duschväggar inr

Duschväggar

Duschväggar för stora och små badrum

Hos oss på INR hittar du marknadens bredaste sortiment av svensktillverkade högkvalitativa duschväggar. De flesta av våra duschväggar kan måttanpassas eller snedkapas efter dina önskemål – oftast utan extra kostnad. Du kan också välja att skapa något helt eget – hämtat ur din fantasi.

Duschserier

Filtrera på

Rensa filter

0 produkter visas

Duschväggar

Kampanj på duschpaket

Duschhörna Linc Angel eller Niagara med Pile och takdusch Mist i alla storlekar, finishar och varianter.

Se mer

Duschväggar

Skräddarsydda duschväggar

Allt om specialanpassade duschväggar och hur du skapar din egen unika duschlösning.

Se mer

Relaterade sidor

Duschvägg Edge i Stone.

Serier

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer

Om INR

Iconic Nordic Rooms

INR står för premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida – skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år. 

Se mer

Om INR

Kvalitet

Chefdesigner Kristian Olsson berätta om hur han och hans team resonerar kring just design och funktion kontra kvalitet.

Se mer

Om duschväggar från INR

Sedan starten 1988 har vi på INR tillverkat hundratusentals duschväggar för både privata hem, hotell och offentliga miljöer. Chansen att just du har tagit en skön dusch i en av våra duschväggar är med andra ord stor - utan att du kanske ens vet om det. Som den duschspecialist vi brukar kalla oss sätter vi stor ära i att kunna anpassa och forma våra duschväggar precis så som du vill ha dem - snedkapade för snedtak i badrummet eller mer urtag för till exempel vattenrör eller utskjutande partier. Och som regel ingår anpassningen i grundpriset.

När det gäller tillval så erbjuder våra duschväggar stora möjligheter. För de allra flesta av våra duschväggar kan du välja mellan flera olika glastyper samt finishar på beslag och väggprofiler. Och hittar du inte din favorit bland våra omkring 50 duschväggar på den här sidan så har du alla möjligheter att skapa din egen lösning helt utifrån din egen fantasi. Frågan som återstår är: Vilken av våra duschväggar väljer du?

Svensktillverkade duschväggar

Vi både designar, konstruerar och tillverkar våra duschväggar i vår fabrik i Malmö. Detta ger oss full kontroll över hela produktionskedjan och garanterar dig en produkt som uppfyller både dina och våra högt ställda krav på kvalitet. Det gör också att vi kan lämna 15 års garanti på våra duschväggar.

Vikbara duschväggar

En smart typ av duschväggar är de med gångjärn mitt på glaset som gör att du kan vika dem på mitten. Detta sparar värdefull yta i det lilla badrummet och är en snygg detalj. Du hittar du i duschserie LINC Flex.

Svarta duschväggar

Duschväggar med svarta detaljer har varit en trend bland duschväggar under flera år. Du hittar duschväggar med svarta gångjärn och profiler i duschserierna LINC och ARC.

Vad ska jag tänka på när jag väljer duschväggar?

Utgå från placeringen. Söker du en duschhörna, en nischlösning eller en duschkabin? Därefter ska du fundera över hur mycket utrymme du har till hands. Hur mycket plats har du att öppna och stänga dörrarna? Vill du kunna vika in dörrarna mot väggen när du duschat klart och därmed spara värdefull yta?

Vilka typer av duschväggar finns det?

Duschväggar brukar delas upp i fem varianter: duschhörnor, nischlösningar eller duschdörrar, fristående skämar, duschkabiner och lösningar för placering mitt på väggen. Förutsättningarna för varje typ är viktiga att utreda - var sitter golvbrunnen, hur mycket yta har du totalt sett, hur ser golvfallet ut? Om golvfallet brister bör du välja en duschkabin.

Vad är skillnaden mellan duschväggar och duschkabiner?

En duschkabin har ett kar med omslutande dörrar - oftast skjutdörrar - som håller vattner kvar i duschen. Duschväggar eller duschhörnor installeras direkt mot kaklet och förutsätter ett korrekt golvfall, golvbrunnens placering samt att tätskiktet är intakt.

Varför ska jag välja svensktillverkade duschväggar?

Svensktillverkade duschväggar kommer ofta med längre garanti och högre kvalitet än duschväggar från fjärran öster. Priset är oftast något högre men den långa hållbarheten väger upp det i längden. Önskar du en skräddarsydd duschlösning är det smidigast att beställa från en närproducerande tillverkare som har full kontroll över hela produktionskedjan.

Kan jag skräddarsy mina duschväggar?

Ja, de flesta av duschväggarna kan du anpassa på olika sätt. Kanske har du ett snedtak som glaset behöver anpassas efter. En annan vanlig anpassning är urtag för exempelvis vattenrör. Dessa duschväggar förutsätter en ritning som du godkänner före produktion. Vänd dig till en återförsäljare för snabb och smidig hjälp.

svart duschhörna

Svart duschhörna

Duschväggar till badrum

Duschväggar till badrum

Dusjvegger med ram

Duschväggar med ram

vikbara duschväggar

Vikbara duschväggar