MIST Takdusch

med termostatblandare och handdusch

MIST är en i höjdled justerbar takdusch med rund taksil och flera varianter på färg på slang och handdusch. I den smäckra termostatblandaren ryms flera innovativa tekniker som vi tillsammans är ensamma om på marknaden, såsom Safe Temp med unik vattentrycks- och temperaturkontroll vilket gör din duschupplevelse extra njutbar samt Eco Flow och Easy Clean som håller både vattenkostnaden och städtiden nere. MIST är takduschen för dig som vill ha det bästa av två världar och du väljer själv om du vill kombinera den förkromade duschblandaren och takduschen med handdusch i samma finish eller med gummidetaljer i vitt eller svart. Dessutom är MIST vår första tak- och duschblandare med Mora Technology Inside – en kvalitetsstämpel för excellent nordisk duschteknik. Just nu på kampanj tillsammans med duschhörnorna LINC Angel och Niagara. Läs mer på www.inr.se/kampanjer

Svensktillverkad
Safe Temp
Easy Clean
Eco Flow
5 års garanti
Certifierad av Sintef

Ingår alltid

Dokument & Bilder

1/10

Duschförvaringen PILE integreras i en av LINC- eller SYNC-duschväggarnas väggprofiler. Dra av 100 mm från ena dörrmåttet vid beställning. Vill du ha en 900x900-duschhörna med PILE anger du 900x800 när du beställer duschväggen. Se också den särskilda instruktionen som finns för nedladdning i vårt filarkiv.

Ladda ner högupplösta bilder

2/10

TRAC 20 med LINC 23 takduschset och BOW handdukstorkar i svart.

Ladda ner högupplösta bilder

3/10

I det lilla badrummet blir planering och optimering av golv- och väggyta förstås extra viktig. Med effektbelysning och inslag av trä ger du rummet karaktär och dynamik.

Ladda ner högupplösta bilder

4/10

Lek med effekter! Här ser vi duschförvaringen CASE i grått respektive svart samt takduschen MIST som finns i olika färger och utföranden.

Ladda ner högupplösta bilder

5/10

NORM 120 antracit med högskåp samt spegel med infälld ovanbelysning. Duschväggen heter SYNC 12.

Ladda ner högupplösta bilder

6/10

Alla INRs duschblandare med Mora Technology Inside genomgår omfattande tester för att klara av Nordens höga vattentryck och testas med upp till 5 gånger det normala tryckt.

Ladda ner högupplösta bilder

7/10

MIST med vita detaljer.

Ladda ner högupplösta bilder

8/10

MIST i helkromad variant, med stavhanddusch.

Ladda ner högupplösta bilder

9/10

Eco Flow kan sänka vatten- och energikostnaden rejält. Önskar du ökat flöde, tryck in knappen samtidigt som du vrider så tar du dig förbi spärren.

Ladda ner högupplösta bilder

10/10

Safe Temp är en unik funktion som garanterar en helt jämn temperatur vid tryck- och temperaturvariationer i husets rörsystem. Risken för skållning uteblir.

Ladda ner högupplösta bilder

< >