Duschförvaring Box i Matte White.

Skötselråd för duschförvaring

Så tar du hand om din duschförvaring

Gör det till en daglig rutin att torka av din duschförvaring. Då får inte tvål- och kalkrester fäste så lätt och du slipper använda medel som inte är miljövänliga. Klicka här för en samlad vy över alla våra skötselråd i utskriftsvänligt format.

Skötsel av metall och akryl

Gör det till en daglig rutin att torka av din duschförvaring. Då får inte tvål- och kalkrester fäste så lätt och du slipper använda medel som inte är miljövänliga. Vid veckorengöring rekommenderar vi att du använder en mjuk svamp eller trasa tillsammans med mild tvållösning eller annat flytande, pH-neutralt rengöringsmedel. Skölj därefter med rent vatten och torka med en mjuk, torr trasa.

Mot smuts, kalk och avlagringar som fått fäste använd för ändamålet avsedda rengöringsmedel och läs anvisningarna noggrant. Även hushållsättika (max 12%) är effektiv mot kalkfläckar. Gnid in, låt verka, skölj av med rent vatten och torka torrt med en mjuk trasa eller frottéhandduk.

Undvik hårda skursvampar och rengöringsmedel med slipmedel eftersom de kan orsaka permanenta skador på ytans finish. Likaså, använd aldrig sura, klor- eller alkoholhaltiga rengöringsmedel som också kan ge fula fläckar och skador på ytan. Om du använder dessa i duschförvaringens närhet, se till att du skyddar den från stänk.

Relaterade sidor

Tillval möbler

Material

Vi arbetar endast med de bästa naturmaterialen och kompositen. För både din och miljöns skull.

Se mer
Air Solid med bänkskiva Raw Concrete.

Support

Skötselråd

Så tar du bäst hand om din dusch och badrumsinredning från INR.

 

Se mer
Air Wood i Dark Oak med tvättställsblandare Steel Voyage i Brushed Bronze.

Om INR

Garanti

Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig hela 15 års garanti på både dusch och möbler.

Se mer