Iconic Nordic Rooms

Iconic Nordic Rooms är skapat av människorna bakom Aspen badrumsmöbler och INR duschväggar. Nya INR erbjuder badrumsinredning med mer plats för personlig stil

Duschhörnor

Att placera duschen i ett av badrummets hörn är ett sätt att både optimera duschytan och skapa en härlig duschplats. Vilken duschhörna som passar just ditt badrum bäst beror både på din personliga smak och badrummets förutsättningar vad gäller till exempel golvfall. Bläddra nedåt för ett par exempel på våra mest populära duschhörnor i våra fem serier - samtliga svensktillverkade och med 15 års garanti.

Välj serie

Många fördelar med duschhörnor

Duschhörnor är i grunden en enklare version av den traditionella duschkabinen fast utan karet. Du står alltså direkt på golvet när du duschar. Duschhörnor kan vara med eller utan tätningslister nedtill och där två dörrar möts. Om badrummet är litet är dörrar som kan vikas både inåt och utåt ett plus (se LINC) eller varför inte en en duschhörna med smarta vikdörrar ur vår serie SYNC. Dessa dörrar gör det lättare att gå i och ur samtidigt som duschhörnan tar lite golvyta i anspråk när den inte används. Duschhörnor är alltså det ideala valet för små badrum. En annan fördel med duschhörnor är att de är mycket enkla att rengöra och att listerna kan bytas vid behov.

Se alla våra duschväggar

Tänk på golvfallet!

För att få en funktionell duschlösning är det viktigt att golvet har rätt lutning så att vattnet rinner mot golvbrunnen och inte sprider sig i badrummet. Även väggarna bakom duschen behöver vara väl utformade för att tåla fukt och monteringen av duschhörnan måste ske på ett korrekt sätt.

Se vår checklista vid renovering

Designa din egen duschhörna

LINC Niagara och Angel är svenska folkets mest köpta duschhörnor. Designa din egen favorit!

Se mer

Mer inspiration

Support & tips

Guide: Välj rätt duschvägg

Duschvägg i nisch, duschhörna eller kabin? Låt vår duschväljarguide hjälpa dig i ditt val!

Läs mer

Dusch

Duschväggar

Skapa en unik dusch anpassad till ditt badrum eller välj en ur vårt befintliga breda sortiment av svensktillverkade duschväggar.

Läs mer

Support & tips

Badrumsplanering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer