DUSCHHÖRNOR

Våra duschhörnor

Duschhörnor passar i både små och stora badrum och finns med både en och två dörrar eller med öppet avslut. Vilken du väljer beror förstås på ditt personliga tycke och smak – och på önskad funktionalitet! Här ser du ett urval av våra duschhörnor i fem designserier. Våra duschhörnor finns i både standardmått och måttanpassat utförande – samtliga tillverkade i Sverige med högsta kvalitet, lång hållbarhet och med omtanke om miljön.

Se alla våra duschhörnor 

duschhörnor i FEM designSERIER

LINC DUSCHHÖRNOR

Svanenmärkta duschhörnor med patenterat lyftgångjärn fördelat på 15 modeller och i det närmaste oändliga valmöjligheter. Kan limmas upp.

LINC Duschhörnor

SYNC DUSCHHÖRNOR

Duschserie med vikbara duschhörnor med profil och det unika SYNC-gångjärnet. SYNC är en serie duschhörnor för små badrum. Kan limmas upp.

SYNC Duschhörnor

duschhörnor med olika funktion och design. Vilken passar ditt badrum bäst?

Våra duschhörnor finns i många vackra och funktionella varianter och ofta är faktiskt duschhörnan det optimala valet av duschlösning för det lilla badrummet. I vår Svanenmärkta duschserie LINC finns duschhörnor som kan vikas in mot väggen när duschen inte används, tack vare det patenterade lyftångjärnet. På så sätt sparar du värdefull golvyta. I LINC återfinns också Sveriges mest köpta duschhörna - LINC Niagara.

För den riktigt lilla badrummet rekommenderar vi en vikbar duschhörna ur duschserie SYNC. Tryck på dörrarna för att vika dem på mitten, och stig in!

Duschörnor kan ha duschlister nedtill eller vara helt utan. Duschhörnorna i ARC saknar lister vilket är ett estetiskt val men som ställer högre krav på att golvfallet är tillräckligt. Om du vill vara säker på en stänkfri lösning kan du istället titta på våra duschhörnor i TRAC som har en skena längs med väggen och golvet som håller vattnet på plats. Praktiskt och snyggt!

EPIC heter vår lyxigaste duschserie med duschhörnor med 10 mm glas och innovativa pivotbeslag. Välj en EPIC-lösning om du är ute efter något verkligt episkt i duschväg!

 

Våra duschväggar

ARC DUSCHHÖRNOR

ARC-serien rymmer inte mindre än 16 minimalistiska och måttanpassade duschhörnor med maximal flexibilitet. Välj mellan många olika glasfärger och beslag i krom, matt svart eller trendig mässing!

ARC Duschhörnor

TRAC DUSCHHÖRNOR

TRAC är en estetisk duschserie med tre duschhörnor med stilren skena längs väggen och golvet som minimsterar stänk. Välj mellan eller två dörrar eller med öppet avslut som på bilden.

TRAC Duschhörnor

EPIC DUSCHHÖRNOR

Vår lyxigaste duschserie heter EPIC och har 10 mm glas och innovativa pivotbeslag. Välj mellan tre vackra modeller.

EPIC Duschhörnor

LINC Niagara – Sveriges mest köpta duschhörna

andra har också tittat på

Support & tips

Guide: Så väljer du rätt duschvägg

Duschvägg i nisch, duschhörna eller kabin? Låt vår duschväljarguide hjälpa dig i ditt val!

Läs mer

Dusch

Duschväggar

Skapa en unik dusch anpassad till ditt badrum eller välj en ur vårt sortiment.

Läs mer

Support & tips

Badrumsplanering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer