GRAND Grip 80 i Still Grey med svarta grepplister, svarta tvättställsblandaren SLEEK och spegeln TOUCH 80. Förvaring från VISKAN Solid.
GRAND Grip 100 i Premium White med runda spegeln LOOX 70 och väggskåpet VISKAN Solid 120.
GRAND Grip 100 i Black Oak med SLEEK tvättställsblandare och spegeln TOUCH 100. Förvaringskåpet är VISKAN Solid 120 i Black Oak.
< >

GRAND Grip

Elegant möbelserie med infälld grepplist

Möbelserie GRAND Grip har vi utrustat med ergonomiska grepplister som smyger in perfekt innanför lådfronterna och ger en elegant look. Får vi föreslå ett av våra vackra ekfanér – utskurna och handsydda för perfekt matchning. I alla sina utföranden är kommoderna i GRAND förseglade med ytbehandlingen TX Top Extreme vilket garanterar dig en säker investering i både form och funktion, och en livslängd om minst 15 år.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 140 cm

Alternativ

Tvättställ i porslin eller bänkskiva med infällt tvättställ i matt vitt eller antracitfärgat porslin

Utföranden

Vit Ek Svart NCS

Levla upp din GRAND

LEVEL är ett stilrent alternativ till kommoderna i GRAND med infällt tvättställ till ett handplockat sortiment bänkskivor i kvartskomposit. Välj mellan tre vackra utföranden som alla sätter sin unika prägel på både kommoden och badrummet. 

Lär känna LEVEL

Sin minimalistiska design får GRAND Grip tack vare greppet i matt svart, grå eller vitlackerad aluminium. Och med ett djup på hela 45 cm får du plats med allt – och lite till.

Se alla GRAND Grip

Design och kvalitet

Satsa på en nutida ikon i badrummet och få en möbel av mästerlig kvalitet och banbrytande design i minsta beståndsdel. GRAND Grip lockar med sina fina funktioner och smäckra lådfronter dig som vill skapa ett badrum med en känsla av modern exklusivitet. Med den extremt vattentåliga ytbehandlingen TX Top Extreme™ på utsidan och lådor från Grass Vionaro på insidan får du en möbel som andas kvalitet från insidan och ut.

Se alla GRAND Grip

Personalisera din GRAND

Kommoderna i GRAND har en hög utrustningsnivå redan från början men du ångrar dig inte om du adderar ett eller flera tillval för att sätta din egen prägel. Vad sägs om t.ex. belysning i och under kommoden?

Låt badrummet spegla din personlighet fullt ut – få dina badrumsmöbler lackerade i en färg som du själv väljer. Eller välj en av våra fem särskilt utvalda Accent-färger.

NCS

På INR arbetar vi bara med de bästa naturmaterialen och kompositen för att ge produkten en så lång livscykel som möjligt. Det kallar vi hållbart.

Våra material

Alla möbler kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och stötar.
Produkter

Den hårda och vattentåliga TX Top Extreme™-ytan kapslar in och skyddar. Ingår i priset på alla våra kommoder, spegelskåp och förvaringslösningar.

Top Extreme™

Komplettera med bottenventil Easy-Clean med vattenlås och gör veckostädningen till ett rent nöje. Bara lyft upp och skölj av.

Easy-Clean

#ICONICBYME

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har tittat på

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer

Planera

Digitala verktyg

Skapa ditt ikoniska badrum i Möbelverkstan och Duschverkstan. Ta med underlaget till din återförsäljare.

Se mer
Alla våra speglar och spegelskåp.

Serier

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer