< >

GRAND Solid

En nutida ikon i badrummet

Att vår mest genomtänkta möbelserie har fått namnet GRAND är förstås ingen tillfällighet och det kommer du att märka när du gör ett djupdyk i de fina funktionerna och tillvalen. För GRAND är så mycket mer än en badrumsmöbel. Med ljud, ljus och en silkeslen yta som du kan få i din favoritkulör, aktiverar den alla dina sinnen och sätter färg på vilken grå vardagsmorgon som helst.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 140 cm

Färgalternativ

Design och kvalitet från insidan och ut

Satsa på en nutida ikon i badrummet och få en möbel av mästerlig kvalitet och banbrytande design i minsta beståndsdel. GRAND Solid lockar med sina fina funktioner och smäckra lådfronter dig som vill skapa ett badrum med en känsla av modern exklusivitet. Med den extremt vattentåliga ytbehandlingen TX Top Extreme™ på utsidan och lådor från Grass Vionaro på insidan får du en möbel som andas kvalitet från insidan och ut.

Se alla GRAND Solid

Tvättstället i porslin är
45 cm djupt och 3 cm högt

Låt din personlighet
ta plats

GRAND är inte bara vår rymligaste möbelserie rent måttmässigt – möjligheter när det gäller att skapa din egen personliga kommod är i närmast oändliga. Välj bland våra spännande pluspaket och få integrerade trådlösa högtalare, belysning i och under kommoden - färdigmonterat och klart vid leverans.

Se alla GRAND Solid

Belysning i och under kommoden

Plus Ljus

Matcha med pop-up och SLEEK
tvättställsblandare i matt svart

Blutetooth-högtalare på var sida av kommoden

Plus Ljud

Ingår alltid

 • TX Top Extreme™ ger en extra tålig produkt
 • Lådsystem från Grass med Soft-Close
 • Organizer, 2-pack
 • Antiglidmattor

Bra att veta

 • H: 570 mm D: 450 mm
 • Tvättställ i porslin, 30 mm högt
 • Plus Ljus avser belysning i lådorna och under kommoden
 • Plus Ström avser dubbelt eluttag 230V i nedre låda
 • Plus Ljud avser en högtalare på var sida
 • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats
 • 15 års garanti
 • Svensktillverkad

 

Stor eller liten GRAND?

GRAND Solid finns i bredder från nätta 60 till 140 med dubbla tvättställ och fyra lådor. Välj mellan Premium White, Black Oak och valfri NCS. Eller satsa på Nordic Oak, ett handsytt ekfaner med en gnutta vithet som återspeglar det nordiska ljuset perfekt.

Se alla GRAND Solid

Personalisera din GRAND

Kommoderna i GRAND Solid har en hög utrustningsnivå redan från början men du ångrar dig inte om du adderar ett eller flera tillval för att sätta din egen prägel. Vad sägs om ljus i och under kommoden eller musik som du streamar via Bluetooth? 

Underbelysning

Plus Ljus

Bluetooth-högtalare

Plus Ljud

Produkter

Dubbelt eluttag i nedre låda

Plus Ström

Sensorstyrd belysning i övre låda

Plus Ljus

Produkter

Handtag, knopp eller Push Tipmatic?

Se mer

INR Accent 

Du kan få din kommod i vilken färg du vill.
Eller välj en av våra sex utvalda kulörer.

Se mer

Produkter

Plus Organizer

Två ex av vår vändbar småförvaring ingår. Komplettera gärna med fler.

 

HEMMA HOS

Fyra utvalda favoriter

Kommod

GRAND Solid 60

För dig som vill gå GRAND men inte har så mycket utrymme är kommoden i 60 cm det perfekta valet. Med sitt djup och höjd på 45 respektive 57 cm och fullt utdragbara lådor får du riktigt mycket förvaring trots den blygsamma bredden. 15 års garanti.

Vit Ek Svart NCS

Från 6 490 kr

Kommod

GRAND Solid 80

En 80 cm bred kommod för dig med det mindre badrummet men fortfarande med stora krav på design, kvalitet och komfort. De innanförliggande lådfronterna ger en exklusiv känsla som förstärks av det smäckra tvättstället i vitt porslin. 15 års garanti.

Vit Ek Svart NCS

Från 8 590 kr

Kommod

GRAND Solid 100

En 100 cm bred kommod som ger en mycket exklusiv känsla tack vare de innanförliggande fronterna och det smäckra tvättstället i porslin. Den silkeslena ytbehandlingen TX Top Extreme™ ger en möbel utan skarvar vilket ger dig en kommod som håller mot både fukt, stötar och repor under många år framöver. 15 års garanti.

Vit Ek Svart NCS

Från 10 690 kr

Kommod

GRAND Solid 140

Om storleken på badrummet tillåter det rekommenderar vi alltid vår bredaste kommod i 140 cm, här i form av GRAND Solid med fyra lådor. Dubbelt tvättställ är alltid att föredrar om ni är flera som gör er i ordning samtidigt på morgonen. 15 års garanti.

Vit Ek Svart NCS

Från 15 890 kr

Matcha din GRAND

TVÄTTSTÄLLS­BLANDARE

Speglar & Spegelskåp

Förvaring

Duschväggar

Andra har också besökt

En Oas i stan

Om du lever mitt i storstadens brus, kan en plats där du när som helst kan trycka på paus-knappen vara högt efterlängtad. 

Hälsa på

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Läs mer

Köpställen

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Läs mer

Planera

Badrums­planering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer