Om TX Top Extreme™

Vad vill du kunna förvänta dig av din badrumsinredning? Att den ska hålla länge, givetvis. Tyvärr är det inte alltid en självklarhet. Därför utvecklade vi TX – en ytbehandling som kapslar in och håller träytorna skarvfria och därmed ogenomträngliga för fukt. Detta samtidigt som den är mycket tålig mot stötar och det dagliga slitaget. Under minst de 15 år som vår garanti utlovar.

TX-behandlingen ingår i priset när du köper någon av våra kommoder, badrumsspeglar eller badrumsförvaringslösningar från 2019.

 

Produkter

Gå till produkten

Vad är TX?

Ytbehandlingen TX Top Extreme™ är framtagen i ett tätt samarbete mellan INR och en av världens ledande lacktillverkare. I målbeskrivningen fanns att utveckla en ytbehandling som skulle klarar av den tuffa badrumsmiljön i minst 15 år. Det lyckades vi med.

Historien bakom TX

Vilka produkter har TX?

Alla utvändiga träytor på kommoder, spegelskåp och förvaring i INRs sortiment från 2019. Din möbel sprutlackeras med TX Top Extreme™ vilket ger en inkapslad produkt helt utan skarvar. En TX-förseglad yta är stenhård och silkeslen på samma gång.

Våra möbelserier

Vad gör TX så unikt?

  • Den hårda och vattentåliga TX-ytan kapslar in och skyddar
  • Fukttålig minst 3 gånger det normala och stöttålig upp till det dubbla
  • INR är ensamma om TX Top Extreme™ i Norden

Filmer om TX

Se filmen om Nästa Generations Badrumsinredning

Mer inspiration

Support

Garanti

Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig hela 15 års garanti på både dusch och möbler.

Läs mer

Om INR

Kvalitet och 'Care Less'

Kvalitetssystemet Care Less följer som en röd tråd genom alla våra produktgrupper. Här ser du ett urval av dessa produkter och funktioner.

Läs mer

Designserier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Läs mer