Iconic Nordic Rooms

Iconic Nordic Rooms är skapat av människorna bakom Aspen badrumsmöbler och INR duschväggar. Nya INR erbjuder badrumsinredning med mer plats för personlig stil

Inreda ett litet badrum

Att inreda ett litet badrum är ett roligt projekt men samtidigt klurigt eftersom många idag satsar på att inreda sina små badrum så att de fyller inte bara sitt mest uppenbara syfte utan även ger den där efterlängtade avkopplingen och njutningen till det inre. Det vanligaste bekymret man ställs inför är nog hur man ska lyckas planera och inreda så att allt ska få plats; kommod, spegel, duschvägg och förvaring. För att inte tala om alla de personliga pinalerna; fönen, handdukarna och ja, toalettrullarna. Här följer ett par tips på hur du kan planera och utnyttja utrymmet i ett litet badrum maximalt. 

Badrumsinredning för litet badrum

I vårt breda sortiment har vi flera smala kommoder som passar bra i ett litet badrum. LYSAN är vår nättaste möbel som med sina 40 cm och 55 cm överraskar när det gäller förvaring bakom luckan eller i lådan. Serierna GRAND, IKON, NORM och AIR finns från 60 cm och uppåt.

Till kommoder och tvättställ

SMart förvaring

Ta god tid på dig och utforska möjligheterna för smart förvaring. Ett spegelskåp med möjlighet att ladda eltandborsten bakom luckorna är en smart detalj som hjälper till att hålla det städade intrycket som är så viktigt i ett litet badrum. En annan smart lösning är spegelskåpet med gott om förvaring bakom helkroppsspegeln. Att bygga på höjden är ett ytterligare knep när du har ont om golvyta. Kombinera väggskåp i olika bredder och höjder för bästa resultat.

Mer om våra badrumsskåp

Dusch med vikdörrar

I vårt duschsortiment har vi många modeller som passar bra i det trånga utrymmet. Vikdörrarna i serie SYNC är några. Eftersom dörrarna viker sig på mitten kan du utan svårigheter placera modellerna alldeles intill övrig inredning. SYNC rymmer flera modeller för placering i både nisch och hörna. 

Utforska SYNC

Mer inspiration

Produkter

Badrumsmöbler

Bekanta dig med våra smarta och innovativa badrumsmöbler för hemmets viktigaste rum.

Läs mer

Support & tips

Guide: Välj rätt duschvägg

Duschvägg i nisch, duschhörna eller kabin? Låt vår duschväljarguide hjälpa dig i ditt val!

Läs mer

Produkter

Dusch

För en njutningsfull stund i duschen; duschväggar, handdukstorkar, duschblandare och förvaring.

Läs mer