Skärmar

Olika typer av skärmar till duschen

En fast eller rörlig skärm som placeras på lagom avstånd från ett av badrummets hörn är en mycket populära duschlösning. Här hittar du en handfull exempel på praktiska och snygga skärmar - rörliga och fasta samt med eller utan väggprofil.

Alla duschlösningar från INR tillverkas i Sverige utifrån högkvalitativt härdat säkerhetsglas och kommer med 15 års garanti. 

Typer av skärmar

  • Skärm utan väggprofil
  • Skärm med ram
  • Skärm med väggprofil

Skärmar utan väggprofil

Du som lockas av fria glasytor utan onödiga detaljer bör titta närmare på skärmarna i ARC. Här hittar du flera fasta och rörliga skärmar i 8 mm glas i mängder av glastyper och finishar. Här hittar du också imponerande lösningar som löper från golv till tak. Alla skärmar i ARC måttanpassas efter dina förutsättningar.

ARC Original   ARC Frame

Se alla

Skärm

ARC 19 Original

En invikningsbar, fristående duschdörr i 8 mm glas utan grepp. ARC är vår mest flexibla duschserie och passar dig som önskar stora glasytor och minimalt med detajler. Måttanpassas kostnadsfritt inom angivna intervall. Anpassas enkelt efter just dina mått.

Krom Svart Mässing

Från 9 990 kr

Skärm

ARC 20 Original

En stilren skärmvägg i 8 mm glas. ARC är vår mest flexibla duschserie och passar dig som önskar stora glasytor och minimalt med detaljer. Måttanpassas kostnadsfritt inom angivna intervall. Anpassas enkelt efter just dina mått.

Krom Svart Mässing

Från 11 290 kr

Skärm

ARC 20 Frame Plus

En stilren skärmvägg i 8 mm glas från golv till tak. Den estetiska skenan ramar in samtidigt som den hindrar vattnet från att söka sig utanför duschen. Måttanpassas kostnadsfritt inom angivna intervall. Anpassas enkelt efter just dina mått.

Blankpolerad Svart

Från 14 690 kr

Skärm

ARC 20 Original Plus

En stilren skärmvägg i 8 mm glas från golv till tak. ARC är vår mest flexibla duschserie och passar dig som önskar stora glasytor och minimalt med detaljer. Måttanpassas kostnadsfritt inom angivna intervall. Anpassas enkelt efter just dina mått.

Krom Svart Mässing

Från 14 690 kr

Om du söker en omslutande känsla är en duschhörna den rätta lösningen. De öppna varianterna är snygga men ger en något dragigare känsla än de med två eller fler glas.

Skärmar med väggprofil

Om du söker en skärm med väggprofil är det serie LINC du ska titta på. Här hittar du två snygga och praktiska skärmar med väggprofil och tätningslist som hjälper till att hålla vattnet på plats.

LINC Original

Se alla

Skärm

LINC Josephine

Här ser du originalet bland våra duschväggar. Duscha med stil bakom denna svensktillverkade och ikoniska rörliga skärm i 6 mm glas med utbytbar tätningslist. Kombinera med duschförvaringen PILE. Kan limmas upp.

Blankpolerad Mattborstad Vit Svart

Från 8 390 kr

Skärm

LINC 19 Original

En invikningsbar, fristående duschdörr i 6 mm glas med utbytbar tätningslist. Svensktillverkade LINC 19 Original finns i fasta standardmått men också i måttanpassat utförande. Kombinera med duschförvaringen PILE. Kan limmas upp.

Svart Vit Blankpolerad Mattborstad

Från 5 790 kr

Andra har också besökt

Serier

Duschar

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer

Kampanjer

Duschkampanj

Duschhörna med takdusch och integrerad duschförvaring. Gäller till och med 31 augusti 2022 hos alla svenska återförsäljare.

 

Se mer

Planera

Guide: Så väljer du duschvägg

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Se mer