< >

VISKAN Grip

Minimalistisk möbeldesign med praktisk grepplist

Med sin stilrena design och profil med edge lockar VISKAN Grip fram minimalisten i dig oavsett om den fanns där förut eller inte. Just din prägel sätter du när du kombinerar önskad färg med den snygga och praktiska grepplisten i matt grå, matt vit eller svart borstad finish. För den mest slimmade varianten av Grip väljer du det tunna tvättstället i matt stenkomposit. Men om du föredrar porslin går det förstås lika bra.

Detaljer

Bredder

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Alternativ

Tvättställ i porslin eller matt vit stenkomposit

Utföranden

Form och funktion

Vår mest tidlösa möbeldesign nu i uppgraderad skepnad såväl in- som utvändigt. De fullt utdragbara och mjukstängande Grass-lådorna gör dig knappast besviken nu eller om 15 år, och vår Organizer i vitpigmenterad ek hjälper dig att hålla ordning på småsakerna. Alla VISKAN förseglas med ytbehandlingen TX Top Extreme™ vilket garanterar dig en säker investering i både form och funktion, och inte minst en livslängd om minst 15 år.

Se alla VISKAN Grip

De fullt utdragbara Vionaro-lådorna med Soft-Close garanterar en ljudlös gång som håller i 15 år eller mer. Den praktiska grepplisten finns i matt vit, grå och borstad matt svart finish.

Hur vill du ha din VISKAN?

Låt din VISKAN Grip spegla din personlighet fullt ut och här finns något för alla oavsett storlek på rummet – från de minsta varianterna med lucka till vår bredaste kommod med fyra lådor och dubbla hoar. Lägg gärna till ett eller flera av våra spännande pluspaket och få belysning under kommoden och dubbelt eluttag i nedre låda – färdigmonterat och klart vid leverans.

Se alla VISKAN Grip

Välj mellan tvättställ i klassiskt porslin och matt vit stenkomposit. Prova dig fram på produktens egen sida och skapa din egen favorit.

Möbelpaket

Komplett möbelpaket med kommoden VISKAN Grip 60 i Premium White med spegelskåpet STAGE 60. Gäller hos alla våra återförsäljare till och med 31 januari 2023.

Till kampanjen

Kommod

VISKAN Grip 40

Vår minsta kommod med lucka och grepplist. Två varianter på tvättställ. TX Top Extreme™.

Premium White Still Grey Black Oak Valfri NCS

Från 6 990 kr

Kampanjvara

Kommod

VISKAN Grip 60

Kommod i minimalistisk stil med grepplist i aluminium. Tvättställ i två varianter. TX Top Extreme™.

Premium White Still Grey Black Oak Valfri NCS

Från 12 640 kr

Kommod

VISKAN Grip 100

Kommod i minimalistisk stil med grepplist i aluminium. Tvättställ i två varianter. TX Top Extreme™.

Premium White Still Grey Black Oak Valfri NCS

Från 20 720 kr

Kommod

VISKAN Grip 120 med dubbelt tvättställ

Kommod i minimalistisk stil med grepplist i aluminium. Dubbelt tvättställ i två varianter. TX Top Extreme™.

Premium White Still Grey Black Oak Valfri NCS

Från 31 100 kr

Personalisera din VISKAN

Kommoderna i VISKAN Grip har en hög utrustningsnivå redan från början men du ångrar dig inte om du adderar ett eller flera tillval för att sätta din egen prägel. Vad sägs om ljus under kommoden eller praktiskt dubbelt eluttag i nedre låda för locktången?

Låt badrummet spegla din personlighet fullt ut – få dina badrumsmöbler lackerade i en färg som du själv väljer. Eller välj en av våra fem särskilt utvalda Accent-färger.

NCS

På INR arbetar vi bara med de bästa naturmaterialen och kompositen för att ge produkten en så lång livscykel som möjligt. Det kallar vi hållbart.

Våra material

Tvättställsblandare

Din tvättställsblandare ger badrummet karaktär och är en viktig accent oavsett vilken du väljer. Komplettera med pop-up i samma finish.

Hitta din favorit

Produkter

Den hårda och vattentåliga TX Top Extreme™-ytan kapslar in och skyddar. Ingår i priset på alla våra kommoder, spegelskåp och förvaringslösningar.

Top Extreme™

Komplettera med bottenventil Easy-Clean med vattenlås och gör veckostädningen till ett rent nöje. Bara lyft upp och skölj av.

Easy-Clean

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Och lågt. Och djupt. Och grunt.

Matchande förvaring

Belysning under kommoden är ett tillval med hög WOW-faktor. Och så väldigt praktiskt nattetid.

Plus Ljus

Produkter

Vår praktiska, vändbara småförvaring ingår i två exemplar. Fyll upp hela lådan genom att beställa till fler – och glöm inte eluttaget.

Våra pluspaket

#iconicbyme

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har också besökt

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer

Planera

Digitala verktyg

Skapa ditt ikoniska badrum i Möbelverkstan och Duschverkstan. Ta med underlaget till din återförsäljare.

Se mer

Serier

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer