LINC 2 Original

Duschvägg

Svart Vit Blankpolerad Mattborstad
En duschdörr i 6 mm glas med utbytbara tätningslister för den mindre nischen. Svensktillverkade LINC finns i fasta standardmått och i måttanpassat utförande. Kombinera med duschförvaringen PILE. Kan limmas upp.
Pris totalt
kr
Anpassa
Spara som favorit favorit
Pris totalt
----------- kr
Anpassa
Spara som favorit favorit

Konfigurationen på bilden

Fakta

Svensktillverkade LINC Original är en duschserie i 6 mm härdat säkerhetsglas som skapar möjligheter för alla utrymmen. Serien ger dig nästan obegränsade valmöjligheter med många olika typer av glas och med det vändbara, patenterade lyftgångjärnet för extra smart funktion. Välj mellan en eller flera dörrar och fasta glaspartier varav många kan måttanpassas och snedkapas utan extra kostnad. Gäller endast skräddarsydda modeller och inte modeller i fasta mått. LINC har utbytbara tätningslister och magnetlister som standard vilket minimerar vattenstänk. Kombinera gärna med den smarta förvaringslösningen PILE som integreras direkt i väggprofilen. Montera duschen på traditionellt vis eller borrfritt med SAFE-FIX utan att bryta tätskiktet. Sist men inte minst: LINC är Svanenmärkt och kan återvinnas i sin helhet. Ett extra hållbart alternativ som låter dig sova riktigt gott om natten.

 • Finns i Klarglas, Klarglas med Timeless, Frostat glas, Grått glas
 • Väggprofiler i Blankpolerad, Mattborstad, Matt svart eller Vit
 • Välj grepp (grepp CIRCLE ingår som standard)
 • Finns i de fasta måtten 675, 775, 875, 975 mm eller måttanpassas både i bredd (300-1000 mm) och höjd (upp till 2000 mm ovankant profil)
 • Timeless endast i 775 och 875 mm
 • Mått avser nischens bredd mellan väggarna
 • Glasen kan anpassas efter snedtak
 • Utrymme för rörgenomföring i väggprofil upp till 35 mm
 • Tätningslist mot golv och sida ingår
 • Kan monteras med SAFE-FIX limkit
 • Vid måttagning tänk på att ta hänsyn till eventuella golvfall

Bilder

3/12

Duschdörr LINC 2 Original i Frostat glas.

Ladda ner högupplösta bilder

4/12

Grepp och handtag till INR duschlösningar.

Ladda ner högupplösta bilder

5/12

Det patenterade LINC-lyftgångjärnet.

Ladda ner högupplösta bilder

6/12

Denna produkt går att limma upp med vårt särskilda limningskit Borrfri

Ladda ner högupplösta bilder

7/12

Blankpolerad, mattborstad, matt vit eller matt svart. Ø: 55 mm, Ø insida: 28 mm, D: 13 mm. Ingår som standard på de flesta duschmodeller i LINC, SYNC och BRIC med 6 mm glas. CIRCLE följer finishen på väggprofilen förutom BRIC där det alltid är blankpolerat.

Ladda ner högupplösta bilder

8/12

Blankpolerad, mattborstad, matt vit eller matt svart. 54 x 55 mm. PINCH är avsett för 6 mm glas och finns som kostnadsfritt alternativ på de duschmodeller i LINC och BRIC som har detta angivet på produktsidan. Greppet följer finishen på väggprofilen förutom på BRIC där det alltid är blankpolerat.

Ladda ner högupplösta bilder

9/12

Olika tjocklek, opacitet och ton på glaset ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Med våra härdade duschglas duschar du alltid tryggt.

Ladda ner högupplösta bilder

10/12

Smartaste duschförvaringen heter PILE och är en lösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC och SYNC både vad gäller design och funktion.

Ladda ner högupplösta bilder

11/12

Bottenlister ingår som standard.

Ladda ner högupplösta bilder

12/12

Rörgenomföring i LINC, upp till 35 mm från väggen.

Ladda ner högupplösta bilder

< >

Dokument