LINC Niagara

Standardmått

Niagara är Sveriges förmodligen mest älskade duschhörna med den säregna förmågan att anpassa sig efter de flesta utrymmen. Dörrarna kan vikas in mot väggen, och om du beställer olika mått på respektive dörr kan de monteras antingen till vänster eller höger, eller asymmetriskt. Det gör det möjligt för dig att installera exempelvis en dusch som är 90 x 90 cm, trots att du kanske har ett fönster bara 60 cm från själva hörnet. I Duschverkstan kan du prova dig fram till en lösning som passar i just ditt badrum. Niagara finns i totalt 318 olika kombinationsmöjligheter och även i en variant med lägre höjd. Hur vill du ha din? Just nu på kampanj tillsammans med takduschen MIST och/eller duschförvaringen PILE. Läs mer på www.inr.se/kampanjer

CE-märkt
Svensktillverkad
Svanenmärkt
15 års garanti
6 mm glas
Borrfri montering möjlig

Ingår alltid

Dokument & Bilder

3/10

Duschhörnan LINC Niagara i klarglas med LINE Handdukstork.

Ladda ner högupplösta bilder

5/10

LINC Niagara i frostat glas med mattborstade profiler och handtag.

Ladda ner högupplösta bilder

6/10

Det patenterade och helt underhållsfria LINC-lyftgångjärnet höjer och sänker dörren och finns i tre utföranden. Här ser vi den mattborstade varianten.

Ladda ner högupplösta bilder

7/10

Olika tjocklek, opacitet och ton på glaset ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Med våra härdade duschglas duschar du alltid tryggt.

Ladda ner högupplösta bilder

8/10

Denna produkt går att limma upp med vårt särskilda limningskit Borrfri

Ladda ner högupplösta bilder

9/10

Alla LINC-väggprofiler har utrymme för rörgenomföring upp till 35 mm från väggen.

Ladda ner högupplösta bilder

10/10

Smartaste duschförvaringen heter PILE och är en lösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC och SYNC både vad gäller design och funktion.

Ladda ner högupplösta bilder

< >