GRAND Kommod 140

fals, 4-delad front med ramspegel

En mycket rymlig kommod i 140 cm bredd med fyra fullt utdragbara och mjukstängande, falsade lådor med ramspegel vilket ger ett vackert och lantligt intryck. Tack vare de dubbla hoarna i porslinstvättstället behöver ni aldrig bråka om vem som ska få göra sig i ordning först, och i de mjukstängande och fullt utdragbara, falsade lådorna följer antiglidmattor, fyra flyttbara lådinsatser i grålackerad ek med som standard samt eluttag i den övre lådan. Din personliga prägel sätter du när du väljer färg och invändiga tillvalspaket. GRAND finns i vit och i valfri NCS för dig som vill ha en verkligt personligmöbel. Plussa på med Ljus- och Ljudpaket för LED-belysning i och under kommoden samt integrerade Bluetooth-högtalare som du styr via mobilen. GRAND levereras färdigmonterad med all teknik på plats.

Svensktillverkad
10 års garanti
Färdigmonterad

Ingår alltid

Dokument & Bilder

1/6

Det är i detaljerna som allt avgörs. Här ser du några av våra knoppar, handtag och grepp, som hjälper dig att sätta din egen prägel på ditt badrum.

Ladda ner högupplösta bilder

2/6

Med flyttbara lådor skapar du själv just den kombinationen av förvaring som du vill ha i underskåpets övre låda.

Ladda ner högupplösta bilder

3/6

GRAND kan du få i valfri kulör på NCS-skalan vilket ger dig ungefär tio miljoner att välja mellan.

Ladda ner högupplösta bilder

4/6

LED-belysning som finns som tillval till lådorna i GRAND. Den tänds när lådan öppnas och gör det lättare för dig att hitta rätt.

Ladda ner högupplösta bilder

5/6

GRANDs falsade kanter förstärker möbelns nätta intryck. Fronten är delvis infälld i skåpsstommen och den synliga kanten är bara 10 mm.

Ladda ner högupplösta bilder

6/6

Till alla bredder i GRAND kan du välja om du vill ha vitt eller svart porslin.

Ladda ner högupplösta bilder

< >