En ny generation tar plats i badrummet

15 år är ingen tid, förutom i badrummet – hemmets mest utsatta rum. Under en femtonårsperiod öppnar och stänger genomsnittsfamiljen duschdörren i runda slängar 45 000 gånger. Och badrumslådan minst det dubbla. Lägg därtill en extrem fukthalt och det blir tydligt att badrumsinredningen får utstå och behöver klara av en hel del, såväl fukt och det dagliga slitaget som en ibland oaktsam behandling av familjens minsta medlemmar.

15 års garanti – 'Care Less'

’Care Less’ är ett samlingsnamn för en mängd innovativa funktioner och produkter i vårt sortiment framtagna för att göra din stund i badrummet än mer njutbar och som gör att du kan bry dig mindre om vardagens alla små händelser och olyckshändelser – idag, imorgon och under minst de 15 år som vår garanti utlovar. Nästa generations badrumsinredning är här.

Mer om 'Care Less' och garantin

GRAND Classic 80 i 'Green Tea' (NCS) med greppet DEEP i mässing. Tvättställsblandare POSH i mässing samt spegeln GROOM.

Mer inspiration

Badrums­inspiration

Skärgårdsvillan

Med mjuka vita toner i kombination med mässing och dämpade gröna nyanser har familjen skapat sitt eget personliga drömbadrum där både vuxna och barn kan njuta och koppla av på sitt eget sätt.

Läs mer

Designserier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Läs mer

Om INR

TX Top Extreme™

TX-behandlingen ingår i priset när du köper någon av våra kommoder, badrumsspeglar eller badrumsförvaringslösningar från 2019.

Läs mer