Duschvägg Edge 20 Plus med Sway. Handdukstork Line.

Skärmar

Olika typer av skärmar till duschen

En fast eller rörlig skärm som placeras på lagom avstånd från ett av badrummets hörn är en estetisk och populär duschlösning. Här hittar du en handfull exempel på praktiska och snygga skärmar - rörliga och fasta samt med eller utan väggprofil – i följande varianter:

  • Skärm med ram
  • Skärm utan väggprofil
  • Skärm med väggprofil

Börja med att utforska vilken typ och modell av skärm som passar dig och ditt badrum bäst. Fokusera sedan på det visuella: glas och finish. Scrolla nedåt för ett axplock av våra skärmar eller klicka på länken för att komma direkt till hela sortimentet.

Alla skärmar

E D G E

Skärmar med ram

I duschserie EDGE kan vi presentera två stilrena skärmar med ram varav den ena går att måttanpassa på höjden. Ramen finns i två exklusiva finishar: anodiserad aluminium som drar åt rostfritt och matt svart. Unikt för EDGE är det nya glaset Sway vars vågformiga räfflade yta du kommer att älska att dra fingertopparna över.

EDGE


Alla skärmar

A R C

Skärmar utan väggprofil

Du som lockas av fria glasytor utan onödiga detaljer bör titta närmare på skärmarna i ARC. Här hittar du fasta och rörliga skärmar i 8 mm glas i mängder av glastyper och finishar. Här hittar du också imponerande lösningar som löper från golv till tak. Alla skärmar i ARC måttanpassas efter dina förutsättningar.

ARC Original   ARC Frame


Alla skärmar

Om du söker en omslutande känsla är en duschhörna den rätta lösningen. De öppna varianterna är snygga men ger en något dragigare känsla än de med två eller fler glas.

Skärmar med väggprofil

Om du söker en skärm med väggprofil är det serie LINC du ska titta på. Här hittar du flera fasta och rörliga skärmar med väggprofil och tätningslist som hjälper till att hålla vattnet på plats. Alla skärmar i LINC kan limmas upp och kombineras med smarta duschförvaringen PILE.

LINC Original


Alla skärmar

Relaterade sidor

Duschvägg Edge i Stone.

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer
Duschhörna Linc Angel med öppna dörrar.

Duschhörnor

Att placera duschen i ett av badrummets hörn är ett smart sätt att optimera duschytan och skapa en härlig duschplats.

Se mer
Duschvägg Edge 20 Plus med Sway. Handdukstork Line.

Guide: Så väljer du dusch

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Se mer