G R A N D   S O L I D

Nutida badrumsikon med mästerlig kvalitet i minsta beståndsdel

Att vår mest genomtänkta och rymliga möbelserie har fått namnet Grand är ingen tillfällighet. Grand Solid lockar med sina fina funktioner och smäckra lådfronter dig som vill skapa ett badrum med en känsla av modern exklusivitet. Serien tillverkas i Sverige och kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage under minst 15 år.

Detaljer

Mått

60 / 80 / 100 / 120 / 140 cm

Höjd: 570 mm

Djup: 450 mm

Tvättställsalternativ

Helt tvättställ i porslin.

Bänkskiva med infällt tvättställ i porslin.

Färger och fanér

Vit Ek Svart NCS

Skapa din egen möbel

Satsa på en nutida ikon i badrummet och få en möbel av mästerlig kvalitet och banbrytande design i minsta beståndsdel. Grand lockar med sina fina funktioner och smäckra lådfronter dig som vill skapa ett badrum med en känsla av modern exklusivitet. Med den extremt vattentåliga ytbehandlingen TX Top Extreme™ på utsidan och lådor från Grass Vionaro på insidan får du en möbel som andas kvalitet från insidan och ut.

Kom igång och skapa


Alla kommoder i Grand

Det heltäckande porslinstvättstället har gott om avställningsyta bredvid hon och en design som framhäver den enkla skönheten i kommoden. 

Två varianter på tvättställ

Till alla kommoder i Grand kan du välja mellan helt tvättställ i porslin och bänkskiva med infällt tvättställ. I Level kan vi presentera ett handplockat sortiment med vackra och tåliga bänkskivor i kvartskomposit med eller utan hål för blandare. Bänkskivorna är reptåliga och tack vare att materialet inte absorberar vätska är det ett bra alternativ till exempelvis natursten som i regel kräver stor försiktighet och dagligt underhåll när det utsätts för vatten och tvål. Till detta ett infällt tvättställ i matt svart eller vitt porslin.

Mer om Level


Material

Bänkskivorna Clamshell, Plain white, Raw Concrete och Raven. Matcha med tvättställ i matt vitt eller svart porslin. Mer om Level

GRAND Solid 80 i NCS S 4005-G50Y.

Badrumsmöbler i NCS

Ta chansen att få din kommod, ditt spegelskåp och ditt högskåp lackerat i en av 2050 krispiga kulörer på NCS standardkarta. Eller välj en av designerns fem handplockade Accent-kulörer. I vår möbelverkstad kan du enkelt se hur de olika kulörerna ter sig på din valda kommod. Uppge önskad NCS-kod vid beställning.

Accent / NCS


Möbelverkstan

De prisvinnande lådorna från Grass Vionaro kommer hela vägen ut ur kommoden och har lika perfekt gång idag som om 15 år. Antiglidmattor och småförvaring följer med i två exemplar i den övre lådan. Komplettera med fler. Grand Solid 120 i NCS S 4005-G50Y. 

Äkta fanér

Våra fanér skärs ut för hand, synas, matchas och sys ihop för ett naturligt och levande resultat. Alla våra möbler kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage under minst 15 år.

Material

GRAND Solid 100 i Natural Oak med bänkskivan Raw Concrete och svart tvättställ.

Strålande tillval

När du satt formen på kommoden är det dags att fundera över tillvalen. Det dubbla eluttaget i nedre låda är ett populärt tillval som underlättar i vardagen. Belysning som styrs av rörelsedetektor i övre låda och under kommoden är ett annat.

Pluspaket


Fler lysande innovationer

Matchande förvaring

I serien finns matchande förvaring i flera storlekar och varianter med möjlighet till eluttag för till exempelvis hårfönen. Högskåpen går även att få med eller utan lådor. Helt nytt är högskåpet Twin med dubbelsidig spegeldörr. Prova dig fram i vår möbelverkstad.

Badrumsskåp


Möbelverkstan

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Sätt din personliga prägel på möbeln

Våra kommoder har en hög utrustningsnivå från början men du ångrar dig inte om du adderar ett eller flera tillval för att sätta din egen prägel. Vad sägs om sensorstyrd belysning eller ett dubbelt eluttag i nedre låda?

Planera badrum

Visualisera ditt badrum

Planera och skapa din lösning i vår dusch- och möbelverkstad. Ta med underlaget till din återförsäljare för att lägga din order.

Se mer
Öppningsalternativ till våra badrumsmöbler.

Tillval möbler

Grepp och handtag

Knoppar och handtag sätter karaktär på din kommod. Ta god tid på dig att känna efter innan du tar ditt beslut.

Se mer

Tillval möbler

Accent / NCS

Låt din personlighet ta plats – beställ din möbel i valfri NCS.  Eller välj en av designerns handplockade Accent-kulörer – särskilt utvalda för badrummet.

Se mer

Tillval möbler

Level

LEVEL är ett stilrent alternativ till kommoderna i GRAND med infällt tvättställ till ett handplockat sortiment bänkskivor med eller utan blandarhål tillverkade i kvartskomposit.

Se mer
Plus Power ger dig dubbelt eluttag (220 V) i nedre låda till höger.

Tillval möbler

Pluspaket

Belysning i och under kommoden och eluttag i lådan är ett väldigt uppskattat tillval som är både praktiskt och snyggt.

Se mer

Om INR

TX Top Extreme™

Ytbehandlingen ingår i priset när du köper någon av våra kommoder, badrumsspeglar eller badrumsförvaringslösningar från 2019.

Se mer
badrumsskåp

Serier

Badrumsskåp

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Utforska våra svensktillverkade badrumsskåp som vi utrustat med hyllor och lådor och dolda eluttag som tillval.

Se mer

Relaterade sidor

Badrumsmöbler

Grand Classic

För dig som uppskattar äkta snickeridetaljer och lockas av ekot från förr. Här får du den rustika touchen till en ultramodern badrumsmöbel. 

Se mer
badrumsmöbler grand grip

Badrumsmöbler

Grand Grip

Elegant möbelserie med infälld grepplist i flera finishar. Får vi föreslå ett av våra vackra ekfanér eller varför inte valfri NCS?

Se mer

Badrumsmöbler

Viskan Solid

En klassiker i badrummet med genomtänkta detaljer. Serien bjuder på mängder av storlekar, flera tvättställ och gott om tillvalsmöjligheter.

Se mer