GRAND Kommod 100

fals, delad front med urtag för infrästa grepp

En mycket vacker kommod med generös förvaring tack vare kommodens höjd och djup på 60 respektive 45 cm. Lådorna är fullt utdragbara och skönt mjukstängande vilket ger en gedigen kvalitetskänsla som håller under många år framöver. GRAND är välutrustad som standard med antiglidmattor, fyra flyttbara lådinsatser i grålackerad ek, tandborsthållare samt eluttag i övre låda. Plussa gärna på med våra populära tillvalspaket Ljus- och Ljudpaket för LED-belysning i lådorna och under kommoden samt trådlösa Bluetooth-högtalare som du styr med din mobil. Utvändigt kan du få kommoden i vilken färg du vill, i vitt eller i något av våra vackra ekfanér med infrästa grepp i flera färger och utföranden. GRAND levereras färdigmonterad med alla fronter och teknik på plats.

Svensktillverkad
10 års garanti
Färdigmonterad

Ingår alltid

Dokument & Bilder

1/9

A100 GRAND Underskåp med Grepp och tvättställ i porslin. A100 Spegel med reglerbar sidobelysning. Spegelförvaring enkel i NCS. Väggskåp 30x40 i NCS.

Ladda ner högupplösta bilder

2/9

A100 GRAND underskåp i vitt. Tvättställ i äkta porslin. Lådorna är mjukstängande och fullt utdragbara.

Ladda ner högupplösta bilder

3/9

A100 GRAND underskåp i vitt med tvättställ i äkta porslin. Eluttag, lådinsatser, iläggsmattor och tandborstinsats ingår.

Ladda ner högupplösta bilder

4/9

Det är i detaljerna som allt avgörs. Här ser du några av våra knoppar, handtag och grepp, som hjälper dig att sätta din egen prägel på ditt badrum.

Ladda ner högupplösta bilder

5/9

Med flyttbara lådor skapar du själv just den kombinationen av förvaring som du vill ha i underskåpets övre låda.

Ladda ner högupplösta bilder

7/9

GRAND kan du få i valfri kulör på NCS-skalan vilket ger dig ungefär tio miljoner att välja mellan.

Ladda ner högupplösta bilder

8/9

Med vårt nya infrästa grepp kan du enkelt sätta din egen prägel på möbelns lådor. Välj mellan krom, mässing, vitt eller svart.

Ladda ner högupplösta bilder

9/9

LED-belysning som finns som tillval till lådorna i GRAND. Den tänds när lådan öppnas och gör det lättare för dig att hitta rätt.

Ladda ner högupplösta bilder

< >