JOBBA PÅ INR

formgivare/originalare

 

Nu söker vi på INR en formgivare/originalare att vara till hjälp i det dagliga arbetet, högt som lågt, på marknadsavdelningen i Malmö. På avdelningen är vi två personer som sköter organisationens hemsidor, annonsering, trycksaksproduktion samt säljdrivande aktiviteter mot såväl våra ca 300 återförsäljare, arkitekter, byggbolag och småhustillverkare som mot konsumenter. Detta i nära samarbete med våra byråer och den interna organisationen (Försäljning, Kundservice samt kollegor på våra norska och finska kontor).

Vi söker dig med något eller några års erfarenhet av trycksaksproduktion och som brinner för färg, form och typografi, och som är bra på att uttrycka dig i text och tycker om att få saker gjorda i ett högt tempo.

 

Exempel på arbetsuppgifter

- Idé, layout och originalarbete gällande diverse kataloger, foldrar, etiketter, dekaler m m.
- Enklare bildoptimering, redigering och retuscharbete.
- Framtagning av digitala annonser.
- Uppdatera texter m m i vårt PIM-system och på våra hemsidor.
- Diverse löpande uppgifter kopplade till marknadsavdelning.

Kvalifikationer

- Relevant utbildning.
- Mycket goda kunskaper i Adobe-sviten.
- Mycket goda kunskaper och förståelse kring trycksaksproduktion samt givetvis ett mycket gott öga för såväl grafisk design som typografi.
- Du kan uttrycka dig mycket väl i det svenska språket och har förståelse för norska.

Din personlighet

- Du är noggrann och klarar av att jobba under press och håller alltid deadlines.
- Du tycker att det är roligt att ta dig an diverse uppgifter, högt som lågt.
- Du samarbetar väl med andra.
- Det är ett plus om du är design- och inredningsintresserad.

Välkommen med din ansökan

Anställningen är en visstidsanställning med start omgående till och med 28 februari 2019, med möjlighet till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan! Om du blir kallad till intervju kommer vi först att be dig utföra ett par arbetsprover. Urval sker löpande så vänta inte för länge.

Skicka ditt personliga brev samt CV och länk till portfolio till Maria Palm, Nordic Digital Specialist, maria.palm@inrnordic.com.

 

Om INR

INR utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer badrumsinredning för den nordiska marknaden genom de starka nordiska varumärkena INR och Sanka. Tillsammans är vi marknadsledare för badrumsinredning av hög kvalitet i Norden.

 INR Nordic AB har ca 110 anställda och en omsättning på ca 400 MSEK. Huvudkontoret är beläget i Malmö och ytterligare kontor finns i Jönköping, Stockholm, Helsingfors och Lovisa. Eget säljbolag finns även i Norge. INR är ägt av private equity bolaget CapMan som innehar en majoritet på 86%.

 INR är på en tillväxtresa med en effektiv och dynamisk organisation som kan erbjuda snabba beslutsvägar samt mycket intern kunskap där man ges stora möjligheter att påverka framtida resultat. Läs mer om oss på www.inr.se.