Duschkabin

Välj rätt Duschkabin

En duschkabin är den mest traditionella duschlösningen som finns. Du duschar omsluten av väggar och dörrar i ett kar som minimerar risken för läckage. Detta är därmed den ultimata lösningen för badrum med bristande golvfall eller i utrymmen som inte klarar av större mängder fukt. I vår kabinserie BRIC har vi flera vackra lösningar - alla svensktillverkade.

Se alla våra duschkabiner

Duscha tryggt i duschkabin

Den stora fördelen med duschkabin är att karet fångar upp det strömmande vattnet vilket är viktigt i badrum där golvfallet inte är tillräckligt stort. Det minskar risken för fuktproblem, även om duschkabinen monteras mitt i badrummet. En annan fördel med duschkabin är att de effektivt döljer bakomliggande rör genom sina frostade bakväggar. 

Se alla våra duschkabiner

En duschkabin passar utmärkt i badrum där golvfallet är otillräckligt. Eller helt enkelt därför att du gillar den ombonade känslan.
Fler alternativ

Välj mellan grepp och handtag - vad som passar dig bäst.

andra har också tittat på

Support & tips

Guide: Så väljer du rätt duschvägg

Duschvägg i nisch, duschhörna eller kabin? Låt vår duschväljarguide hjälpa dig i ditt val!

Läs mer

Dusch

Duschkabiner

BRIC ger extra frihet när du ska välja duschkabin. Bland våra fyra modeller finns alternativ för måttanpassning på höjden, skjutdörr eller pivot-öppning samt flera glastyper att välja bland.

Läs mer

Support & tips

Badrumsplanering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer