LYSAN spegelskåp 55

Vårt minsta spegelskåp i 55 cm bredd med LED-armatur och många smarta features och tillval. Eluttag, överbelysning, prylhållarmagnet, mjukstängande luckor med frostad grepplist samt strömbrytare och speglar på insida luckor ingår. Underbelysning finns som tillval.

Svensktillverkad
10 års garanti
Färdigmonterad

Ingår alltid

Dokument & Bilder

2/5

En smart förvaringsfunktion för nagelsax, nagelklippare och pincett. Prylarna som annars så lätt försvinner får sin självklara plats här.

Ladda ner högupplösta bilder

3/5

Till alla våra underskåp kan du välja till ett praktiskt eluttag (230V) i den övre lådan, och alla spegelskåp har eluttag som standard. Här kan hårfönen eller rakapparaten alltid vara inkopplad, eller eltandborsten laddas utan att vara synlig.

Ladda ner högupplösta bilder

4/5

Den blanka belysningsarmaturen har ett minimalistiskt utseende. Ljuset sprids jämnt och vackert tack vare den senaste generationens LED-teknik. Självklart är armaturen säkerhetsklassad med IP44.

Ladda ner högupplösta bilder

5/5

Möbler i svartlackad ek ger ett naturligt och samtidigt modernt intryck. På både skåpsstommar och fronter syns ekstrukturen genom lacken, vilket förstärker möbelkänslan.

Ladda ner högupplösta bilder

< >