6 190 kr

Kommod

VISKAN Solid 80

En tidlös möbel i 80 cm med gott om förvaring, Grass Vionaro-Soft Close i lådorna och fina möjligheter när det gäller att få kommoden precis som du vill ha den. Välj mellan flera vackra och tåliga utföranden med vår nya TX Top Extreme™ ytbehandling. 15 års garanti.

Vit Grå Svart NCS

Från 8 490 kr

Kommod

VISKAN Solid 100

Den perfekta kommoden för dig som har utrymmet. Med sin 100 cm bredd och två rymliga lådor ger VISKAN Solid dig en tidlös möbel med många valmöjligheter både invändigt och utvändigt. 15 års garanti.

Vit Grå Svart NCS

Från 10 990 kr

Kommod

VISKAN Solid 120

Fyra lådor och dubbla hoar är det bästa alternativet om ni är flera som samsas om utrymmet på morgonkvisten. Här får alla familjemedlemmar sin egen låda för sina saker. Välj mellan flera utföranden och valfri NCS. 15 års garanti.

Vit Grå Svart NCS

Från 16 590 kr

Personalisera din VISKAN

Kommoderna i VISKAN har en hög utrustningsnivå redan från början men du ångrar dig inte om du adderar ett eller flera tillval för att sätta din egen prägel. Vad sägs om ljus under kommoden eller praktiskt dubbelt eluttag i nedre låda för locktången?

Produkter

Hur vill du öppna din möbel? Med ett handtag, knopp eller kanske push? Välj bland mängder av snygga alternativ.

Öppningsalternativ

Låt badrummet spegla din personlighet fullt ut – få dina badrumsmöbler lackerade i en färg som du själv väljer eller välj en av våra sex utvalda.

Mer om NCS

På INR arbetar vi bara med de bästa naturmaterialen och kompositen för att ge produkten en så lång livscykel som möjligt. Det kallar vi hållbart.

Våra material

Din tvättställsblandare ger badrummet karaktär och är en viktig accent oavsett vilken du väljer. Komplettera med pop-up i samma finish.

Tvättställsblandare

Produkter

Den hårda och vattentåliga TX Top Extreme™-ytan kapslar in och skyddar. Ingår i priset på alla våra kommoder, spegelskåp och förvaringslösningar.

Läs mer

Komplettera med bottenventil Easy-Clean med vattenlås och gör veckostädningen till ett rent nöje. Bara lyft upp och skölj av.

Se mer

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Och lågt. Och djupt. Och grunt.

Matchande förvaring

Belysning under kommoden är ett tillval med hög WOW-faktor. Och så väldigt praktiskt nattetid.

Plus Ljus

Produkter

Vår praktiska, vändbara småförvaring ingår i två exemplar. Fyll upp hela lådan genom att beställa till fler – och glöm inte eluttaget.

Våra pluspaket

#iconicbyme

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har också besökt

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer

Planera

Planeringsverktyg

Möblera ditt badrum och anpassa din duschvägg med hjälp av våra planeringsverktyg.

Se mer

Badrumsmöbler

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer