TIDAN Kommod 90

med lådor

Underskåp med en fackindelad låda och en handdukslåda. Tvättställ ingår.

Svensktillverkad
10 års garanti
Färdigmonterad

Ingår alltid

Dokument & Bilder

3/9

TIDAN har vackra former, bra belysning och rymlig förvaring. Porslinstvättställets plana avställningsytor är lättstädade och praktiska. Spegelskåpets effektiva lysrörsbelysning är placerad bakom spegelluckorna, och tack vare frostglaset i luckornas överkant sprids ljuset i hela badrummet även när spegelluckorna är stängda.

Ladda ner högupplösta bilder

4/9

TIDANs samtliga lådor är fullt utdragbara och mjukstängande. Du kan välja mellan tre olika färger och träslag: vit, ek och svart ek. Välj den inredning som passar dig, din stil och ditt badrum allra bäst. Alla möbler från Aspen levereras helt färdigmonterade och har tio års garanti.

Ladda ner högupplösta bilder

7/9

Porslin är det hårdaste och mest slitstarka material ett tvättställ kan bestå av. Viskans porslinstvättställ har plana avställningsytor och är mycket lättstädade tack vare att ytan är glaserad och tål alla rengöringsmedel.

Ladda ner högupplösta bilder

8/9

Till alla våra underskåp kan du välja till ett praktiskt eluttag (230V) i den övre lådan, och alla spegelskåp har eluttag som standard. Här kan hårfönen eller rakapparaten alltid vara inkopplad, eller eltandborsten laddas utan att vara synlig.

Ladda ner högupplösta bilder

9/9

Med en ljusslinga i LED under underskåpet får du både stämningsljus och praktiskt ledljus. Eftersom belysningen är av LED-typ blir elförbrukningen ytterst liten och den kan vara tänd dygnet runt.

Ladda ner högupplösta bilder

< >