Iconic Nordic Rooms

Iconic Nordic Rooms är skapat av människorna bakom Aspen badrumsmöbler och INR duschväggar. Nya INR erbjuder badrumsinredning med mer plats för personlig stil

Dusch vid fönster

Vid renovering av ett befintligt badrum är det vanligt att ställas inför dilemmat med ett fönster som är placerat så pass nära hörnet att man frågar sig om det över huvud taget är möjligt att tänka in en duschvägg i rummet. Kanske har det tidigare stått ett badkar under fönstret som du nu vill ersätta med en snygg och praktisk duschlösning. Låt oss hjälpa dig att komma vidare!

Lägg till i Moodboard

LINC Monument

Kan placeras alldeles intill hörnet och ge en rymlig duschyta samtidigt som den skyddar fönstret från fukt. 

Utforska Monument

Lägg till i Moodboard

Dörrarna viker du in mot hörnet när duschen inte används. Sparar värdfull yta!

En monumental lösning

LINC Monument är en vacker lösning vars väggprofiler kan placeras alldeles intill hörnet och som på så sätt ge dig en mycket rymlig duschyta samtidigt som du skyddar badrumsfönstret från fukt. Modellen har blivit något av en favorit vid just den här typen av svårplanerade badrum. Monument är svensktillverkad i 6 mm härdat säkerhetsglas, Svanenmärkt och har 15 års garanti. Konstruktionen tillåter att du viker in dörrarna helt mot väggen och på så sätt sparar värdefullt utrymma i rummet när duschen inte används. 

Mer inspiration

Dusch

Duschväggar

Skapa en unik dusch anpassad till ditt badrum eller välj en ur vårt befintliga breda sortiment av svensktillverkade duschväggar.

Läs mer

Support & tips

Badrumsplanering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer

Support & tips

Guide: Välj rätt duschvägg

Duschvägg i nisch, duschhörna eller kabin? Låt vår duschväljarguide hjälpa dig i ditt val!

Läs mer