V I S K A N  S O L I D

Tidlös möbeldesign i sin bästa form någonsin

En klassiker i badrummet – nu i sin bästa och mest tåliga form någonsin med ovanligt genomtänkta detaljer både på insidan och utsidan. Viskan Solid bjuder på mängder av storlekar, flera tvättställ och gott om tillvalsmöjligheter. Serien tillverkas i Sverige och kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage under minst 15 år.

Detaljer

Mått

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Höjd: 490 mm

Djup: 345 mm

Tvättställsalternativ

Porslin

Stenkomposit

Färger

Vit Grå Svart NCS

Skapa din egen möbel

Viskan erbjuder klassisk möbeldesign med mängder av valmöjligheter som du smidigt utforskar i vår möbelverkad. Börja med att välja en kommod i rätt bredd för ditt badrum. Fundera över om du önskar kommoden i vitt, grått eller i en färg som du själv väljer. Se hur intrycket förändras beroende på vilket av de två tvättställen du väljer: porslin eller stenkomposit.

Kom igång och skapa


Alla kommoder i Viskan

Kvalitet och funktion

Kvalitetsmässigt kan du förvänta dig det bästa. De prisbelönta och mjukstängande lådorna från Grass Vionaro har en perfekt, stabil gång och håller i en evighet. De båda varianterna på tvättställen likaså. Alla Viskan kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage i 15 år eller mer.

Alla kommoder

Kampanj på möbelpaket

Ett premium svensktillverkat möbelpaket med kommoden Viskan Grip 60 i Premium White och spegelskåp Stage 60. Erbjudandet gäller hos alla våra återförsäljare till och med 31 augusti 2023.

Till kampanjen

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Sätt din personliga prägel på möbeln

Våra kommoder har en hög utrustningsnivå från början men du ångrar dig inte om du adderar ett eller flera tillval för att sätta din egen prägel. Vad sägs om sensorstyrd belysning eller ett dubbelt eluttag i nedre låda?

Planera badrum

Visualisera ditt badrum

Planera och skapa din lösning i vår dusch- och möbelverkstad. Ta med underlaget till din återförsäljare för att lägga din order.

Se mer
Öppningsalternativ till våra badrumsmöbler.

Tillval möbler

Grepp och handtag

Knoppar och handtag sätter karaktär på din kommod. Ta god tid på dig att känna efter innan du tar ditt beslut.

Se mer

Tillval möbler

Accent / NCS

Låt din personlighet ta plats – beställ din möbel i valfri NCS.  Eller välj en av designerns handplockade Accent-kulörer – särskilt utvalda för badrummet.

Se mer
Plus Power ger dig dubbelt eluttag (220 V) i nedre låda till höger.

Tillval möbler

Pluspaket

Belysning i och under kommoden och eluttag i lådan är ett väldigt uppskattat tillval som är både praktiskt och snyggt.

Se mer
badrumsskåp

Serier

Badrumsskåp

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Utforska våra svensktillverkade badrumsskåp som vi utrustat med hyllor och lådor och dolda eluttag som tillval.

Se mer

Om INR

TX Top Extreme™

Ytbehandlingen ingår i priset när du köper någon av våra kommoder, badrumsspeglar eller badrumsförvaringslösningar från 2019.

Se mer

Relaterade sidor

Badrumsmöbler

Viskan Grip

Minimalistisk möbeldesign med estetisk grepplist i tre finishar. Från 40 cm med lucka till rymliga 120 med fyra rymliga lådor och dubbla hoar.

Se mer

Badrumsmöbler

Viskan Classic

Lantligt vitt eller maskulint med svarta detaljer och underbelysning? Här får du tidlös möbeldesign med ramlucka i vitt eller NCS.

Se mer
badrumsmöbler grand solid

Badrumsmöbler

Grand Solid

Serien lockar med sina fina funktioner och smäckra lådfronter dig som vill skapa ett badrum med en känsla av modern exklusivitet.

Se mer