kommoder med tvättställ

Kommoder med tvättställ

Svensktillverkade kommoder med tvättställ av högsta kvalitet i skandinavisk design och med ovanligt många smarta funktioner och tillval. Alla våra kommoder kommer med ytbehandlingen med TX Top Extreme™ som ger ett unikt skydd mot såväl fukt som det dagliga slitaget under minst 15 år.

Möbelserier

Rensa filter

0 produkter visas

Utforska våra möbelserier

Ta reda på vad våra möbelserier kan erbjuda dig vad gäller storlek, färg och tillval.

Möbelserier

Vad ska jag tänka på när jag väljer kommod?

Utgå från storleken på rummet och välj en så rymlig kommod som möjligt. Om ni är flera som samsas om utrymmet är en kommod med två hoar att föredra. Titta också på priset. Kvalitet kostar lite mer men det har du igen i slutändan. Svensktillverkade kommoder kommer oftast med lång garantitid - upp emot 15 år. Mer om garanti

Finns det kommoder i färg?

Ja. Du kan välja vilken kulör du vill på NCS-skalan. Din kommod lackeras med vald kulör både utvändigt och invändigt. Välj matchande förvaring i samma kulör. Alla kommoder förseglas med ytbehandlingen TX Top Extreme som skyddar mot fukt och stötar under minst 15 år. Mer om Accent / NCS

Kan jag skapa min egen kommod?

Ja. När du valt en kommod kan du anpassa den på olika sätt, lägga till spegel, blandare och förvaring. Öppna och stäng lådorna och lägga till härliga tillval som belysning och dolda eluttag.

Vad skiljer olika tillverkares kommoder åt?

Skillnaden sitter i både design, material, ursprung och funktion. Priset brukar vara en bra indikator. Likaså garantitiden. Svensktillverkade kommoder kommer med högre pris men också en längre garantitid vilket du har igen i slutändan. Tänk på att ditt badrum ska hålla i minst 10-15 år. Välj en svensktillverkad kommod så kan du lita på att den håller.

Svensktillverkade kommoder

INR står för svensktillverkade kommoder i skandinavisk design som skapar förutsättningar för ett njutningsfullt och personligt badrum på ditt sätt. Väljer du en av våra kommoder får du en möbel med högsta kvalitet gällande design, innovation och funktion både utvändigt och invändigt. De flesta av våra kommoder kommer med en hög utrustningsnivå som standard. Vill du så lägger du till häftiga och praktiska tillval.

Alla kommoder från INR levereras färdigmonterade, är utrustade med den unika ytbehandlingen TX Top Extreme, har mjukstängande lådor från Grass och kommer med 15 års garanti. Beroende på serie väljer du mellan kommoder med stilrena tvättställ i slitstarkt porslin eller Stenkomposit. Filtrera bland våra kommoder på serie, storlek och färg och du har kommit ett stort steg närmare en kommod som passar både dig och ditt badrum. Vilken av våra kommoder väljer du?