Viskan Grip

Funktionella Viskan har en välbalanserad design och erbjuder optimal förvaring i alla storlekar, från 40 cm med lucka till 120 cm med fyra lådor. Viskan Grips rena linjer och tydliga karaktär sätts av grepplisten i aluminium som både förstärker designen och gör möbeln extra tålig. Serien tillverkas i Sverige och kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage under minst 15 år.

Mått

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Höjd: 490 mm
Djup: 345 / 425 mm

Färger

Vit Grå Svart

Största urvalet

Välbalanserade Viskan erbjuder optimal förvaring med rymliga lådor i bredder från 50 cm upp till 120 cm, den senare med två eller fyra lådor och dubbla hoar om du så önskar. Seriens minsta kommod, 40 cm, kommer med lucka. Kommoderna i 40 och 50 är något grundare än övriga för att passa de allra minsta badrummen.

Småförvaring

Lådinredning i svart aluminium och naturlig ek som håller småsakerna på plats. Vänd på den för praktisk förvaring av sminkpennor och tandborstar. 2-pack. Komplettera med fler.

Förvaring

I serien finns matchande förvaring med möjlighet till eluttag för exempelvis hårfönen. Högskåpen går även att få med eller utan lådor. Högskåpet Twin kommer med dubbelsidig spegeldörr. Upptäck

Skapa din möbel i vår möbelverkstad

I vår möbelverkstad bygger du din kommod och utrustar den med de tillval du önskar: belysning i och under kommoden, dubbelt eluttag och så förstås en blandare och bottenventil i matchande stil. Välj till förvaring och en snygg spegel och du har kommit en god bit på väg mot att möblera ditt nya badrum.

Kom igång och skapa

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.


Välj och skapa din möbel

Serien finns i Premium White, Light Sand, Still Grey och träfanéret Black Oak. Det svarta fanéret betsas och lackas därefter med TX Top Extreme™.

Alla Viskan Grip

Viskan tvättställ i stenkomposit med tvättstälsblandaren Steel Vector.

Tvättställ i två varianter

Välj mellan klassiskt tvättställ i porslin och det tunnare tvättstället i stenkomposit med kantigare form. Tvättstället i stenkomposit i bredden 120 kan du få som dubbel eller enkel med hon centrerad eller till antingen höger eller vänster. Komplettera med låg blandare och vattenlåset Easy-Clean med pop-up.

Våra material


Tillval

Extrautrusta din möbel med ett eller flera tillval: stämningsgivande, sensorstyrd belysning i och under kommoden samt praktiskt eluttag. Småförvaring i två exemplar ingår i varje övre låda. Komplettera med fler.

Plus Light

Sensorstyrd belysning under kommod och i övre låda. Fadar upp när du kommer in i rummet. 3000 K, 150–530 Lm. Justera tid och avstånd som du vill.

Vattenlås Easy-Clean

Bara lyft upp, skölj av och sätt tillbaka igen. Finns i variant för tvättställ med och utan överfyllnadshål. Blandare och bottenventiler

Äkta fanér

Våra fanér skärs ut för hand, synas, matchas och sys ihop för ett naturligt och levande resultat. Sedan lackeras de med TX Top Extreme. Material


Relaterade sidor

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer
badrumsskåp

Badrumsskåp

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Utforska våra svensktillverkade badrumsskåp som vi utrustat med hyllor och lådor och dolda eluttag som tillval.

Se mer