Iconic Nordic Rooms

Iconic Nordic Rooms är skapat av människorna bakom Aspen badrumsmöbler och INR duschväggar. Nya INR erbjuder badrumsinredning med mer plats för personlig stil

Tips för små badrum

Att inreda små badrum kräver ofta extra planering och tankearbete - framför allt om du vill att rummet ska ge den där efterlängtade avkopplingen. En mängd frågor väcks när du börjar söka inspiration: Hur ska du få plats med allt? Vilka möbler ska du välja? Här är ett par tips på hur du utnyttjar utrymmet i små badrum maximalt.

Smart förvaring är A och O

Ett mindre badrum ställer högre krav på förvaring så välj kommod och skåp med omsorg. Även en mindre möbel kan överraska med gott om förvaringsutrymme när du öppnar lådorna. Och glöm för den skull inte bort spegelskåpen med smart förvaring bakom. 

Utforska våra badrumsmöbler

Vitt på vitt ger oväntat djup. En smart och snygg detalj är handdukshängaren på kommodens sida.

Med fack och lådor bakom spegeln sparar du värdefull väggyta i badrummet.

Färg och material

Ljust förstorar, mörkt förminskar. En sanning som gäller även i badrummet. Genom att välja ljusa färger och material på dina möbler och väggar samt golv kan du får badrummet att kännas större än det faktiskt är. På duschväggen är klart glas att föredra framför frostade eller färgade glas.

Välj dusch framför badkar

I små badrum är det naturligt att badkaret får lämna plats åt duschväggen och här har du alla möjligheter att skapa en duschplats som är både estetiskt tilltalande och platsbesparande. Snedtak, rör och utskjutande väggpartier kan ställa till det i planeringen men med en duschvägg från INR skapar du enkelt en duschplats av det krångliga utrymmet. Vi skräddarsyr de allra flesta av våra duschmodeller för varje givet utrymme. Ofta räcker det med en enkel handskiss för att en av våra återförsäljare ska kunna göra verklighet av dina duschdrömmar.

Se våra duschväggar

Tänk vertikalt

När golv- och väggyta är begränsad i sidled - bygg på höjden! Välj någon av våra vertikala handdukstorkar. De både sparar plats och torkar den hängande handdukstorken mest effektivt.

Se våra handdukstorkar

Lägg till i Moodboard

BOW ger både värme och ett subtilt nedåtriktat ljus.

Lägg till i Moodboard

I påslaget läge ger BOW både värme och ett subtilt nedåtriktad ledljus.

Mer inspiration

Support & tips

Guide: Välj rätt duschvägg

Duschvägg i nisch, duschhörna eller kabin? Låt vår duschväljarguide hjälpa dig i ditt val!

Läs mer

Support & tips

Badrumsplanering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer

Produkter

Badrumsmöbler

Bekanta dig med våra smarta och innovativa badrumsmöbler för hemmets viktigaste rum.

Läs mer