Iconic Nordic Rooms

Iconic Nordic Rooms är skapat av människorna bakom Aspen badrumsmöbler och INR duschväggar. Nya INR erbjuder badrumsinredning med mer plats för personlig stil

Duschkabin

En duschkabin är den mest traditionella duschlösningen som finns. Du duschar omsluten av väggar och dörrar i ett kar som minimerar risken för läckage. Detta är därmed den ultimata lösningen för badrum med bristande golvfall eller i utrymmen som inte klarar av större mängder fukt. I vår kabinserie BRIC har vi flera vackra lösningar - alla svensktillverkade.

Duscha tryggt i duschkabin

Den stora fördelen med duschkabin är att karet fångar upp det strömmande vattnet vilket är viktigt i badrum där golvfallet inte är tillräckligt stort. Det minskar risken för fuktproblem, även om duschkabinen monteras mitt i badrummet. En annan fördel med duschkabin är att de effektivt döljer bakomliggande rör genom sina frostade bakväggar. 

Se alla våra duschkabiner

Välj mellan grepp och handtag - vad som passar dig bäst.

Mer inspiration

Support & tips

Guide: Välj rätt duschvägg

Duschvägg i nisch, duschhörna eller kabin? Låt vår duschväljarguide hjälpa dig i ditt val!

Läs mer

Dusch

Duschkabiner

BRIC ger extra frihet när du ska välja duschkabin. Fyra duschkabiner med flera alternativ för måttanpassning på höjden och glastyper.

Läs mer

Support & tips

Badrumsplanering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer