A I R   U N L I M I T E D

Skapa din egen kommod med måttanpassad bänkskiva

Air Unlimited ger dig för första gången hos oss på INR möjligheten att skapa din helt egen möbel med måttanpassad bänkskiva. Med hjälp av Air digitala planeringsverktyg kombinerar du med utgångspunkt i serierna Air Solid eller Air Wood fria units i 40, 60 och 80 cm upp till 240 cm. Börja från vänster till höger och se din egen ikoniska badrumsmöbel växa fram. Ta med underlaget till en återförsäljare som hjälper dig att lägga din order.

Detaljer

Bredder

Kombinera fria units i 40, 60 och 80 cm upp till 240 cm med hjälp av vårt planeringsverktyg. För platsbyggd kommod i nisch, se broschyren längre ner på sidan.

Mått

Höjd: 350 mm
Djup: 450 mm

Färger och fanér

Vit Natural Oak Dark Oak Black Oak NCS

Air Wood Unlimited

Sinnebilden för småländsk hantverkstradition hittar du i Air Wood som med sin fingerskarvade innerlåda i massiv ek bakom hel front med ram erbjuder dig närmast gränslösa möjligheter inom personliga val. Kombinera fria units i 40, 60 och 80 cm efter eget tycke och smak upp till 240 cm eller välj en av designerns elva utvalda kombinationer.

Kom igång och skapa


Air Wood

 

Air Solid Unlimited

Minimalistiska Air Solid med sin touch av vardagsrumsmöbel ger en skön och luftig känsla till badrummet. Det vackert formgivna tvättstället med avsmalnad botten skapar ett vackert skuggspel mot bänkskivan i kvartskomposit som du kan beställa med eller utan hål för blandare. Kombinera fria units i 40, 60 och 80 cm efter eget tycke och smak upp till 240 cm eller välj en av designerns elva utvalda kombinationer.

Kom igång och skapa


Air Solid

 

Bra att veta

  • Kombinera fria units i 40, 60 och 80 cm bredd upp till 240 cm.
  • Välj bland tre tåliga och vackra bänkskivor i kvartskomposit.
  • Det runda tvättstället finns i matt vitt och matt svart porslin.
  • Välj om du vill ha din kommod med eller utan hål för blandare.
  • Kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™.
  • Leveranstiden på Air Unlimited är 6 arbetsveckor.

Platsbyggd kommod i nisch med Air Unlimited

Önskar du en Air Unlimited med måttanpassad bänkskiva för installation i nisch, behöver vi mer information från dig. Vänd dig till en återförsäljare för hjälp att skapa din order. Bänkskivan anpassas efter valfri längd upp till 2400 mm med eller utan hål för blandare. Passbitar i samma fanér eller färg som din kommod finns att beställa. Dessa skär din hantverkare enkelt till vid installation, för perfekt passform i din nisch.

Air Unlimited i nisch

Relaterade sidor

Badrumsmöbler

Air Solid

Flexibel design och luftig känsla med mängder av valmöjligheter. Skapa din egen ikoniska badrumsmöbel, i vitt eller NCS.

Se mer

Badrumsmöbler

Air Wood

Sinnebilden för småländsk hantverkstradition med fingerskarvade gavlar, dold innerlåda och fina tillval i tre exklusiva fanér.

Se mer

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer