GRAND Kommod 120

fals, delad front

En mycket vacker kommod med generös förvaring tack vare kommodens höjd och djup på 60 respektive 45 cm. Lådorna är fullt utdragbara och skönt mjukstängande vilket ger en gedigen kvalitetskänsla som håller under många år framöver. GRAND är välutrustad som standard med antiglidmattor, fyra flyttbara lådinsatser i grålackerad ek, tandborsthållare samt eluttag i övre låda. Plussa gärna på med våra populära tillvalspaket Ljus- och Ljudpaket för LED-belysning i lådorna och under kommoden samt trådlösa Bluetooth-högtalare som du styr med din mobil. Utvändigt kan du få kommoden i vilken färg du vill eller välj vit eller ett av våra vackra ekfanér. Matcha med knoppar och grepp i stilren finish eller välj pushöppning för en minimalistisk look. GRAND levereras färdigmonterad med alla fronter och teknik på plats.

Svensktillverkad
10 års garanti
Färdigmonterad

Ingår alltid

Dokument & Bilder

1/8

A120 GRAND Underskåp i Vit högblank med grepplist och tvättställ i porslin. A120 Spegel med infälld ovanbelysning. Högskåp 40.

Ladda ner högupplösta bilder

2/8

Det är i detaljerna som allt avgörs. Här ser du några av våra knoppar, handtag och grepp, som hjälper dig att sätta din egen prägel på ditt badrum.

Ladda ner högupplösta bilder

3/8

Årets färg 2018 på badrumsinredning heter NCS 6030-B10G – här på en GRAND Kommod 120 med beslag i mässing.

Ladda ner högupplösta bilder

4/8

Med flyttbara lådor skapar du själv just den kombinationen av förvaring som du vill ha i underskåpets övre låda.

Ladda ner högupplösta bilder

5/8

GRAND kan du få i valfri kulör på NCS-skalan vilket ger dig ungefär tio miljoner att välja mellan.

Ladda ner högupplösta bilder

6/8

LED-belysning som finns som tillval till lådorna i GRAND. Den tänds när lådan öppnas och gör det lättare för dig att hitta rätt.

Ladda ner högupplösta bilder

7/8

GRANDs falsade kanter förstärker möbelns nätta intryck. Fronten är delvis infälld i skåpsstommen och den synliga kanten är bara 10 mm.

Ladda ner högupplösta bilder

8/8

Till alla bredder i GRAND kan du välja om du vill ha vitt eller svart porslin.

Ladda ner högupplösta bilder

< >