Planlösningar badrum

Badrum på 4 kvadrat: 7 vanliga planlösningar

Att skapa ett snyggt och funktionellt badrum på 4 kvadrat eller mindre, är det ens möjligt? Det är det absolut. Förmodligen får du göra avkall på både jacuzzin och dubbelkommoden men med badrumsinredning och dusch med ovanligt smarta funktioner kan du få till ett badrum som är både njutningsfullt och funktionellt.

Låt oss ta en titt på 7 vanliga planlösningar för små badrum och se om de kan väcka din inspiration!

Planlösning #4

Standard Plus

En duschhörna med två raka dörrar och en 60 cm bred kommod är något av en standarduppsättning i det nordiska badrummet. En funktionell och tidlös lösning som det faktiskt finns mer att hämta ur. Med PILE till exempel får du integrerad förvaring i duschprofilen. Och med ett spegelskåp får du både extra förvaring och eluttag ovanför kommoden.

Mer om PILE

Planlösning #5

Duschhörna för litet badrum

Här hade en vanlig duschhörna (som i exempel 4) inte fungerat eftersom dörrarna hade tagit i inredningen. Välj istället en duschhörna med vikdörrar. Duschserien LINC Flex har flera varianter på vikbara duschhörnor för små badrum och kan kombineras med PILE för smart förvaring i väggprofilen.

LINC Flex

Planlösning #6

Badrum med smal nisch

Till den smala nischen rekommenderar vi en duschdörr från serien LINC Flex. Dörren viker sig på mitten när du drar i handtaget och gör det lätt att både komma i och ur duschen. Dessutom minimerar lösningarna i LINC Flex risken att du slår i inredningen intill. Finns ända ned till 580 mm i bredd.

LINC Flex

Planlösning #7

Badrum med snedtak

En duschlösning under snedtak ger en riktigt mysig plats att njuta av morgonduschen på, varesig om det är en nisch eller duschhörna. De allra flesta av våra duschlösningar går att anpassa för snedtak på olika sätt, ofta utan extra kostnad. 

Skräddarsydd dusch

Relaterade sidor

Kampanjer

Duschkampanj

Duschhörna med takdusch och integrerad duschförvaring. Gäller till och med 31 augusti 2023 hos alla svenska återförsäljare.

 

Se mer
Viskan Solid 50 i Forest (NCS S S 5005-G50Y) med spegel Slot. Duschhörna Linc Angel Flex.

Planera badrum

Guide: Små badrum

Våra 10 bästa tips för dig som ska planera och inreda små badrum.

Se mer

Planera badrum

Planera badrum

När du ska planera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat guider, tips och checklistor som vi tror att du kan att ha nytta och glädje av i din badrumsplanering. 

Se mer