litet badrum

Litet badrum

Tips när du ska inreda ett litet badrum

Att inreda ett litet badrum är ett roligt projekt men ofta också knepigt eftersom badrummet helt ska uppfylla både sitt mest basal syfte och ge den där efterlängtade avkopplingen och njutningen till det inre. Det vanligaste bekymret är nog hur man ska lyckas inreda så att allt ska få plats. Här följer tips på ett par av våra produkter  som passar bra i ett litet badrum . Se också 5 tips för små badrum

Kommoder för litet badrum

I vårt breda sortiment har vi flera smala kommoder som passar bra i ett litet badrum. LYSAN är vår nättaste möbel som med sina 40 cm och 55 cm överraskar när det gäller förvaring bakom luckan eller i lådan. Serierna GRAND, IKON, NORM och AIR finns från 60 cm och uppåt.

Se våra minsta kommoder

Fler alternativ

Duschvägg med vikdörrar

I vårt duschsortiment har vi många modeller som passar bra i det trånga utrymmet. Vikdörrarna i serie SYNC är några. Eftersom dörrarna viker sig på mitten kan du utan svårigheter placera modellerna alldeles intill övrig inredning. SYNC rymmer flera modeller för placering i både nisch och hörna. 

SYNC vikdörrar

SMart förvaring

Ta god tid på dig och utforska möjligheterna för smart förvaring. Ett spegelskåp med möjlighet att ladda eltandborsten bakom luckorna är en smart detalj som hjälper till att hålla det städade intrycket som är så viktigt i ett litet badrum. En annan smart lösning är spegelskåpet med gott om förvaring bakom helkroppsspegeln. Att bygga på höjden är ett ytterligare knep när du har ont om golvyta. Kombinera väggskåp i olika bredder och höjder för bästa resultat.

Mer om våra badrumsskåp

Bakom spegeldörren till detta skåp döljer sig massor av förvaring, både i själva skåpet och i dörrens insida. Komplettera gärna med belysning av LED.
Fler alternativ

andra har också tittat på

Support & tips

Badrumsplanering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer

Support & tips

Guide: Välj rätt duschvägg

Duschvägg i nisch, duschhörna eller kabin? Låt vår duschväljarguide hjälpa dig i ditt val!

Läs mer

Badrumsmöbler

Kommoder och tvättställ

Kommoden styr både stilen på badrummet och dina rutiner framför spegeln. Välj mellan åtta serier i flera bredder.

Läs mer