VISKAN Grip 40 med spegel FEEL 40.
VISKAN Grip 50 i Still Grey (NCS S 4000-N) med spegelskåp STAGE 50.
VISKAN Grip 60 med spegel SCENE 60.
VISKAN Grip 80 NCS S 4005-Y20R med spegelskåp STAGE 80.
VISKAN Grip 100 med spegel LOOX 90.
Kommod VISKAN Grip 120 i 'Midnight Blue' med matt svart grepplist och väggskåp 72 från VISKAN Solid-serien. Tvättställ i matt vit stenkomposit. Tvättställsblandare SLEEK. Spegel LOOX 90.
< >

VISKAN Grip

Minimalistisk möbeldesign med praktisk grepplist

Med sin stilrena design och profil med edge lockar VISKAN Grip fram minimalisten i dig oavsett om den fanns där förut eller inte. Just din prägel sätter du när du kombinerar önskad färg med den snygga och praktiska grepplisten i matt grå, matt vit eller svart borstad finish. För den mest slimmade varianten av Grip väljer du det tunna tvättstället i matt stenkomposit. Men om du föredrar porslin går det förstås lika bra.

Detaljer

Bredder

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Mått

Höjd: 490 mm
Djup: 345 mm

Utföranden

Vit Grå Svart NCS

Form och funktion

Vår mest tidlösa möbeldesign nu i uppgraderad skepnad såväl in- som utvändigt. De fullt utdragbara och mjukstängande Grass-lådorna gör dig knappast besviken nu eller om 15 år, och vår Organizer i vitpigmenterad ek hjälper dig att hålla ordning på småsakerna. Alla VISKAN förseglas med ytbehandlingen TX Top Extreme™ vilket garanterar dig en säker investering i både form och funktion, och inte minst en livslängd om minst 15 år.

Se alla VISKAN Grip

Hur vill du ha din VISKAN?

Låt din VISKAN Grip spegla din personlighet fullt ut och här finns något för alla oavsett storlek på rummet – från de minsta varianterna med lucka till vår bredaste kommod med fyra lådor och dubbla hoar. Lägg gärna till ett eller flera av våra spännande pluspaket och få belysning under kommoden och dubbelt eluttag i nedre låda – färdigmonterat och klart vid leverans.

Se alla VISKAN Grip

Välj mellan tvättställ i klassiskt porslin och matt vit stenkomposit. Prova dig fram på produktens egen sida och skapa din egen favorit.

Möbelpaket

Komplett möbelpaket med kommoden VISKAN Grip 60 i Premium White med spegelskåpet STAGE 60. Gäller hos alla våra återförsäljare till och med 31 augusti 2023.

Till kampanjen

Personalisera din VISKAN

Kommoderna i VISKAN Grip har en hög utrustningsnivå redan från början men du ångrar dig inte om du adderar ett eller flera tillval för att sätta din egen prägel. Vad sägs om ljus under kommoden eller praktiskt dubbelt eluttag i nedre låda för locktången?

Låt badrummet spegla din personlighet fullt ut – få dina badrumsmöbler lackerade i en färg som du själv väljer. Eller välj en av våra fem särskilt utvalda Accent-färger.

NCS

På INR arbetar vi bara med de bästa naturmaterialen och kompositen för att ge produkten en så lång livscykel som möjligt. Det kallar vi hållbart.

Våra material

Alla möbler kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och stötar.
Produkter

Den hårda och vattentåliga TX Top Extreme™-ytan kapslar in och skyddar. Ingår i priset på alla våra kommoder, spegelskåp och förvaringslösningar.

Top Extreme™

Komplettera med bottenventil Easy-Clean med vattenlås och gör veckostädningen till ett rent nöje. Bara lyft upp och skölj av.

Easy-Clean

Organizer i Natural Oak och svart borstad aluminium. 10 cm breda och följer med i 2-pack i alla kommoder. Komplettera med fler.
Produkter

Vår praktiska, vändbara småförvaring ingår i två exemplar. Fyll upp hela lådan genom att beställa till fler – och glöm inte eluttaget.

Våra pluspaket

#iconicbyme

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har tittat på

Hitta återförsäljare

Upplev, planera ochh köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning över hela landet.

Se mer

Planera

Digitala verktyg

Skapa ditt ikoniska badrum i Möbelverkstan och Duschverkstan. Ta med underlaget till din återförsäljare.

Se mer
Alla våra speglar och spegelskåp.

Serier

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer