GRAND Kommod 140

fals, 4-delad front med urtag för infrästa grepp

En 140 cm bred kommod av högsta kvalitet och med infrästa grepp i flera färger och finishar. Mer förvaring än vad GRAND 140 ger dig är knappast möjligt tack vare höjd och djup på hela 60 respektive 45 cm. Det perfekta valet för er som samsas om utrymmet på morgonkvisten eftersom de dubbla hoarna i porslinstvättstället samt de fyra lådorna gör att ni aldrig behöver trängas. I de mjukstängande och fullt utdragbara, falsade lådorna följer antiglidmattor, fyra flyttbara lådinsatser i grålackerad ek med som standard samt eluttag i den övre lådan. Din personliga prägel sätter du när du väljer färg och invändiga tillvalspaket. GRAND finns i vit, ekfanér och svart ekfanér samt i valfri NCS för dig som vill ha en verkligt personlig möbel. Plussa på med Ljus- och Ljudpaket för LED-belysning i och under kommoden samt integrerade Bluetooth-högtalare som du styr via mobilen. GRAND levereras färdigmonterad med all teknik på plats.

Svensktillverkad
10 års garanti
Färdigmonterad

Ingår alltid

Dokument & Bilder

1/7

A140 GRAND Underskåp i Ek med Grepp och tvättställ i porslin. A140 Spegelskåp med infälld ovanbelysning.

Ladda ner högupplösta bilder

2/7

Det är i detaljerna som allt avgörs. Här ser du några av våra knoppar, handtag och grepp, som hjälper dig att sätta din egen prägel på ditt badrum.

Ladda ner högupplösta bilder

3/7

Med flyttbara lådor skapar du själv just den kombinationen av förvaring som du vill ha i underskåpets övre låda.

Ladda ner högupplösta bilder

4/7

GRAND kan du få i valfri kulör på NCS-skalan vilket ger dig ungefär tio miljoner att välja mellan.

Ladda ner högupplösta bilder

5/7

Med vårt nya infrästa grepp kan du enkelt sätta din egen prägel på möbelns lådor. Välj mellan krom, mässing, vitt eller svart.

Ladda ner högupplösta bilder

6/7

LED-belysning som finns som tillval till lådorna i GRAND. Den tänds när lådan öppnas och gör det lättare för dig att hitta rätt.

Ladda ner högupplösta bilder

7/7

GRANDs falsade kanter förstärker möbelns nätta intryck. Fronten är delvis infälld i skåpsstommen och den synliga kanten är bara 10 mm.

Ladda ner högupplösta bilder

< >