Hurra! Du får 25% på dusch och badrumsmöbler när vi fyller 30!

I år fyller vi 30 och det ska firas! Under hösten erbjuder vi dig ett par av våra absoluta favoritprodukter till hela 25% rabatt! Kampanjen gäller hos alla våra svenska återförsäljare till och med den 31 januari 2019.

Hitta en butik nära dig

Gäller premiumduschhörnorna LINC Angel/Niagara i Klarglas med/utan takduschen MIST (Mora Technology Inside) och/eller integrerade duschförvaringen PILE. På bilden LINC Angel med MIST och PILE - en duschlösning som håller år efter år.

Gäller välutrustade kommoden IKON 60 i vitt tillsammans med spegelskåp 60 med ovanbelysning som har många fina finesser bakom luckorna til exempel mjukstängning, eluttag och prylhållarmagnet.

Gäller premiumduschhörnorna LINC Niagara/Angel i alla glas och storlekar (dock ej Timeless och måttanpassade glas). På bilden LINC Niagara i Klarglas 90x90 med vita profiler och grepp - ett ständigt lika populärt val bland våra kunder.

Skapa ditt kampanjbadrum i Badrumsstudion

För att hjälpa dig på traven har vi satt ihop ett färdigt inredningspaket med LINC Angel, IKON 60 med spegelskåp samt takduschen MIST - som du alltså får till 25% rabatt! Om du föredrar den rundade duschhörnan LINC Niagara, klicka här.

När du är färdig tar du med dig underlaget till en butik som hjälper dig vidare. Enkelt!

Öppna badrummet

7000kr rabatt på inredningen och duschen i bilden

Ordinarie pris: 28 350 kr
Kampanjpris: 21 263 kr
Tvättställsblandare och väggskåp ej inkluderat.

Öppna i Badrumsstudion

mer inspiration

Iconic Dots

Takduschar

I ett unikt samarbete med Mora presenterar vi takduschen MIST – ett resultat av nordisk design och nordisk ingenjörskonst.

Läs mer

Konsument

Outlet

Fynda INR originalinredning, duschväggar och blandare till 40% i vår outlet.

Läs mer

Köpställen

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer