JOBBA PÅ INR

Just nu har vi 4 lediga tjänster på huvudkontoret i Malmö:

Kundservicemedarbetare (4)

Är du en framåt och positiv kundservicemedarbetare som älskar att hitta svar och lösningar på allt? Just nu söker vi inte bara en, utan FYRA, servicestjärnor till kundtjänsten hos INR i Malmö. Här får du möjligheten att arbeta på en innovativ och familjär arbetsplats tillsammans med drivna, ansvarstagande och engagerade kollegor med högkvalitativa produkter! Visst låter det lockande? Sök redan idag, tjänsterna tillsätts löpande!

Vad kommer du att göra som kundservicemedarbetare?

I rollen kommer du främst att svara på inkommande frågor från kunder (återförsäljarna), supporta säljkåren med t.ex. produktfrågor, hantera reklamationer och ordrar samt ta emot förfrågningar via mail. Du kommer att ingå i kundservicegruppen, där det i dagsläget arbetar 14 personer. Anställningen inleds med en introduktion där du får en produktgenomgång och annat du behöver veta för att kunna leverera service i världsklass till INRs kunder.

INR håller till i fräscha och trivsamma lokaler i Östra hamnen med god kollektivförbindelse samt fri parkering. Du kommer arbeta 08:00–16:45, måndag till fredag.

Arbetsplatsen präglas av en stark stolthet och en glad och familjär stämning, avstånden mellan olika funktioner och chefer är nära och kommunikationen är vänlig och rak.

Du kommer till exempel att

 • Supporta kunder, främst över telefon men även via mail gällande rådgivning, produktfrågor samt leverans- och fraktinformation
 • Registrera order och jobba med annan tillhörande administration
 • Hantera reklamationer och uppföljning av kundärenden
 • Följa upp kampanjer och jobba med merförsäljning till befintliga kunder
 • Stötta säljarna med administration och i viss mån även ta emot kunder i egna utställningen i Malmö
 • Medverka på kunders event/kampanjer (ca 3 helger/vår & höst)

Den vi behöver

Vi söker efter dig som är serviceorienterad, stresstålig och har ett "kommunikativt flöde". Du är en självständig person som gärna är intresserad av inredning, design och framför allt drivs av att ge ett professionellt kundbemötande. Vidare är du inlyssnande och problemlösande i din yrkesroll och motiveras av önskan att leverera kvalitet i allt du gör, uppskattar möjligheten att få lära dig nya saker och att få arbeta med företagskunder. Du är samtidigt noggrann och duktig på att prioritera rätt.

Vi söker dig som

 • Har god datorvana och är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift
 • Är en fena på att skapa och vårda relationer
 • Vill fråga när du behöver veta, och delar med dig av det du vet
 • Har god förmåga att hantera ett högt arbetstempo
 • Har arbetat med kundserviceuppgifter tidigare
 • Är van vid att jobba med telefon och mail som kommunikationsverktyg
 • Har ett logiskt tänkande, kanske lite tekniskt lagd?

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nadia Milotti, 0725465039 och Cecilia Palmblad, 0724514233 eller maila till nadia.milotti@manpower.se alternativt cecilia.palmblad@manpower.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansökan sker via Manpower