JOBBA PÅ INR

Vi söker en ekonomiassistent

 

Vill du arbeta i en koncern som tillverkar, marknadsför och säljer högkvalitativ badrumsinredning genom det branschledande varumärket INR? Har du dessutom ett starkt driv, är noggrann och tar självständigt ansvar för ditt arbete – då ska du definitivt läsa vidare, då det här kan vara tjänsten för dig!

Till vår ekonomiavdelning i Malmö söker vi en noggrann och engagerad ekonomiassistent. Du kommer att ingå i ett team bestående av 6 personer. Rollen är bred och det finns goda möjligheter att utvecklas. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor på ekonomiavdelningen och med företagets verksamheter i Sverige och även med dotterbolagen i Norden.


Arbetsuppgifter

- löpande bokföring,
- redovisning av in- och utbetalningar, påminnelsehantering
- fakturahantering,
- månadsbokslut inkl. kontoavstämningar mm
- deltagande i projekt
- övriga uppgifter på ekonomiavdelningen

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi samt har erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och/eller har genomfört längre yrkesinriktad praktik på ekonomiavdelningar. Du är van vid att arbeta i ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel, samt pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Dina personliga egenskaper

Som person är du noggrann, ansvarstagande och självgående, samt trivs med att arbeta mot uppsatta mål och deadlines. Du är även serviceinriktad och tar dig an dina arbetsuppgifter med en positiv inställning och förstår betydelsen av teamarbete. Vi värdesätter att du är prestigelös och inte är rädd för att hugga i där det behövs och du har en vilja att ständigt förbättra och effektivisera dina arbetsuppgifter.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag till monica.lundquist@inr.se

 


INR Iconic Nordic Rooms

INR står för premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida - skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år. INR designar, producerar och säljer badrumsmöbler, blandare samt handdukstorkar och är svensk marknadsledare på duschlösningar. INR grundades 1988 i Skåne och har sitt huvudkontor i Malmö samt produktion i Jönköping och Malmö. Bolaget ägs sedan 2020 av danska badrumsmöbeltillverkaren Dansani. Huvudmarknader för INR är Sverige, Norge och Finland.