Duschkabin

Lär känna våra duschkabiner

En duschkabin är den mest traditionella duschlösningen som finns. Du duschar omsluten av väggar och dörrar i ett kar som minimerar risken för läckage. Detta är därmed den ultimata lösningen för badrum med bristande golvfall eller i utrymmen som inte klarar av större mängder fukt. I vår kabinserie BRIC har vi flera vackra lösningar - alla svensktillverkade.

Se alla våra duschkabiner

Duscha tryggt i duschkabin

Den stora fördelen med duschkabin är att karet fångar upp det strömmande vattnet vilket är viktigt i badrum där golvfallet inte är tillräckligt stort. Det minskar risken för fuktproblem, även om duschkabinen monteras mitt i badrummet. En annan fördel med duschkabin är att de effektivt döljer bakomliggande rör genom sina frostade bakväggar. 

Se alla våra duschkabiner

andra har också tittat på

I ett badrum med trägolv är en duschkabin ett utmärkt val eftersom den sluter tätt och hindrar oönskat vatten från att rinna ut på plankorna.

Duschserier

BRIC

BRIC ger extra frihet när du ska välja duschkabin. Bland våra fyra duschkabiner finns alternativ för måttanpassning på höjden, skjutdörr eller pivotöppning.

Läs mer
duschväggar

Sortiment

Duschväggar

Filtrera bland våra duschväggar i sju serier och hitta en duschvägg som passar ditt badrum. Välj en modell för att ändra glas och finish. 

Läs mer

Planera

Guide: Så väljer du rätt dusch

Duschvägg i nisch, duschhörna eller kabin? Låt vår duschväljarguide hjälpa dig i ditt val!

Läs mer